Antena Căutare

Delia a mărturisit la iUmor care este cea mai mare dorință a ei: ”Vreau să fie ceva nemaivăzut, nemaiîntâlnit!”

iUmor. Sezon 6. Ediția 12. 18 mai 2019. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, jurații de la iUmor, sunt puși pe șotii și în această ediție. Dacă săptămâna trecută și-au împărțit pumni, acum au discutat despre posibilitatea realizării unui film despre ei. mai 2019

iUmor. Sezon 6. Ediția 12. 18 mai 2019. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, jurații de la iUmor, sunt puși pe șotii și în această ediție. Dacă săptămâna trecută și-au împărțit pumni, acum au discutat despre posibilitatea realizării unui film despre ei.

Dacă Cheloo a spus că n-ar avea nimic de povestit pentru a face un astfel de film, Delia a mărturisit vehement că i-ar plăcea să facă un documentar...depresiv.

”Mie mi-ar plăcea să fac un documentar depresiv.”, a spus ea, în timp ce Cheloo a intervenit: ”Despre excursiile nereușite în sud-estul Asiei. Din Indonezia, unde rechinii se uită prin găurile de la barcă, pentru că le e foame.”, a glumit el.

”Vreau să fie niște chestii nemaivăzute, nemaiîntâlnite. Iar documentarul să-l filmez la 80 de ani.”, a completat Delia.

Ce reacție a avut Mihai Bendeac, urmăriți în clipul de mai sus!

Oamenii de la Comedy Zebra Show, revenire de senzație la iUmor! Cum au reușit să-l ”păcălească” pe Mihai Bendeac: ”E a d... Florin Gheorghe, glume pe seama "fraților" săi de etnie rromă, la iUmor: ”Mă enervează țiganii ipocriți!”...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Ultimele știri
x