Antena Căutare

iUmor, 25 septembrie 2021. Selly, invitatul special al primei ediții, moment de roast pentru jurați

Selly a venit la iUmor și a făcut un roast de senzație în prima ediție a sezonului 11. Vlogger-ul a creat un moment de roast amuzant, pentru care a fost felicitat de Delia.

Selly a fost prezent în prima ediție a sezonului 11 iUmor, pe scenă Galerie
Selly a venit la iUmor în calitate de invitat special și a avut pregătit un moment de roast impresionat, despre influenceri. A avut câteva glume și despre jurați | Antena 1

Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, a fost invitatul surpriză al acestei prime ediții iUmor, sezonul 11.

Selly, invitatul surpriză de la iUmor sezonul 11, ediția 1. A făcut un roast pe seama influencerilor și a juraților

Selly și-a ales un subiect foarte bun pentru roast-ul său. Tema pe care el a abordat-o a fost despre influenceri. Cei trei jurați s-au amuzat, în sepcial Delia și Mihai Bendeac, dat fiind faptul că în colimator a fost mai mult Cheloo luat decât ceilalți doi, de câtre vlogger.

Vizionează edițiile complete și necenzurate iUmor exclusiv pe AntenaPlay!

„Bună seara! Eu sunt Selly și mă bucur tare să fiu aici. Voi știți că eu sunt mai mult cu Youtube-ul. Eu m-as bucura dacă oamenii ar înceta să se mai uite la tv și s-ar uita pe YouTube. Ați început să chemați influenceri și la cât de mulți sunt, mai faceți 5 sezoane. Multă lume urăște acești influenceri. Eu sunt aici să spăl această imagine, sper să am destul clor. Mulți ne urăsc că primim lucruri gratis. Nu se numește barter, se numește ajutor de șomaj”, începe Selly roast-ul.

Citește și: iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1

„De exemplu, Cheloo nu vrea să fie la emisiunea asta, cum nici Mihai Bendeac nu vrea ca Cheloo să fie la emisiunea asta. Oamenii spun că influencerii nu muncesc, dar să stai în fața camerei și să vorbești despre subiecte despre care nu știi nu e munca? Pai de ce o mai plătiți pe Delia, oare?”, au fost primele înțepături pe care Selly le-a făcut către jurați.

„Influencerii trebuie să lucreze pentru comunitățile lor, la fel ca și Cheloo, el a făcut muncă în folosul comunității”, mai spune el.

„Cheloo are o armată de fani adevărați, atunci când lumea te uită. Influencerele au mereu același text. „Fetelor, foarte multe m-ați întrebat...” Nimeni nu v-a întrebat de apa micelară. Poate doar impresarul”, a mai glumit Selly.

În incheiere, Selly a vrut să încheie roast-ul într-o notă optimistă.

„Acum vreau să las ceva frumos la final - testul pozitiv COVID. Pot să vă pup? Dacă aș fi președinte, eu fiind rârâit, aș numi țara Omânia”, spune el.

„Bravo, bravo!”, i-a spus Delia lui Selly.

Citește și: Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”

„Eu sunt convins că cel puțin 33% din membrii juriul vrea să-ți transmită câteva cuvinte. Dar bănuiesc că sănătatea fizică e foarte importantă pentru tine. Eu vreau să spun două lucruri - să știi că e o diferență colosală între influencer și legendă. Mai încearcă să-mi faci roast atunci când o să ai jumătate din vizualizările mele de pe YouTube”, îi spune Mihai Bendeac invitatului.

Despre sezonul 11 iUmor 2021

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1.

iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1... iUmor, 25 septembrie 2021. Petre Roman a comparat vedetele din România cu diverse rase de câini. Cu cine a fost comparat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x