Antena Căutare

iUmor, 6 noiembrie. Federica Pondi a revenit pe scenă pentru a reproduce un număr asemănător celui din sezonul 4. Ce dans a făcut

Federica Pondi a revenit pe scena iUmor după 2 ani de la prima ei apariție. Aceasta a dansat și atunci, dar și acum, twerk, iar juriul a fost mulțumit.

Federica Pondi a revenit pe scenă pentru a reproduce un număr asemănător celui din sezonul 4. Ce dans a făcut Galerie
Federica Pondi a revenit pe scenă pentru a reproduce un număr asemănător celui din sezonul 4. Ce dans a făcut | Antena 1

Federica Pondi a revenit din Italia pentru a face atmosferă la iUmor 2021, la doi ani de la ultima ei apariție. Aceasta a dansat îmbrăcată în Pikachu și în Mario, iar Mihai Bendeac abia și-a putut lua ochii de la ea.

Concurenta Federica Pondi a revenit la iUmor pentru a mai face un număr de twerk, la doi ani de la prim sa apariție

Federica Pondi a făcut show în adevăratul sens al cuvântul la iUmor 2021, 6 noiembrie. Aceasta a dansat mai mult cu posteriorul pe melodiile celebrelor desene animate Super Mario și Pikachu, iar irezultatul a fost cel așteptat de Mihai Bendeac.

„E surpriză ce voi face”, spune concurenta înainte de a intra pe scenă.

„Bună, de unde ești?”, întreabă Mihai Bendeac. „Roma, Italia”, îi răspunde Federica.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Princess Tweedle Needle, moment inedit în fața juraților: „Nu încercați asta acasă”

Jurizarea Federica Pondi de la iUmor 2021

Mihai Bendeac aproape că s-a îndrăgostit de frumusețea cu care concurenta Ferica a fost înzestrată.

„Iubim Roma, în timpul numărului dumneavoastră m-am gândit la multe lucruri. Mai puțin la lucrurile la care ar trebui să mă gândesc. Aveți o față perfectă. O fizionomie perfectă. Perfectă și pentru prestația artistică, dar și universal. A fost absolut perfect. Un exemplu. Mi s-a părut extrem de amuzant. Alegerea costumelor a fost excepțională. Numărul m-a făcut să reconsider tot ce știam despre costume”, spune Mihai Bendeac, plăcut surprins de apariția ei.

„Suntem îndrăgostiți de twerk și ne-am bucurat să vedem. Felicitări”, îi spune Delia.

„Vreau să aplaud acest număr. E o premieră acest număr”, spune Cheloo.

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021. Stevo Joslin, concurentul cu umor american, i-a surprins pe jurați. "Foarte smart tot ce ați făcut"

Jurații Mihai Bendeac și Delia i-au overit thumbs up.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Valentin Andrieș este nevăzător și i-a uimit pe jurați cu autoironia, talentul și povestea de viață

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 6 noiembrie 2021. Cristiano a venit pe scenă cu un număr de dresaj de câini. Cum s-a descurcat... iUmor, 6 noiembrie 2021. Shurubel, invitatul special al serii. Ce le-a povestit juraților din ziua în care a mers la col...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x