iUmor, 2 octombrie 2021. Gabriel Gherghe a venit la iUmor cu cele mai tari sfaturi de parenting. Ce a avut de spus

În ediția de iUmor Sezonul 11, din 2 octombrie, celebrul Gabriel Gherghe vine ca invitat pe scena iUmor cu cele mai tari glume ale sale. Comediantul îi uimește pe jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, cu numărul său super amuzant.

Invitatul special îi face pe toți cei din public să se amuze copios de reprezentația lui din această ediție.

Antena 1/ iUmor

Invitatul special îi face pe toți cei din public să se amuze copios de reprezentația lui din această ediție.

“Nici nu știu cum să-și promoveze copiii. Îi știți pe ăia care vă arată o poză de la grădiniță, în fundul gol sau în scute, își arată cum stă acolo tolănit? Nu-i așa că îți dorești și tu unul ca ăsta? Arată-mi un clip cu un copil care face curat prin casă, care spală vasele, care așază așternuturile pe pat. Parcă aș vrea și eu unul ca ăsta”

Gabriel Gherghe, pe scena iUmor, cu un număr de comedie despre prenting, în ediția a doua a sezonului 11

Gabriel vorbește și despre ce îl enervează cel mai tare: părinții care trăiesc prin copiii lor: “De ce să trăiești prin copilul tău? Tu ai muncit, te duci la serviciu în fiecare zi 8 ore, stai în metrou, în mașină, de ce să trăiești prin el? De ce să nu trăiască el prin tine? Dă-te tu cu bicicleta și el să sta în casă, să se uite de la geam. Trăiește prin tatăl tău fiule, trăiește prin tatăl tău”.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Nichole Cherry i-a luat la roast pe jurați. Cum au reacționat la glumele deloc îndulcite

“Mi se pare o chestie bună care să țină familia unită: frica! Sunt mulți părinți care se uită acum de acasă și care fac sacrificii pentru copii, vine copilul și spune că vrea tricoul ăla la 600 de lei (...), vrea și blugii ăia la 600 de lei că a văzut un copil la școală. Într-o săptămână ajunge acasă e cu blugii rupți că a căzut joc. Cum ar fi aceeași scenă, dar să intri cu o pușcă în casă...”, mai glumește Gabriel Gherghe.

Citește și: Petre Roman este primul finalist iUmor din cel de-al 11-lea sezon. Cu ce număr a impresionat pe scena comediei

“Stau de doi ani în București și toți prietenii mi-au zis: ai grijă, o să te omoare traficul din București! N-am nicio problemă cu traficul din București, ce mă panichez și poate ați trecut și voi prin momentul ăsta, te afli în mașină, te-ai obișnuit cu traficul și la un moment dat se aude o sirenă de salvare. Și ai vrea să te dai, dar nu știi de unde vine”, mai spune Gabriel Gherghe.

Despre sezonul 11 iUmor 2021

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri