Antena Căutare

iUmor, 27 noiembrie 2021. Tudor Costina, momentul de stand-up care i-a făcut pe jurați să râdă copios

Tudor Costina a reușit să pună în scenă unele dintre cele mai bune glume pe care cineva le-a făcut la iUmor. Juraților le-a plăcut momentul lui.

iUmor, 27 noiembrie 2021. Tudor Costina, momentul de stand-up care i-a făcut pe jurați să râdă copios Galerie
iUmor, 27 noiembrie 2021. Tudor Costina, momentul de stand-up care i-a făcut pe jurați să râdă copios | Antena 1

Tudor Costina a reușit să creeze un moment foarte amuzant pe scena iUmor, 27 noiembrie 2021. Acesta a fost felicitat de juriu.

Tudor Costina, momentul de stand-up de la iUmor 2021, care a fost lăudat de jurați

Tudor Costina a reușit să creeze un moment impresionant de umor cu glumele sale despre oamenii din București și nu numai. Iată ce a spus concurentul.

„Am adormit pe avion, m-a trezit cea mai dură aterizare. Sunt din Cluj Napoca. Am renunțat la accent. Clujul nu mai are accent. Stand-up comedy o să fac pe scenă. Sper să fie bine. Sunt un pic obosit”, a spus el înainte de a face glume pe scenă.

Citește și: iUmor, 20 noiembrie 2021. Michael Olivares a combinat comedia cu efectele vizuale și a făcut un super show: „Ai fost fabulos”

„Mi se pare că Bucureștiul e un oraș mare, un oraș în care toată lumea întârzie. Mi se pare că e un mecanism în oraș de a te da afară. Ce mă nedumerește e că oamenii funcționează în moduri pe care eu nu le înțeleg. Mi-a zis un prieten că în Bucureșt trebui să dovedești că ai dinți și de aia își dau toți masca jos. Dacă nu ai considera moartea, ai avea o viață mai palpitantă. Dacă nu ți-ar fi teamă, ai bea apă de la robinet din tren. După ce te specli cu ea ești și mai murdar. Nu mi-e frică să mor într-un mod jenant”, au fost câteva dintre glumele sale.

Jurizare Tudor Costina la iUmor 2021, 27 noiembrie

„A venit Tudor de la Cluj și ne-a plăcut. Suntem fericiți că ești bun, ești inteligent și foarte actual. Ești și foarte simpatic”, îi spune Delia.

„Ai față de actor, cu ce te ocupi?”, îl întreabă Cheloo.

„Lucrez la Call Center”, răspunde concurentul.

Citește și: iUmor, 20 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu, moment excepțional de autoironie. Ce a povestit despre Asia Express

„Mă bucur, ce să zic, un număr de stand up, mă bucur. Mi-a plăcut partea cu fast-food-ul. Te felicit pentru realizarea din această seară. Uite că pot. Un concurent extraordinar de talentat”, spune Cheloo.

„Mi-ar plăcea să mă fac o muscă și să văd cum o să reacționeze familia ta când acest clip o să devină viral. Fii pregătit pentru glorie și să ai un singur job”, spune Mihai Bendeac.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 27 noiembrie 2021. Radu Bucălae, invitatul special al serii. A făcut glume despre dependența lui de TikTok... iUmor, 27 noiembrie 2021. T-Rex a venit în platoul emisiunii și a făcut un roast despre vedetele din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x