iUmor, 21 aprilie 2021. Gabriel Costan a lăsat grătarul acasă și a venit cu un pachet de one-linere spumoase

În ediția 10 din sezonul 10 a show-ului iUmor, Gabriel Costan a revenit pentru a treia oară la iUmor, fiind gata să îi uimească pe jurați cu glumele sale.

iUmor, 21 aprilie 2021. Gabriel Costan

antena 1

Gabriel Costan a venit pentru a treia oară la iUmor. Prima dată a venit în sezonul 3. Atunci a venit cu grătarul și a stârnit pofte printre jurați și în public. De această dată, Gabriel a zis ca nu a mai venit cu plocon.

Astăzi, Gabriel Costan a venit pregătit cu one-linere, încercând să lăse emoțiile în culise. Concurentul iUmor a intrat în scenă plin de încredere și a spus că se bucură să vadă în sfârșit public.

El a început cu glume legate de Elon Musk și plecările pe Marte.

“Elon Musk a anunțat că nici pe Marte nu vor avea loc spectacole pentru că nu e atmosferă”, spune Gabriel.

Gluma care a stârnit hohote de râs a fost:

“Eu când mă duc la muncă mă gândesc că mă dau banii afară din casă”, a adăugat Gabriel.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Michael Jackson face senzație cu un roast istoric memorabil. Starul pop își amintește vizitele în România

“Adidașii mei au mai mereu limba scoasă. Cred că le stau ciorapii în gât”, spune Gabriel.

One-linere delicioase pentru publicul primitor

Jurații și pubicul au râs cu poftă la toate one-linere-le concurentului.

“În 2021 cele mai proaste investiții în Aur rămân verighetele”, a adăugat Gabriel. Această glumă i-a plăcut deosebit de mult lui Mihai Bendeac.

“Dacă voi ajunge cumva în finală și voi câștiga, să nu-l lăsați pe Mircea Geoană să mă anunțe asta”, a mai spus concurentul.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Gabriel Costan

“Ai avut foarte mari emoții. (…) Mi-aș fi dorit mai multă încredere. Multe dintre ele au avut construcții deștepte”, a remarcat Mihai Bendeac.

Special pentru Cheloo, Gabriel a mai venit cu o glumă despre tenis și iarbă, dar se pare că juratul iUmor nu a fost prea impresionat.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Alin Bourașu a revenit la iUmor cu o serie de ghicitori care i-au pus în dificultate pe jurați

“Băi dar alte asocieri nu merit? Totul trebuie să se reducă la iarbă”, spunea Cheloo în culise.

Gabriel Costan a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Ultimele știri