Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Jorge, roast de zile mari pentru Ana Morodan. “A apărut în sfârșit adevăratul Jorge"

În această seară a urcat pe scena iUmor sezonul 12 Jorge, cel despre care Cheloo a vorbit în sezonul trecut. Atunci el l-a confundat pe George Buhnici cu Jorge și a iscat o situație pe cât de confuză, pe atât de amuzantă.

jorge la iumor sezonul 12 Galerie
În această seară a urcat pe scena iUmor sezonul 12 Jorge, cel despre care Cheloo a vorbit în sezonul trecut. Atunci el l-a confundat pe George Buhnici cu Jorge și a iscat o situație pe cât de confuză, pe atât de amuzantă. | Antena 1

Jorge a intrat în scena iUmor, în ediția 3 din sezonul 12, stârnind aplauze și hohote de râs în rândul juraților care și-au amintit incidentul din sezonul 11.

Mihai Bendeac nu s-a putut abține și i-a zis lui Jorge că îi face cunoștiintă cu Cheloo, iar juratul iUmor a fost încântat.

“Nu mă aplaudați așa când eram la Antena 1. Merci mult”, a zis Jorge, stârnind hohote de râs.

Reacția lui Cheloo când l-a văzut pe Jorge

În această seară, Jorge, care e prieten bun cu Ana Morodan, a venit să o ia la roast pe cea de-a patra jurată. El a mărturisit inițial că cel mai dor îi fusese de prezentatorul Șerban Copoț cu care a lucrat pentru proiectul Te cunosc de undeva.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Chef Iosif Ștefănescu, roast-ul de neuitat pentru Florin Dumitrescu. Cum s-a "răzbunat"

“Urma să ne îmbrăcăm în femei. Pentru mine era o zi specială, pentru el o zi normal. Îmi place că a rămas băiat de treabă. Orice fel de treabă, e meseriaș băiatul pe faianță, gresie, parchet. Apelați cu încredere”, a zis Jorge, stârnind hohote de râs.

Jorge l-a luat la roast și pe jumătatea lui Copoț, Dan Badea.

“Face comedia la buzunare. Problema e că fură meserie de vreo 15 ani și tot sărac e”, a adăugat Jorge.

Jorge i-a salutat și pe jurați, în special pe Ana Morodan.

“Faptul că noi ne-am înțeles foarte bine, mai bine rămâneai acasa, dar tu nu și nu. Vezi? Muști mâna care te-a îndrăgit practic”, spune Ana Morodan.

“Ana, spuneai că nu faci orice pentru bani și pentru faimă, dar totuși te văd că ai venit la iUmor. Cât ai de gând să mai decazi?”, i-a zis Jorge.

Ana continua să îl întrerupă pe Jorge, dar artistul s-a redresat și a început cu glumele usturătoare.

“La cât ai țipat la omul ăla, toți am vrea să ne schimbăm orientarea sexuală acum. Mihai, tu nu trebuie să faci nimic”, a spus Jorge despre Ana, cu privire la experiența ei din Asia Express.

Jorge a vorbit despre prima dată când a văzut-o pe Ana și a crezut despre ea că e o tipă mișto.

“Are farmecul ăsta nebun că în prezența ei tot ce-I verde se usucă”, spune Jorge.

Cu ce a comparat-o Jorge pe Ana Morodan

Artistul a mai spus că el crede că juratul iUmor lângă care stă Ana, Cheloo, s-a inspirat de la ea atunci când a scris piesa “Cum să jignești o femeie”. Gluma lui Cheloo a stârnit hohote de râs. Jorge i-a mai spus Anei că apreciază foarte mult faptul că ea s-a zbătut să devină faimoasă în mediul online.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Andrei Duban, unul dintre cei mai talentați actori la spus bancuri, îi surprinde pe jurați

“Ai realizat repede că în viața reală nu ai nicio șansă. (…) Arată ca Marylin Monroe dacă ar fi jucat în rolul principal în Rocky”, spune Jorge.

Jorge a făcut o asemănare între Ana și cazinoul din Constanța, făcându-I pe jurați să râdă cu poftă.

“Ești tare mișto, publicul de te iubește”, a încheiat Jorge numărul de roast pe scena iUmor.

“A apărut în sfârșit adevăratul Jorge care a fost extraordinar de bine primit de către domnul Cătălin Ștefan Ion care era nerăbdător să-l cunoască”, spune Mihai Bendeac.

Delia, de cealaltă parte, spunea că are dubii despre Cheloo care sigur nu l-ar recunoaște pe Jorge dacă l-ar mai vedea încă o dată.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Amalia Năstase, glume usturătoare despre gusturile Anei Morodan. “Este în semiton c... iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Cocuța și Bogdan Boantă, roast-ul despre Ana Morodan care a stârnit hohote de râs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x