Antena Căutare

Adevărul despre al patrulea jurat de la iUmor. Ce vedete se alătură Deliei, lui Mihai Bendeac și Cheloo

Sezonul 12 din iUmor revine pe micile ecrane cu noi surprize și concurenți talentați. Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului. Iată ce vedete se alătură Deliei, lui Mihai Bendeac și Cheloo în noul sezon iUmor.

jurații-iumor Galerie
Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului. | Antena 1

Noul sezon iUmor se pregătește să aducă pe scenă invitați speciali și concurenți memorabili din data de 11 februarie 2022. Sezonul 12 vine cu o noutate pentru fanii show-ului și publicul de acasă.

Un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și Cheloo în căutarea celor mai amuzați concurenți. Cei patru jurați vor analiza în amănunt momentele și se vor bucura din plin de glumele savuroase.

Citește și: Ilona Brezoianu se alătură emisunii iUmor în postura de prezentator: ”Am zis să fac o faptă bună”

”Patru jurați. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileala specifică iUmor la care să râzi ținându-te de burtă.”, a mărturisit Șerban Copoț.

iUmor sezonul 12 aduce un jurat-surpriză în fiecare ediție a show-ului

Prezența unui al patrulea jurat în sezonul 12 iUmor va fi o adevărată provocare pentru toată lumea, inclusiv pentru Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Noua formulă va ține în suspans jurații pentru că vor avea un coleg diferit în fiecare ediție.

Adevărul este că nu va exista un al patrulea jurat permanent al emsiunii, ci telespectatorii vor decoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor juriza numerele de stand-up, de magie, acrobații, teatru sau mimă.

La masa juriului vor veni prezentatori, artiști, actori și alte personalități din televiziune care se vo alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și Cheloo.

Citește și: Cheloo, despre cel mai nou sezon iUmor: „Faptul că a apărut al patrulea jurat nu schimbă cu nimic bunul mers al emisiunii!”

Concurenții vin în noul sezon iUmor mai pregătiți ca niciodată să îi surprindă juriul cu talentul lor. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din în sezonul 12 și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

Cum votează jurații în sezonul 12 iUmor

Deși sunt patru jurați, regulamentul de votare rămâne neschimbat în sezonul 12 iUmor. Concurenții care vor demonstra că își merită locul în competiție și obțin minim 2 LIKE-uri din partea juriului intră la votul publicului.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon

iMai mult Umor revine pe micile ecrane ale oamenilor de acasă odată cu sezonul 12 din iUmor. Vlad Drăgulin va surprinde telespectatorii cu interpretarea unui nou personaj și va prezenta tot ce nu se vede la televizor din culisele show-ului.

Emisiunea-pamflet va avea în prim-plan un om politic controversat în noul sezon. Gazda emisiunii îl va impersona perfect pe Vadim Tudor și va amuza pe toată lumea cu replicile sale savuroase, dar și cu situațiile pe care le va întâmpina. Serialul iMai Mult Umor va însoţi şi de această dată fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antena 1 şi pe Antenaplay.ro.

Marie Janette, profa sexi de la iUmor, se confruntă cu probleme. De ce este atacată din toate părțile... George Tănase, invitat special la premiera sezonului 12 iUmor, mâine seară, de la 20:30, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x