Antena Căutare

iUmor sezonul 12. Cum au reacționat jurații când au văzut cine este al patrulea jurat. Au trecut prin emoții până au aflat cine e

Ideea unui al patrulea jurat la masa iUmor a stârnit o urmă de anxietate printre jurați, dar și multe întrebări: “Unde va sta?”, “Îl cunoaștem?”, “Cine e?”, “De ce avem nevoie de patru jurați?”, au fost doar câteva dintre nelămuririle Deliei, lui Cheloo și Mihai Bendeac. Însă, când Rodica Popescu Bitănescu a intrat pe scenă, totul s-a schimbat.

iUmor sezonul 12. Cum au reacționat jurații când au văzut cine este al patrulea jurat. Au trecut prin emoții până au aflat cine e Galerie
Jurații nu aveau nici cea mai mică idee cine va fi cel de-al patrulea jurat provizoriu, care se va schimba de le o ediție la alta, însă prezența din prima seară de show a dat emoții. | Antena 1/ iUmor

Jurații nu aveau nici cea mai mică idee cine va fi cel de-al patrulea jurat provizoriu, care se va schimba de le o ediție la alta, însă prezența din prima seară de show a dat emoții.

Cum au reacționat jurații înainte și după ce au aflat cine le va fi coleg la masă, în prima ediție

Mihai Bendeac a cerut să-și păstreze locul din cauza problemelor cu atacurile de panică și de anxietate, Cheloo nu avea de gând să intre undeva la mijloc pentru că dorea libertatea de a părăsi platoul oricând dorește, iar Delia nu știa ce întrebări să mai adreseze și nu se putea așeza de emoții.

“Topografic, ca și intabulare, unde stă? Unde este poziționat el? Dar eu rămân în extremitate pentru că eu am atacuri de panică și devin anxios, iar în momentul în care devin anxios trebuie să mă uit în partea dreaptă să-mi fixez privirea”, spune Mihai Bendeac.

“De ce să stea lângă mine? Eu stau în margine tot timpul, plec, vin când vreau. Adică de ce să mă încurce să stau cu Îmi permiteți să trec pe lângă dumneavoastră? Mă scuzați. Ăă, v-am atins!?, spune Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 12. De ce l-a înlocuit Ilona Brezoianu pe Dan Badea, la iUmor. Actrița prezintă show-ul alături de Șerban Copoț

Cei trei jurați au fost anunțați doar că vor avea un alt coleg în juriu, iar informația a fost suficientă pentru a le crea mici nedumeriri. Mihai Bendeac a fost curios să afle de la reporter dacă există posblitatea să vină lângă ei inclusiv o persană pe care nu o cunosc deloc, iar răspunsul pozitiv l-a pus și mai mult pe gânduri.

“Încă nu mă așez”, spune Delia vizibil tensionată. “În funcție de cine vine mă așez…”, mai adaugă ea.

Ceața din mintea juraților s-a risipit după ce pe scenă a pășit mândră marea actriță Rodica Popescu Bitănescu. Când au văzut cum a apărut aceasta au rămas cu gura căscată și s-au ridicat în picioare pentru a o aplauda.

Citește și: Adevărul despre al patrulea jurat de la iUmor. Ce vedete se alătură Deliei, lui Mihai Bendeac și Cheloo

Distinsa actriță a venit îmbrăcată în alb, cu un turban pe cap și o pereche de ochelari sclipitori, fără lentile, aducând cu ea un aer burlesc. Acesta și-a aruncat ochelarii pe jos, făcând o intrare ca de "rockstar", așa cum Mihai Bendeac a spus plin de entuziasm.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Zora Van der Blast a făcut show cu „posteriorul de oțel”. Cu ce a uimit juriul... iUmor sezonul 12. De ce l-a înlocuit Ilona Brezoianu pe Dan Badea, la iUmor. Actrița prezintă show-ul alături de Șerban ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x