Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Emanuel Doduț, rapperul interogat de Cheloo. “Hai spune-ne tu ce nu îți place la mine”

Emanuel Doduț, cu un look desprins parcă din Narcos, așa cum au observat Șerban Copoț și Dan Badea, a venit la iUmor să impresioneze cu talentul său.

emanuel dodut la iumor sezonul 12 Galerie
Emanuel Doduț, cu un look desprins parcă din Narcos, așa cum au observat Șerban Copoț și Dan Badea, a venit la iUmor să impresioneze cu talentul său. | Antena 1

Concurentul Emanuel Doduț a povestit că are mai multe tatuaje, dar doar câteva dintre ele chiar reprezintă ceva pentru el. El a explicat câteva dintre tatuajele sale. Unul dintre ele este un casetofon, iar deasupra scrie că muzica este medicament pentru sufletul lui.

Emanuel se ocupă cu muzica și are și un canal de YouTube unde postează povești din viața lui. În această seară, concurentul iUmor a spus că încearcă să facă roast pe versuri.

Emanuel Doduț, roast de senzație în versuri

Concurentul iUmor i-a surprins pe jurați cu look-ul lui și a intrat în scenă foarte încrezător, pregătit să facă furori.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Una scurtă, moment de senzație: „Ce să nu spui când îți dă Cheloo dislike"

Emanuel a demonstrat că se pricepe la scris versuri, dar și la făcut roast pe muzică. Jurații au fost plăcut surprinși, în timp ce publicul a aplaudat pe ritm. Concurentul i-a luat la roast pe fiecare dintre jurați și a început cu Mihai Bendeac, vorbind despre cariera sa și show-urile pe care le-a făcut.

Apoi Emanuel Doduț a vorbit despre foștii iubiți ai Deliei și soțul ei. Concurentul a trecut la Cheloo și i-a luat la roast mesajul de pe tricou și muzica.

Jurizare Emanuel Doduț în sezonul 12

Mihai Bendeac a cerut permisiunea colegilor săi să vorbească primul despre numărul de roast al lui Emanuel, gândindu-se că ce va urma din partea lui Cheloo nu va fi de bine.

“În tot timpul cât ai fost pe scenă am avut un vibe ok. (…) Au fost câteva pe care chiar nu le-am mai auzit până acum. Una peste alta mi-a plăcut”, a spus Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Verdini, moment de magie de senzație. I-a oferit lui Mihai Bendeac o rață. Ce a urmat

“Mi s-a părut că ai stat pe beat. Nu știu cât contează asta. Nu am înțeles unele chestii din cauza accentului”, i-a transmis Micutzu concurentului iUmor.

“Le e frică de Cheloo. De mine nu le e teamă, de Mihăiță nu le e teamă”, a mai spus Delia.

Delia a concluzionat că i-a plăcut momentul lui Emanuel, dar nici ea nu a înțeles părți din versurile sale.

Cheloo, în schimb, a avut mai multe de spus și a vrut o analiză detaliată a versurilor cântărețului.

“Hai spune-ne tu ce nu îți place la mine”, i-a zis Cheloo concurentului iUmor.

Concurentul Emanuel Doduț i-a răspuns lui Cheloo la câteva întrebări legate de muzica rap pe care a scris-o până acum.

Între timp, Mihai Bendeac și Micutzu se uitau pe o carte pe care o avea cel de-al patrulea jurat. Mihai se mira de faptul că Micutzu nu reacționa în niciun fel la momentele cringe.

Emanuel Doduț i-a făcut o demonstrație de rap lui Cheloo și a cântat fără muzică. După ce a fost interogat și în legătură cu tatuajele sale, concurentul a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Octavian Vînău revine la iUmor, dar fără noroc. “Tu ești conștient că ai venit cu banc... iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Dana Mihuț, momentul plin de curaj care i-a surprins pe toți. "Acest număr putea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x