Căutare Live

iUmor, 27 noiembrie 2021. Bellucci Boys au reușit să stârnească râsete în rândul juraților cu momentul lor amuzant

Bellucci Boys a reușit să creeze un moment foarte amuzant pe scena iUmor, cu un sport inedit, creat de câțiva concurenți din ediția de astăzi.

iUmor, 27 noiembrie 2021. Bellucci Boys au reușit să stârnească râsete în rândul juraților cu momentul lor amuzant

Antena 1

Bellucci Boys au reușit să-l facă chiar și pe Cheloo să râdă a iUmor 2021, 27 noiembrie, cu o serie de activități sportive inedite.

Bellucci Boys, momentul amuzant de la iUmor, în care l-au implicat și pe Mihai Bendeac

Bellucci Boys au reușit să creeze un moment amuzant pe scena iUmor, după ce au inventat sport-ul fotbal.

„Noi suntem Bellucci Boys, am venit să vă arătăm un nou spectacol, fotbal spectacol. Da, am jucat fotbal. Suntem cei mai tari, în orice ne apucăm să facem, suntem cei mai tari că noi câștigăm tot. Faceți-vă încălzirea că vom câștiga tot”, s-au prezentat ei.

Iată că, aceștia au reușit să fie pe placul juraților iUmor cu numărul lor nou și inedit.

Jurizare Bellucci Boys la iUmor 2021, 27 noiembrie

„Sunt foarte curios de ce te-ai distrat atâta. E cel mai ciudat moment la care să te fi distrat”, întreabă Mihai Bendeac pe Cheloo, după ce numărul concurenților s-a încheiat.

„Munca în echipă e întotdeauna răsplătită”, spune Cheloo.

„O parte dintrevoi sunteți români, alții sunteti italieni”, întreabă Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 20 noiembrie 2021. Ion Strâmbeanu este acrobat la circ și alături de colegul său a creat un moment savuros pe scenă

„Da, unii suntem români, unguri, spanioli, italieni.”, răspund ei.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

„Numărul a fost subțire, am râs, dar nu din cauza numărului ci din legătura afectivă dintre jurat și concurenți”, spune Cheloo.

„Ciao, eu nu am înțeles ce sport a fost acesta”, îi întreabă Delia.

„A fost un număr cu multă energie”, mai spune Mihai Bendeac.

Iată ce Bellucci Boys au reușit să primească două voturi poziive de la Mihai Bendeac și de la Delia și un vot negatim de la Cheloo în ediția din 27 noiembrie 2021, de la iUmor.

Citește și: iUmor, 20 noiembrie 2021. Gabriel Ivan a spus povești despre pescuit și despre viața extraterestră: „Nu am înțeles nimic”

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Citește și: iUmor, 20 noiembrie 2021. Japonezul Keiichi Iwasaki a revenit în fața juraților și i-a bucurat cu numărul său de magie

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 27 noiembrie 2021. Octavian Vînău, momentul amuzant în care a făcut glume despre copilăria lui. Ce i-au spus jura... iUmor, 27 noiembrie 2021. Boris Johnson, interpretat de Gabi Costin, pe scenă. Ce glume a făcut actorul...
Ultimele știri