Antena Căutare

iUmor, 28 aprilie 2021. Gabriel Dumitriu, autorul cărții “Pupăza din morții tei”, la cuțite cu Delia. “Doamne, ce șoc mi-am luat”

În ediția 11 a sezonului 10 din emisiunea iUmor, Gabriel Dumitriu, autorul cărții “Pupăza din morții tei”, a venit la iUmor pentru a face show.

gabriel dumitriu iumor Galerie
iUmor, 28 aprilie 2021. Gabriel Dumitriu | antena 1

Gabriel Dumitriu, concurentul iUmor în vârstă de 32 de ani, și-a sărbătorit ziua de naștere cu o zi înainte de a urca pe scenă. El vine tocmai din Iași pentru a încerca să facă stand-up comedy.

Este prima dată când vine la iUmor cu o serie de povești reinterpretate. Gabriel spune că a început să posteze pe pagina sa de Facebook poveștile populare din copilărie.

“Am făcut o pagină care se numește “Pupăza din morții tei”. Eu sunt pupăza din morții tei. Și lumea a început să zică “Băi de ce nu scoți o carte cu poveștile astea?”. Așa că asta am făcut”, spune Gabriel.

“Numele meu e Gabriel Dumitriu, nu Dumitru. Prietenii îmi spun și Gabriel Garcia. Marchez destul de des”, spune concurentul iUmor.

Delia, foarte contrariată, când a aflat că Gabriel e autorul cărții “Pupăza din morții tei”, a spus că ea credea că ea a inventat această zicală.

Pentru că nu se putea fără glume despre moldoveni, Gabriel a stârnit hohote de râs cu:

“Republica Moldova are cel mai tare program spatial din lume, ei având peste o tremie din populație luată în spațiu”, zice Gabriel.

Pupăza din morții tei la pupitru

Concurentul iUmor spune că nu are încredere în organizații, în special pentru unele care au fost inventate fără rost.

“Cred că mare parte din vină o aveam și noi, oamenii. (…) De exemplu se tot plânge lumea pe internet că vai, ce rău mai merge lumea. Pâi cred și eu dacă în loc să facem organizația ODA, noi am făcut organizația ONU”, zice Gabriel.

Citește și: iUmor, 21 aprilie 2021. Donald Mcnair a vorbit despre pasiune pentru gaming. “În mine mai era un eu care murise acum 5 minute”

Concurentul iUmor a ajuns și la capitolul relații, vorbind despre bagajul emoțional pe care îl are fiecare.

“Eu din momentul în care am fost cu Bianca am început să nu mai suport femeile care se uită la mine cu afecțiune. Ea avea strabism. Cu această afecțiune se uita la mine”, zice Gabriel.

Când a început să se certe cu iubita lui pentru că era foarte empatică și darnică și începuse să dea din casă lucruile pe care ei nu le mai foloseau.

“Mie mi-a sărăt țandara când am auzit asta. Că eu tocmai așezam o țandară”, spune Gabriel.

O altă glumă la care toți au râs cu poftă este cea despre Loredana Groza.

“Pe Loredana Groza nu ai cum să o bați că oriunde dai, e la operație”.

Știind care avea mai multe șanse dacă se transformă în magician, Gabriel i-a cerut ajutorul lui Mihai Bendeac pentru un truc cu cărți.

Reacția juraților după momentul lui Gabriel Dumitriu

Mihai Bendeac s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat pe Gabriel, fiind susrprins plăcut de numărul concurentului iUmor.

“Doamne, ce șoc mi-am luat”, spune Delia.

Citește și: iUmor, 21 aprilie 2021. Victor Mihălțeanu, actorul figurant la Hollywood, vrea să facă un film. "Am avut o cădere de calciu”

“Mi s-a părut absolut fabulos cum Matache a crezut pentru o secundă că o glumă la care s-a gândit ea (…), i-a fost furată”, spune Mihai Bendeac.

“Cred că uneori reactivitatea pe care o am poate ține loc de jurizare. Aceasta este una dintre aceste situații. Ne vedem în finală, foarte probabil și îți urez succes”, spune Mihai.

“A fost un moment pentru iUmor, ești pentru iUmor. Felicitări! Cred că îți meriți locul în finală”, spune Delia.

“Bravo, țăndărică. Respect. A fost un număr extraordinar”, a completat Cheloo.

Gabriel Dumitriu a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 28 aprilie 2021. Gina Felea stârnește hohote de râs, dar și admirația lui Mihai Bendeac. “S-a produs sărutul sezo... iUmor, 28 aprilie 2021. Deniz Brizo, zâna care locuiește într-un palat, le-a prezentat juraților iUmor o parte din seria...
Video iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dan Badea, show impresionant: Mama e mare fan! iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dan Badea, show impresionant: Mama e mare fan! Sambata, 16.09.2023, 23:30
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital Joi, 21.09.2023, 21:30
Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Un nou joc cu miză importantă va avea loc în cel de-al doilea episod iUmor al noului sezon, care va fi difuzat sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1.

Joi, 21.09.2023, 10:06
Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii 90!”

Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii 90!”

Doru Octavian Dumitru, una dintre cele mai importante figuri din comedia românească, revine pe scena iUmor, sâmbăta aceasta, de la ora 20:00.

Miercuri, 20.09.2023, 10:42
Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

Premiera celui de-al 15-lea sezon iUmor, care a fost a fost lider de audiență atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21-54 de ani, cât şi la nivel urban a adus în faţa juraţilor – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo concurenţi cu numere de umor care mai de care mai interesante.

Luni, 18.09.2023, 17:46
Premiera iUmor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1

Premiera iUmor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1

Premiera celui de-al 15-lea sezon iUmor, difuzată aseară, în intervalul 19:59 – 23:23, la Antena 1, a fost lider de audiență.

Duminica, 17.09.2023, 10:23
x