Antena Căutare

iUmor, 28 aprilie 2021. Nicu Ungureanu revine la iUmor cu forțe proaspete. “Bă acuma probabil că și Dumnezeu a ațipit un pic”

În ediția 11 a sezonului 10 din emisiunea iUmor, Nicu Ungureanu revine la iUmor cu un număr de stand-up aș acum nu s-a mai văzut.

nicu ungureanu iumor Galerie
iUmor, 28 aprilie 2021. Nicu Ungureanu | antena 1

Nicu Ungureanu a revenit în sezonul 10 iUmor, după ce a fost la emisiune și în sezonul 9. Pentru că a rămas cu experiența din sezonul trecut când nu l-a convins pe Mihai Bendeac care e mișcarea atunci când mulgi o vacă, Nicu spera să îl convingă pe juratul iUmor. Concurentul iUmor a postat un video cu mulsul vacii care a avut mare succes pe YouTube.

Nicu a spus că nu are iubită pentru că a luat trei dislike-uri sezonul trecut.

Cu mai multă încredere în el decât data trecută, Nicu a intrat în scenă și le-a povestit despre tutorialul cu muls vaca.

Având în vedere vremurile în care trăim, el a vorbit și despre perioada pandemiei și vaccinurile anti Covid.

Nicu a continuat cu o discuție despre manele și muzica clasică.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Chase Magic îi surpinde pe jurați cu un număr de magie plin de enrgie și efervescență

“Un număr slab, o tentativă de stand-up. Cheloo a adormit. Devenisem din nou singurul om care se uita pe scenă”, spune Mihai Bendeac.

Astfel, Mihai a decis să îl filmeze pe Cheloo.

“Bă acuma probabil că și Dumnezeu a ațipit un pic”, spune Mihai.

Reacția juraților iUmor după numărul lui Nicu Ungureanu

“Un număr gras! Credeam că tu ești o reîntoarcere de succes, dar te-am confundat cu un băiat care știe să facă umor”, spune Cheloo despre numărul concurentului iUmor.

Fiind gata să afle cum se face, Mihai Bendeac a făcut rost de o pensulă și l-a rugat pe Nicu să îi arate cum se mulge vaca.

După ce a venit și Dan Badea din culise să îi explice, Mihai tot nu era convins că ceilalți au dreptate.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Alina Trisina a venit să le prezinte juraților emisiunea “Aici secrete nu-s”. “Bă, în dinți mi-a dat-o!”

“Acest număr a fost țâță de vacă, crede-mă”, i-a spus Cheloo.

“Încă nu ești pregătit pentru ce ai încercat să faci”, i-a transmis Mihai concurentului.

“Nu ești pregătit să ne mulgi trei voturi pozitive”, a completat Cheloo.

Delia era hotărâtă să îi dea un like de încurajare.

“Nu fii veterinarul umorului românesc”, a sfătuit-o Cheloo.

Nicu Ungureanu a primit 1 X LIKE de la jurații iUmor.

Într-un final după intervenția mai multor colegi și după mai multe demonstrații, Mihai a înțeles că mișcarea despre care vorbea Nicu era cea corectă când venea vorba de mulsul vacii.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 28 aprilie 2021. Abel Megyes, viruso-cosmonautul pregătit de un dezastru, i-a surprins pe jurați cu un număr spec... iUmor, 28 aprilie 2021. Cu arma pregătită, Arnold Schwarzenegger a adus un roast istoric explozibil pe scena iUmor...
Video iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dan Badea, show impresionant: Mama e mare fan! iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dan Badea, show impresionant: Mama e mare fan! Sambata, 16.09.2023, 23:30
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital Joi, 21.09.2023, 21:30
Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Un nou joc cu miză importantă va avea loc în cel de-al doilea episod iUmor al noului sezon, care va fi difuzat sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1.

Joi, 21.09.2023, 10:06
Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii 90!”

Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii 90!”

Doru Octavian Dumitru, una dintre cele mai importante figuri din comedia românească, revine pe scena iUmor, sâmbăta aceasta, de la ora 20:00.

Miercuri, 20.09.2023, 10:42
Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

Premiera celui de-al 15-lea sezon iUmor, care a fost a fost lider de audiență atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21-54 de ani, cât şi la nivel urban a adus în faţa juraţilor – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo concurenţi cu numere de umor care mai de care mai interesante.

Luni, 18.09.2023, 17:46
Premiera iUmor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1

Premiera iUmor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1

Premiera celui de-al 15-lea sezon iUmor, difuzată aseară, în intervalul 19:59 – 23:23, la Antena 1, a fost lider de audiență.

Duminica, 17.09.2023, 10:23
x