Antena Căutare

iUmor, 16 octombrie 2021.Chester, rapper-ul care a avut un flow greu de urmărit. “Semeni cu Nick de la N&D”

În sezonul 11 iUmor concurenții au venit mai pregătiți ca oricând să stârnescă hohote de râs și uimire. Chester a urcat pe scena iUmor 2021, spunând că a dezgropat anumite calități ale unor vedete pentru a face un roast în ceastă seară.

chester la iumor sezonul 11 Galerie
George Chester a venit la iUmor purtând o ținută neobișnuită, de sătean murdar de noroi, spunând că a încercat să dezgroape talente. Scopul lui în această seară este să facă un roast de zile mari. | Antena 1

Chester a venit la iUmor purtând o ținută neobișnuită, de sătean murdar de noroi, spunând că a încercat să dezgroape talente. Scopul lui în această seară este să facă un roast de zile mari.

“Zic chestii cu răutate care sunt amuzante”, a spus Chester.

Tânărul concurent a mărturisit că a rneunțat la studii în clasa a 11-a, spunând că este un rebel.

Chester a venit pregătit cu o serie de rime despre vedete

George, zis și Chester, a urcat pe scena iUmor pregătit să facă roast în versuri. El a venit cu o piesă rap, încercând să îi impresioneze pe jurați.

Mihai Bendeac a început să râdă pentru că nu înțelegea de ce publicul aplauda pe ritm, iar Delia spunea că dicția concurentului nu e suficient de bună încât să se audp clar cuvintele.

“Băi frate, cum să facă publicul așa la rap?”, a întrebat Mihai în culise.

Chester s-a oprit din cântat pentru că a ratat o propoziție și aceea era esențială pentru a face rima. Delia l-a rugat să fie atent la dicție pentru că nu se înțelege tot ce vrea să spună.

“Din patru versuri, eu auzeam unul”, a povestit Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Ștefan Roman, un număr greu de înțeles pentru jurați: "A fost un manifest"

“Bă, dacă te duci la iUmor și această posibilitate să te faci cunoscut, nu poți să îți înveți textul ăla?”, a mai adăugat Mihai Bendeac.

“Eu nu mai cred în numerele de genul ăsta foarte mult pentru că în momentul în care omul e hip-hop-er-ish, vine la iUmor și o bagă pe asta cu ”am venit cu un text amuzant”. Dar textul, cât de amuzant e, el fiind spus cu un flow destul de rapid, nu apuci să digeri tot”, a zis Delia.

Jurizare George Chester în sezonul 11 iUmor

Jurații au fost dezamăgiți de acest moment pentru că nici nu au râs, dar nici nu au înțeles prea bine versurile piesei rap din cauza dicției.

“Semeni cu Nick de la N&D”, i-a zis Delia concurentului iUmor.

“Ai rămas cu sechele”, i-a transmis Cheloo Deliei.

Mihai Bendeac a spus că nu a fost niciodată la concerte de hip-hop ca publicul să aplaude pe ritm, în schimb un astfel de comportament l-a văzut la concertele de romanțe ale lui Gică Petrescu.

“Domnule Chester, succes răsunător la iUmor. Felicitări pentru versuri, felicitări pentru felul în care stați pe ritm, pentru instrumental”, i-a transmis Cheloo concurentului iUmor.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Solange Kardinaly se schimbă de haine în mai puțin de trei secunde. Număr atipic de magie

“Instrumentalul era sub orice critică, iar versurile erau de nota 6”, a mai completat Cheloo ăn culise.

Chester a explicat că face grime, nu face rap, grime-ul fiind o ramură a hip hop-ului care a apărut în Marea Britanie.

“Multă lume și-ar dori să facă mizeria asta numită rap și pentru că nu pot, o dau în alte mini-stiluri inventate. Toate nereușitele astăzi compun un nou stil”, a zis Cheloo.

“Părerea mea este că mai ai foarte mult de profesat până când o să faci niște versuri cu adevărat amuzante”, i-a mai transmis Cheloo concurentului de pe scena iUmor.

Chester a primit 2 x LIKE de la jurații iUmor.

Pe Cheloo l-a șocat faptul că Delia și Mihai i-au dat Like.

“Îți ia ochii puțin dacă nu ai de ce să te legi dacă nu a fost ceva evident greșit și cam treci cu vederea și cam scapă genul ăsta de concurenți așa ușor”, spune Delia în culise.

Despre sezonul 11 iUmor 2021

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1.

iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor... iUmor, 16 octombrie 2021. Stevo Joslin, concurentul cu umor american, i-a surprins pe jurați. "Foarte smart tot ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x