Antena Căutare

iUmor, 23 octombrie 2021. Teodor Stroe, trucurile de magie cu care l-a surprins total pe Mihai Bendeac. Ce reacții a avut

Teodor Stroe a venit la iUmor cu mai mutle trucuri de magie cu cărți și a reușit să pimească 3 voturi pozitive. Concurentul a uimit pe toată lumea.

Teodor Stroe, trucurile de magie cu cărți care l-au surprins total pe Mihai Bendeac la iUmor 2021, 23 octombrie Galerie
Teodor Stroe, trucurile de magie cu cărți care l-au surprins total pe Mihai Bendeac la iUmor 2021, 23 octombrie | Antena 1

Teodor Stroe a reușit să-i ia prin surprindere pe cei trei jurați de la iUmor cu trucurile sale de magie cu cărți. Deși aceștia au spus că nu prea le mai plac magicienii, Tedi, așa cum îl cunoaște lumea, a reușit să-i surprindă.

Teodor Stroe, trucurile de magie cu cărți de la iUmor care au fost pe placul juraților, în ediția din 23 octombrie

Teodor Stroe a reușit să conceapă un număr extraordinar de magie, cu care a câștigat încrederea celor trei jurați iUmor 2021.

„Am niște emoții... De vreo 7 ani fac magie. Am 23 de ani. Mă gândeam că dacă ești la tv, trebuie să faci ceva interesant, nu e presiunea asta? Salut oameni buni, bine v-am găsit. Sunt Tedi și fac trucuri și e prima oară când fac asta pe scenă. Se văd emoțiile? Ați auzit de alba-neagra, dar eu o să folosesc cărți. Trebuie să urmăriți cartea asta. Scuzați tremuratul mâinii”, spune Teodor Stroe, în timp ce prezenta momentul.

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021. Duo Mimikry, numărul de pantomimă care i-a umit pe jurați. “Numărul vostru a fost la nivel de artă"

„Stai o secundă, nu ai nimic în mâneci”, îi spune la un moment dat Mihai Bendeac, surprins de numărul tânărului.

„Mai am ceva drăguț. Am un plic. Îl sigilez. Delia așază-te pe plic”, o roagă Teodor.

„Eu aștept magicianul care îmi ia facturile le bagă în plic și dispar”, se amuză Cheloo.

Jurizarea lui Teodor Stroe de la iUmor 2021, 23 octombrie

Mihai Bendeac a fost total surprins de numărul de magie creat de tânărul concurent.

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021. Andreea Tucaliuc le-a "sucit mințile" juraților iUmor cu numărul ei de contorsionism

„Asta a fost..!! Extraordinar. Asta a fost genială. Asta ultima a fost Deumnezeiască. Faptul că ești pentru prima dată pe scenă, au umanizat atât de tare momentul. Dar niciodată pe lume nu poate să bată emoția adevărată. Sper ca acesta să fie începutul unei cariere superbe”, i-a spus Mihai Bendeac lui Tedi.

„Ai fost fantastic, dar în general nu ne mai plac magicienii, nu știu de ce. Ne-am săturat”, i-a spus și Delia.

Cei trei jurați i-au oferit 3 voturi pozitive.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 23 octombrie 2021. Patricia Nedelea, invitată specială în ediția de astăzi. Ce glume a făcut despre ea după ce a ... iUmor, 23 octombrie 2021. Julia Kolarova, numărul de ventrilocie cu care a speriat-o pe Delia: „Visez la noapte”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x