Antena Căutare

iUmor, 20 noiembrie 2021. Ion Strâmbeanu este acrobat la circ și alături de colegul său a creat un moment savuros pe scenă

Ion Strâmbeanu este cascador și împreună cu unul dintre colegii săi, a reușit să aducă un moment de excepție pe scena iUmor 2021.

Ion Strâmbeanu și colegul său, pe scena iUmor 2021 Galerie
Doi cascadori de circ au creat un număr de senzație pe scena iUmor 2021 | Antena 1

Ion Strâmbeanu a venit la iUmor, spunând că lucrează la „Curățenie” și că zilnic face curat în cabinele juraților. Cu o înfățișare aparte, Ion Strâmbeanu a mărturisit că penturu a avea o asemenea coafură, consumă un tub de spray.

După momentul de pe scena iUmor 2021, Ion Strâmbeanu a dezvăluit că este, de fapt, cascador la Circul Metropolitan.

Citește și: iUmor, 30 octombrie 2021. Strange Comedy, moment de circ pe scena comediei. Cheloo s-a dus după concurenți în culise

Ion Strâmbeanu, număr savuros pe scena iUmor 2021

Ion Strâmbeanu a urcat pe scena iUmor în timp ce jurații erau în pauză. Concurentul a început să dea cu mopul. La moment a participat și prezentatorul Șerban Copoț, care a venit alături de un așa zis cântăreț de operă, pe care l-a trimis la bar să-și dreagă vocea. Ulterior, Șerban Copoț l-a rugat pe Ion Strâmbeanu să aducă oglinda pentru ca „maestrul” să repete uitându-se în ea.

Ion Strâmbeanu a venit cu un cadru de oglindă, spunând „Am spart oglinda” și a decis să-l imite pe „maestru” pentru ca el să creadă că repetă în oglindă.

Ce a urmat a fost un număr extrem de comic, unde cei doi cascadori au făcut fel de fel de mișcări în oglindă.

Citește și: iUmor, 13 noiembrie 2021. Cleopatra, interpretată de Daniela Nane, a venit să își găsească alesul. “Vrei să fii iubita mea?”

Jurizarea momentului lui Ion Strâmbeanu de la iUmor 2021. Mihai Bendeac, ironizat de Delia și Cheloo

Crezând că Mihai Bendeac va judeca numărul ca pe unul de teatru, Delia și Cheloo au vehiculat ce ar avea de gând să spună colegul lor.

„Cred că numărul ăsta ar fi fost mult mai bun, dacă ar fi fost pe mute. El oricum a fost unul bun”, a spus Delia.

„Mihai Bendeac va saluta inuțiativa dumneavoastră de a încropi un teatru josnic de calitate inferioară și vă va încuraja pe viitor cu un vot”, a spus ironic Cheloo

„A fost un moment în care haita de jurați s-a împărțit în două. Am încercat să anihilăm această facțiune care este Mihai Bendeac. I-am tăiat toat eposibilitățile de a refuza acest număr”, și-a explicat Cheloo comentariul.

Totuși, Mihai Bendeac a spus că și-a dat seama de la început că domnii de pe scenă sunt cascadori și nu actori.

„În momentul în care ei au terminat cu această semi batjocură la adresa mea a deschis băiatul gura și s-a lăsat cu praf de liniște”, a spus Mihai Bendeac.

„Acest număr de circ este adresat în principal copiilor. Problema dânșilor a fost lavaliera pentru că atunci când fac treaba asta în arenă sunt obișnuiți fără microfon”, a spus Mihai Bendeac.

Lăsând ironiile la adresa lui Mihai Bendeac, toți cei trei jurați au admis că a fost un număr foarte bun:

„Vă mulțumim frumos. Chiar ne-am simțit bine”, a spus Cheloo.

Cei trei jurați au dat 3 de „Da”

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 20 noiembrie 2021. Gabriel Ivan a spus povești despre pescuit și despre viața extraterestră: „Nu am înțeles nimic... iUmor, 20 noiembrie 2021. Adriana Olteanu a vorbit despre experiența sa de șoferiță pe TIR. De ce s-a supărat Mihai Bend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x