Antena Căutare

iUmor, 28 aprilie 2021. Gina Felea stârnește hohote de râs, dar și admirația lui Mihai Bendeac. “S-a produs sărutul sezonului”

În ediția 11 a sezonului 10 din emisiunea iUmor, Gina Felea urcă pe scena iUmor pentru un număr de stand-up așa cum nu s-a mai văzut.

gina felea iumor Galerie
iUmor, 28 aprilie 2021. Gina Felea | antena 1

Văzând pregătirile din scenă de dinainte să intre invitatul special, Mihai Bendeac a crezut că va veni un copil de care nu știe sau poate o femeie minionă care îi va schimba viața.

“Îmi va schimba viața și o să mă căsătoresc. Fiți atenți cum se schimbă viața unui om”, spune Mihai Bendeac.

Gina Felea a fost introdusă în scenă drept Anna Lesko, iar jurații au fost dezamăgiți să vadă că nu intră nimeni în scenă.

Gina, pregătită să preia comanda, a venit la iUmor cu o serie de glume care vor stârni aplauze și hohote de râs.

Gina Felea este personajul creat de Mihai Bendeac în serialul “Băieți de oraș”. Gina Felea este interpretată de Anca Dinicu, iar Mihai, juratul iUmor este extrem de mândră de talentul care zace în femeia minionă despre care vorbea la început.

“Roby, treci acasă, terminp cu prostiile”, îi spune Gina Felea lui Mihai Bendeac atunci când îl vede la masa juriului.

Gina Felea umple scena iUmor cu energia ei debordantă

“Cea mai șmecheră femeie din România a venit la emisiunea asta și evident că nu putea să ajungă aici fără calitățile care au propulsat-o în carieră”, spune Gina.

Actrița nu putea să nu spună ceva și despre Anna Lesko.

Citește și: iUmor, 21 aprilie 2021. Compania de Teatru Cristi Toma a adus pe scena iUmor o cerere în căsătorie remarcabilă

“Bănuiesc că imediat ce a văzut-o Mihai Bendeac a pățit ca Pinocchio. Doar că femeia nu e de nasul lui”, spune Gina, stârnind hohote de râs.

Spunând despre Cheloo că el e ăla mare și rău, Gina a completat:

“Apropo, am vorbit cu o fostă de-a ta, Cheloo. Asta a zis că tu ești doar rău”, spune Gina.

Dan Badea a fost asemănat cu un T-Rex de Gina, spunând că are mâinile mici.

“Dacă îl mănâncă mai jos de buric nu are cum să se scarpine”, a zis Gina.

Știind despre Cheloo că “a terminat ceva cu desenul”, Gina a avut o rugăminte.

“Vreau și eu un taboul cu mine în casă. Aș vrea în costumul de lucru al Biancăi Drăgușanu”, spune Gina.

Frumoasa blondină a ajuns la Mihai Bendeac și i-a prezit viitorul.

“Mihai, ești un mare artist. Tu ai destinul lui Van Gogh, în sensul că o să mori sărac și nebun”, a mai adăugat Gina.

Citește și: iUmor, 21 aprilie 2021. Gabriel Costan a lăsat grătarul acasă și a venit cu un pachet de one-linere spumoase

Gina a povestit că nu îi place să meargă la alte emisiuni și că se simte bine doar pe scena iUmor.

Pentru că nu dorea să-și încheie numărul așa oricum, Gina l-a rugat pe Mihai să îi dea autograf pe cartea sa.

“Pentru Grațiela, e o prietenă. Doar nu credeai că citesc eu cartea asta”, spune Gina.

Mihai s-a ridicat de pe scaun și a sărutat-o cu foc pe Gina, stârnind un rând de aplauze în public.

“Doamnelor și domnilor, vă anunțăm că s-s produs și sărutul lui Mihai Bendeac”, spune Dan Badea din culise.

“Bă, tre să spun o chestie. Anca este un animal de scenă prin excelență”, a zis Mihai Bendeac despre Anca Dinicu.

“Anca rules! Este de departe actrița mea preferată din generația nouă. Tot respectful meu”, spune Cheloo.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Gina Felea, apariție suprinzătoare astăzi, la iUmor... iUmor, 28 aprilie 2021. Gabriel Dumitriu, autorul cărții “Pupăza din morții tei”, la cuțite cu Delia. “Doamne, ce șoc mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. George Tănase, glume despre copilăria la țară iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. George Tănase, glume despre copilăria la țară Sambata, 25.11.2023, 23:19
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Darisian Ștefan Luncanu, de-a v-ați ascunselea pe scena iUmor, într-un număr surprinzător de magie

Darisian Ștefan Luncanu, de-a v-ați ascunselea pe scena iUmor, într-un număr surprinzător de magie

Darisian Ștefan Luncanu revine, în calitate de invitat special, pe scena iUmor, în cel de-al optulea episod din noul sezon și promite un număr de magie spectaculos. Cel mai nou episod va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor.

Vineri, 01.12.2023, 17:13
Andrei Ungureanu, câștigătorul sezonului 9 iUmor, invitat special în cea mai nouă ediţie, difuzată sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

Andrei Ungureanu, câștigătorul sezonului 9 iUmor, invitat special în cea mai nouă ediţie, difuzată sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

Cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, îl readuce în faţa juriului şi al telespectatorilor pe Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette, câștigătorul sezonului 9 iUmor, care a ajuns la inima a milioane de români. Andrei revine la iUmor în postura de invitat special, cu un număr umoristic de zile mari, care va stârni hohote de râs.

Miercuri, 29.11.2023, 13:09
Florin Gheorghe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”

Florin Gheorghe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”

Cel de-al șaptelea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta trecută, de la 20:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Marti, 28.11.2023, 10:17
iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!”

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!”

Ichikawa Koikuchi a fost, cu siguranță, cel mai nebun număr al serii, la iUmor! Celebru pe plaiurile natale, japonezul a pus în scenă un număr cu flatulență, iar cei patru jurați s-au stricat de râs.

Sambata, 25.11.2023, 23:05
Ultimele știri
x