Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Compania de teatru Cristi Toma, sceneta care i-a purtat înapoi în timp pe jurați

Compania de teatru Cristi Toma s-a întors la iUmor cu o nouă scenetă, sperând ca de această dată să aibă mai mult noroc.

compania de teatru cristi toma la iumor sezonul 12 Galerie
Compania de teatru Cristi Toma s-a întors la iUmor cu o nouă scenetă, sperând ca de această dată să aibă mai mult noroc. | Antena 1

Compania de teatru Cristi Toma a mai fost la iUmor, în sezonul 11 și chiar a reușit să ajungă până în semifinală. De această dată, pregătiți cu o nouă scenetă, cei doi artiști sunt gata să îi impresioneze pe jurații iUmor.

Cei patru jurați iUmor au fost foarte curioși despre numărul pe care aveau să îl prezinte concurenții iUmor pe scenă. Cel mai lung moment al lor la iUmor a avut 50 minute și i-au făcut pe toți să râdă și să se simtă ca la teatru.

Compania de teatru Cristi Toma au luat cu asalt scena, cu un sketch incredibil

Ceilalți doi membri ai trupei lor de teatru, Cristi Toma și Andrei Vasilescu au fost în prima ediție din acest sezon iUmor, iar acum au venit și ceilalți doi actori din această companie de teatru pentru a-și încerca norocul.

“A trebuit să ne împărțim în două și să concurăm unii împotriva celorlalți”, spune Andra Stoicescu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Emanuel Bighe, număr de stand-up inedit.“Țineți minte acest nume".Care a fost reacția lui Cheloo

Andra Stoicescu și Mihai Căpățână au venit astăzi la iUmor pentru a le face o surpriză juraților.

Cei doi actori au pășit pe scenă și au început sceneta. Andra vorbea la telefon cu o prietenă și stabilea cu ea care sunt caracteristicile femeii perfecte care se va căsători imediat cu oricine îi iese în cale.

Se pare că a sunat la ușă un domn de la curent ca să citească contorul, iar femeia a spus că vrea să se căsătorească cu el. De aceea, ea a început să îl analizeze atent, făcea conversație și spera să îl cucerească.

“Să vedeți când mă curentez cum sunt”, a zis actorul.

Pentru că ea vedea că lui I s-a descusut un nasture, ea a zis că se oferă să i-l coasă, demonstrând că e pricepe la treburile gospodărești.

El a oprit-o și a zis că nu e interesat și chiar i-a dezvăluit că este însurat de 10 ani și între ei nu poate fi nimic.

“Dacă nu plătiți lumina, în 15 zile tai curentul”, a zis actorul.

Jurizare Compania de teatru Cristi Toma

Jurații iUmor s-au bucurat că au putut vedea și ceva clasic, o scenetă care le-a plăcut foarte mult.

“Mă bucur că au revenit. Mă bucur că au tacticizat sosirea la iUmor, și-au despărțit echipa în două pentru a avea șanse să ajungă undeva. Nu avem nevoie de monumente ale teatrului, avem nevoie de momente amuzante ale teatrului”, a spus Cheloo despre concurenții iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Ema și Ema, numărul incendiar la care Cheloo a făcut prima cerere în căsătorie

“A fost un moment care m-a uns pe suflet”, a zis Mihai Petre.

Mihai Bendeac știa sceneta de la alți actori.

“Mi se pare că ați făcut exact ce trebuie, fără exagerări, cu mijloacele de care era nevoie pentru acest moment. (…) Vă applaud din tot sufletul”, a zis Mihai Bendeac.

“Am simțit că mă întorc într-un timp de calitate”, a adăugat și Mihai Petre.

“În acest sezon sunt preferații mei”, a mai mărturisit Cheloo.

Compania de teatru Cristi Toma a primit 4 X LIKE de la jurații iUmor

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Petru Georoiu, interpretările de senzație pe scena iUmor. “Ești senzațional de talenta... iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Scuze Noi, băieții care au surprins juriul iUmor cu momentul lor. “Puțiți de talent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x