Antena Căutare

iUmor, 14 aprilie 2021. Chase Magic îi surpinde pe jurați cu un număr de magie plin de enrgie și efervescență

În ediția 9 a sezonului 10  iUmor, Chase Magic a simțit că are un loc pe scena iUmor pentru a-și desfășura talentul într-ale magiei.

chase magic iumor Galerie
iUmor, 14 aprilie 2021. Chase Magic | antena 1

Chase are 26 de ani, este din Constanța și este magician. El a venit la iUmor pentru a transforma imposibilul în realitate pentru jurații iUmor și pentru public. Cu o stare de spirit explozivă și mereu plin de energie, Chase recunoaște că are și momente în care e trist.

“Am venit să răstorn, să răscolesc și să franjurez mințile juraților”, spune Chase.

Lipsit de emoții, cu o energie debordantă, Chase a intrat în scena iUmor.

“Am văzut intrând pe scenă ceva mega vioi, mega energic. (…) Venea o chestier peste noi, dar era prea mult”, spune Mihai Bendeac despre intrarea lui Chase.

“A supra-licitat niște trucuri minore. Bă tre să te gândești un pic unde te duci și ce au mai văzut oamenii ăia ca și numere de magie”, a completat Mihai în culise.

Prezentatorii iUmor au început să facă glume pe seama concurentului, spunând că trucurile pe care le face se găsesc la pufuleți cu surprize.

Numărul de magie plin de energie

Chase a încercat un număr de magie cu cei trei jurați iUmor, pregătind o valiză din sticlă, goală, în care urma să apară fix la ceea ce se gândeau jurații.

Citește și: iUmor, 7 aprilie 2021. Formația Trooper, invitați speciali la iUmor. Cheloo s-a dus pe scenă și-a cerut scuze

La Mihai Bendeac au apărut niște flori din staniol colorat în cutie, iar la Delia, pentru că se vedea ce e pe capacul valizei, urmau să cadă niște bani.

După ce i-a ieșit numărul într-un final, Delia a observat ceva la concurentul iUmor. Chase era bronzat doar pe jumătate de față, din cauza măștii.

Magicianul a mărturisit că a fost în Peru pentru a-și cere prietena de soția.

“Ai urcat acel munte ca să cazi în acea gaură? Extraordinar!”, i-a spus Cheloo.

Apoi Chase a mărturisit că a lucrat 2 ani pe vase de croazieră unde a fost manager de scenă în spectacolele care se organizau acolo.

Jurizare Chase Magic

“O apariție memorabilă la iUmor. Acest domn volubil a venit încărcat de energie pozitivă (…) și totuși s-a ales praful și misterul de numele lui”, a spus Cheloo.

“Trebuie să recunosc că ai ceva din energia fostului coleg, Horia Brenciu”, i-a transmis Delia.

Citește și: iUmor, 7 aprilie 2021. Radu Carbon la iUmor, momentul la care a râs și concurentul

“Dacă în locul meu ar fi Andi Moisescu, ți-ar spune că în atât de multe sezoane a văzut foarte multe numere de magie, dar continua să fie surprins. (…) Locul tău este aici, este pe scena noastră”, zice Mihai Bendeac.

“Momentul tău a fost unul de aur”, i-a transmis Delia.

“Umor flambat, bani falși și împărțeală, verificat”, a zis Cheloo despre numărul lui Chase.

Chase Magic a primit 1 X LIKE de la Delia.

Apoi lui Mihai Bendeac I s-a șoptit în cască faptul că el nu a spus nimic despre numărul concurentului. Atunci Mihai s-a simțit nevoit să completeze.

“Ai venit cu foarte multă veselie, (…) Am văzut într-adevăr foarte multe numere de magie, dar un număr ca acesta nu am văzut niciodată. De aceea îmi schimb votul”, a adăugat Mihai.

Astfel, concurentul a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

“Ăsta a fost un vot de protest”, a recunoscut Mihai după ce producătorul i-a șoptit în cască.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 14 aprilie 2021. Alin Bourașu a revenit la iUmor cu o serie de ghicitori care i-au pus în dificultate pe jurați... iUmor, 14 aprilie 2021. Alina Trisina a venit să le prezinte juraților emisiunea “Aici secrete nu-s”. “Bă, în dinți mi-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x