Antena Căutare

iUmor, 21 aprilie 2021. Donald Mcnair a vorbit despre pasiune pentru gaming. “În mine mai era un eu care murise acum 5 minute”

În ediția 10 din sezonul 10 a show-ului iUmor, Donald Mcnair a venit la iUmor pregătit să se mândrească cu originile sale.

donald mcnair iumor Galerie
iUmor, 21 aprilie 2021. Donald Mcnair | antena 1

Donald Mcnair are 33 de ani și a venit tocmai din America să stârnească hohote de râs. Americanul iubește o bulgăroaică și a reușit să învețe și limba. Doland spune că și-a ales o iubită din Bulgaria pentru că ele sunt mai frumoase și mai amuzante.

Concurentul iUmor a intrat în scenă fără emoții și a început să povestească despre cum s-a îndrăgostit de iubita lui și acum locuiește cu ea în Bulgaria.

De asemenea, Donald a spus că este fanul jocurilor video, fiind foarte pasionat de Fornite. Povestind despre strategia jocului și cum funcționează echipa format din el și prietena lui a devenit plictisitoare pentru cei care nu știau jocul.

Dintre ascultători, doar prezentatorul Șerban Copoț era familiar cu acest joc.

Jocul care lui Cheloo i-a amintit de adolescență

“Nu am cum să fiu targetul acestui conținut umoristic pentru că nu știu ce se întâmplă în acel joc și nu am cum să înțeleg poantele”, spune Delia.

Donal a povestit cum a interacționat cu un alt jucător din joc care era tot bulgar, dar era un adolescent.

“Nu știu, nu mă joc jocuri, dar am încercat să mă pun efectiv în situație. Înțeleg care este mecanismul de la Fornite, dar nu erau glume, frate ”, a spus Mihai în culise.

“Ei între ei râd la glumele astea, dar nu înțeleg. E ceva acolo, nu percutez”, a mai adăugat juratul iUmor.

Concurentul iUmor a schimbat registrul și a vorbit despre viața de adult, spunând că după vârsta de 30 de ani, oamenii se entuziasmează atunci când folosesc un aspirator nou.

“E mult mai bun decât o mătură și un făraș”, spune Donald.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Alexandra Pribeagu i-a surprins pe jurații iUmor cu glume inocente despre copilăriile lor

Donald a continuat tot în registrul curățeniei și a mai spus:

“Dacă văd un suport cu vase curate lângă o chiuvetă goală, mă excit un pic”, a zis cu umor concurentul.

Concurentul iUmor a vorbit și despre sport și cât de dificil devine acesta o data cu înaintarea în vârstă.

“Acum, când fac sport, simt că plătesc o taxă ca să îmi folosesc corpul”, a spus Donald.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Donald Mcnair

“Probabil a fost o încercare de umor…umor de tocilari. Dacă ar fi să mă refer doar la partea cu aspiratorul, nu a fost nicio glumă acolo. (…) În mine mai era un eu care murise acum 5 minute. Eu atunci eram la parastasul meu”, spune Mihai Bendeac.

“Trecând peste faptul că pe mine prima parte a numărului m-a întors în timp, m-a adus în adolescență când recunosc că am fost dependent de jocurile pe calculator, chiar am ținut să interacționez cu omul ăsta”, a spus Cheloo.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Alina Trisina a venit să le prezinte juraților emisiunea “Aici secrete nu-s”. “Bă, în dinți mi-a dat-o!”

“Ne faci să arătăm rău în fața femeilor, dacă tu speli vase și dai cu aspiratorul”, i-a zis Cheloo concurentului iUmor.

“Am crezut că o să o repeți pe-aia (…) de 4-5 ori și chiar mi s-ar fi părut amuzant să o zică de mai multe ori”, a adăugat Delia.

Donald Mcnair a primit 1 X LIKE din partea juraților iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 21 aprilie 2021. Alin Bușcu, dansatorul cu aspirații de comediant, a arătat ce poate să facă. “Stai că mi-ai luat... iUmor, 21 aprilie 2021. Gabriel Costan a lăsat grătarul acasă și a venit cu un pachet de one-linere spumoase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x