Antena Căutare

iUmor, 25 septembrie 2021. Petre Roman a comparat vedetele din România cu diverse rase de câini. Cu cine a fost comparat Cheloo

Numele i-a adus de multe ori dificultăți în viață. Coincidența de nume - Petre Roman nu i-a fost întotdeauna beneficii. A venit la iUmor cu un moment de roast în care a comparat vedetele din România cu rase de câini.

Petre Roman, pe scena iUmor, sezonul 11, în ediția 1. A făcut glume despre vedete Galerie
Petre Roman, concurentul care a făcut glume pe seama numelui său, dar și un moment de umor prin care a comparat vedetele cu diferite rase de câini | Antena 1

Petre Roman, în vârstă de 33 de ani, a venit la iUmor și a creat un moment inedit de roast, în care a folosit imagini cu diferite rase de câini pentru a le compara cu vedetele de la noi din țară.

Petre Roman, moment amuzant în ediția 1, sezonul 11 iUmor. A comparat vedete cu rase de câini

Petre Roman, concurentul iUmor, a povestit despre cum l-a afectat numele de-a lungul timpului când a trebuit să se prezinte. Concurentul a venit la iUmor și a prezentat un moment umoristic în care a folosit diverse vizualuri cu vedetele din România și anumite rase de câini pentru a le compara.

„Salutare, sunt Petre Roman, am 33 de ani, de la 14 ani, în armată, purtat prin toată țara și prin lume. Eu sunt și cadru militar. E plictisitor să zic ce fac în armată, era să mor la un salt. Sunt predestinat să fac ceva în viață, vreau să schimb ceva în lume sau măcar în anturajul meu”, spune el înainte de a intra pe scenă.

Jurații l-au așteptat cu nerăbdare și mare le-a fost surpriză când i-au auzit numele.

„Sunt Petre Roman, dar nimeni nu mă crede când le zic asta. „Haide mă, Petre Roman, nu cred”, așa îmi spuneau ei. Și mă mândream cu treaba asta, până în facultate când îmi căutam un apartament și din grabă m-am dus la adresă să dau numele, îi zic Petre Roman și proprietarul s-a prezentat Adrian Năstase”, a glumit el.

Citește și: iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1

Momentul său de roast a fost apreciat de Delia și Mihai Bendeac, însă nu și de Cheloo care a fost comparat cu un chihuahua.

Vizionează edițiile complete și necenzurate iUmor exclusiv pe AntenaPlay!

„Am învățat că un om și un câine constituie un avatar. Și m-am gândit să atribui un avatar câine vedetelor. Lui Selly i s-ar potrivi un Mops pentru că e mic și ar fi ușor de prounțat față de Rottweiler. Dorian Popa, i se potrivește rasa american bully, pentru că amândoi sunt rase relativ noi, create în laborator și crescute cu suplimente. Delia, energia ei se aseamănă cu cea a unui Husky, ochii lor și zâmbetul ștrengăresc atrag publicul și mai ales foamea lor. Cheloo i s-ar potrivi chihuahua pentru că doar el i-ar putea egala nivelul de agresivitate”, au fost glumele sale, pentru care a folosit și vizualuri.

Jurizare Petre Roman, la iUmor 2021, sezonul 11, ediția 1

Jurații Mihai Bendeac și Delia i-au dat vot de DA, însă Cheloo, NU.

„Scuze, nu am reținut numele dumneavoastră”, a spus Delia, iar Mihai nu s-a putut abține de râs, știind că Petre Roman a vorbit despre numele lui multe minute.

Citește și: Sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, Selly deschide cel de-al 11-lea sezon iUmor cu un roast al juraților

„Cum ai uitat? Mă cheamă Petre Roman”, îi răspunde concurentul.

„A fost delicios ce ai făcut cu câinii și așa, a fost gândită foarte smart. Bravo, domnul Petre Roman”, îi spune Delia.

„Foarte plictisitor, nu am înțees nimic. Nu există rasă de câine pe care să o detest mai tare decât chihuahua”, spune Cheloo.

„Eu îți promit că într-un an îți voi vira 10 mii de euro”, a fost promisiunea făcută de Mihai Bendeac.

Despre sezonul 11 iUmor 2021

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1.

iUmor, 25 septembrie 2021. Selly, invitatul special al primei ediții, moment de roast pentru jurați... iUmor, 25 septembrie 2021. Fabio Biggi și Lorenzo Nardi, moment de nudititate umoristică pe scenă, în ediția 1. Reacția ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x