Antena Căutare

iUmor, 9 octombrie 2021. Vlad Corbeanu l-a adus pe scenă pe Sfântul Petru: „Sunt cel mai îndrăgit portar, după Duckadam”

Actorul Vlad Corbeanu a făcut o interpretare de zile mari, pe scena iUmor. A îmbinat religia cu umorul și l-a adus pe Sfântul Petru, cel mai „îndrăgit portar”, după Duckadam.

vlad-corbeanu-sfantu-petru-iumor Galerie
Vlad Corbeanu a stârnit hohote de râs, cu interpretarea sa magistrală, la iUmor | Antena 1

Vlad Corbeanu a adus un scenariu de-a dreptul savuros pe scena iUmor, glumind despre criteriile de selecție de la Poarta Raiului, dar și despre cei care au ajuns acolo.

„Sunt cel mai important portar din Univers. Și cel mai iubit, la voi în țară după Duckadam, e adevărat. Sunt un fan de-al lui, dar a avut și el niște goluri în carieră. În ceea c emă privește n-am ratat nimic. A intrat doar ce a trebuit să intre. Baaam, apără Sfântul Petru”, a spus invitatul.

Vlad Corbeanu a stârnit hohote de râs, cu glumele sale, în sezonul 11, la iUmor

„A mai venit de la voi de aici un politician, de la voi de aici nu mai știu cum îl cheamă. Nu era pe listă. A început să mă injure, să țipe: Nu mă dai tu pe mine afară din Rai, că nici norișorul nu urcă cu tine”, a glumit invitatul. „A venit și Mircea Albulescu, am spus maestre, poftiți. Am vrut să-I dau o pereche de aripi, a zis nu, mersi, dau din sprâncene”, a continuat acesta.

De asemenea, invitatul a vorbit și despre păcate mai mici, care duc la respingerea la Poarta Raiului.

„Prin acumulare, la 15 păcăte mici, tot la Apără Sfântu Petru se ajunge. Purtat pantofi fără șosete- 2 puncte. Sorbit ciorbă- 1 punct, Deranjat oameni cu telefoane mobile, când puneai să dai un SMS, 3 puncte”, a spus invitatul.

Jurații și prezentatorii au fost foarte încântați de prestația actorului: „Vlad a fost stelar”, a concluzionat prezentatorul Dan Badea.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Gabriel Gherghe a venit la iUmor cu cele mai tari sfaturi de parenting. Ce a avut de spus

Totul despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Cynthia Vasiu, un număr de comedie cu texte culese și umor involuntar. A venit să-și ia revanșa

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 9 octombrie 2021. Princess Tweedle Needle, moment inedit în fața juraților: „Nu încercați asta acasă”... Valentin Andrieș este cel de-al treilea finalist al acestui sezon iUmor, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x