Antena Căutare

iUmor, emisiunea fenomen, revine la Antena 1. Nebunia se declanșează sâmbătă într-un nou sezon de colecție

Noul sezon iUmor debutează sâmbătă, 23 februarie, fanii umorului de calitate au întâlnire cu noi personaje și cu situații neobișnuite, care îi vor face să aibă un weekend perfect

Noul sezon iUmor debutează sâmbătă, 23 februarie, fanii umorului de calitate au întâlnire cu noi personaje și cu situații neobișnuite, care îi vor face să aibă un weekend perfect.

Premiera noului sezon iUmor este programată la acest sfârșit de săptămână, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă căutarea celor mai inedite numere de stand up, improvizație, magie sau mimă. Alături de ei, în calitate de prezentatori, în acest sezon nou iUmor, vor fi Șerban Copoț și Dan Badea, ca de obicei, puși pe șotii.

Pentru noul sezon iUmor, realizatorii au reușit să aducă în fața juraților personaje absolut fabuloase, dar și invitați speciali, care-i vor lăsa pe jurați cu grua căscată.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Noul sezon iUmor începe sâmbătă, 23 februarie 2019, la Antena 1.

Delia surprinde cu noi ținute ieșite din tipare în noul sezon iUmor: ”Toate hainele sunt de bărbați!”... Top 3 momente iUmor! Cele mai vizionate numere din istoria show-ului: Cum a fost desenat Bendeac de un concurent, folosi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x