iUmor, 9 octombrie 2021. Moș Crăciun vrea în Maldive la iarnă, așa că a venit mai devrme la jurați. Ce cadouri le-a adus

Crăciunul a venit mai devreme anul acesta, la iUmor, sezonul 11. În ediția 3 a show-ului și-au făcut apariția Moș Crăciun și Crăciunița sa.

Crăciunul a venit mai devreme la iUmor

Antena 1

Moș Crăciun a urcat pe scena iUmor, însoțit de o crăciuniță sumar îmbrăcată. În timp ce crăciunița împodobea bradul, Moșul a făcut un număr de umor. „E greu să te uiți la Moșu’”, a concluzionat Mihai Bendeac, privind-o pe crăciunița care împodobea bradul.

„Am ajuns mai devreme pentru că anul ăsta de Crăciun vreau să plec și eu în Maldive. Pericolul e că atunci când vrei să te așezi pe plajă, ai șanse să te așezi pe Delia, pentru că ea e nelipsită în fiecare iarnă în Maldive”, a spus invitatul special, pe scena iUmor.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Gabriel Gherghe a venit la iUmor cu cele mai tari sfaturi de parenting. Ce a avut de spus

Moș Crăciun a venit mai devreme la iUmor

Moș Crăciun a venit cu câte un cadou pentru fiecare jurat.

Deliei i-a adus o cutie, fruos ambalată.

„Nu ți-am adus orice cadou, ci un cadou special. Este o cutie pe care o ții în mână, dar ea este goală, așa cum domnul Slav când era cu Bianca Drăgușanu se simțea fericit, pentur că era cu o cutie goală, dar frumos ambalată”, a spus Moșul.

Lui Mihai Bendeac, un bilet de avion.

„Mihăiță, ție o să-ți dau un bilet de avion, pentur că știu că fratele tău studiază în Anglia. La ei, în timpul școlii plouă afară, la noi plouă înăuntru”, a spus Moșul.

Lui Cheloo, cartea lui Mihai Bendeac.

„Cătălin, tu când erai mic erai foarte rău și de-aia ți-am adus un băț, dacă îți amintești. Ție o să-ți fac cadou, pentur culturalizare, cartea lui Bendeac”, a spus Moșul.

De asemenea, Moșul a venit cu surprize și pentru prezentatori.

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Solange Kardinaly se schimbă de haine în mai puțin de trei secunde. Număr atipic de magie

„Dan, ție ți-am adus un borcan cu murături, pentur că nu ajungi să desfaci borcanul d epe raftul de sus. Pentru Șerban am adidași cu crampoane, pentru că de fiecare dată când merge la Dan Badea, alunecă din cauza lacrimilor lui Dan”, a spus invitatul special.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri