Antena Căutare

iUmor sezonul 12,6 martie 2022. Dragoș Bucurenci, roast-ul acid care a făcut furori.“Mai bine băiețel la cor decât jurat de decor”

Dragoș Bucurenci e fost jurnalist, iar în prezent e specialist în comunicare și a venit în această seară la iUmor pentru un roast de senzație la adresa lui Răzvan Exarhu.

dragos bucurenci la iumor 12 Galerie
Dragoș Bucurenci e fost jurnalist, iar în prezent e specialist în comunicare și a venit în această seară la iUmor pentru un roast de senzație la adresa lui Răzvan Exarhu. | Antena 1

Dragoș Bucurenci și Răzvan Exarhu se știu din copilărie. Dragoș a spsu că a fost o adevărată provocare să accepte să vină la iUmor pentru a-l lua la roast pe cel care ia la roast pe toată lumea.

“Mă simt aici, venind în fața lui Răzvan, ca Ioan Botezătorul venind în fața lui Hristos. Nu eu ar trebui să te roast-uiesc pe tine, tu ar trebui să mă roast-uiești pe mine, dar facă-se voia producătorilor”, a zis Dragoș.

“Un roast bun trebuie să fie în același timp și bine făcut, și în sânge”, a adăugat Dragoș, referindu-se la pasiunea lui Răzvan Exarhu pentru gătit.

Dragoș Bucurenci, roast-ul care i-a făcut pe toți să râdă în hohote

Dragoș a dezvăluit tuturor că Răzvan Exarhu e aromân și că e posibil ca de acolo să vină aroganța lui nejustificată.

“Combinația asta machidon moldovean și firea impulsivă ar fi trebuit să fie, cel puțin în teorie, o combinație letală. Numai că noi știm cu toții că Exarhu e un tip pașnic, care nu a sărit în viața lui la gâtu nimănui, cel mult poate la gâtul câtorva sticle de vin”, spune Dragoș.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Marius Vizante alias Florin Zidaru', spune lucrurilor pe nume: "Super Doamne ajută!"

Prietenul lui Răzvan a mai dezvăluit că lui Răzvan îi place foarte mult să bea vin spumante încă de dimineață.

“Pe domnii de la CNA cred că îi deranjează că Răzvan ține matinalul cu bula în gură”, a mai zis Dragoș.

Răzvan Exarhu s-a născut într-o familie de artiști, tatăl său fiind artist păpușar.

“Răzvan a vrut la început să urmeze cariera tatălui, dar până la urmă păpușile nu l-au interesat așa de tare, nici alea pe sfoară, nici alea care cred că îți plac ție, Mihai”, a zis Dragoș, luându-l la roast și pe Mihai Bendeac.

Tatăl lui Răzvan și-ar fi dorit pentru fiul său să devină preot, dar el a ales o altă carieră. În liceu a aavut o trupă și a cochetat cu rock-ul.

“Mai bine băiețel la cor decât jurat de decor”, a mai adăugat Dragoș.

Dragoș a continuat roast-ul vorbind despre numele lui de familie, Exarhu. Acest nume cu rezonanță ar fi fost perfect pentru un preot, dar Răzvan a ales alte proiecte și acum EX din numele lui se regăește în ex profesiile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Răzvan, ca mulți alții, s-a confruntat cu depresia și s-a refugiat în bucătărie pentru a putea face față perioadei dificile.

“Depresia l-a făcut să se refugieze în bucătărie, mai precis în frigider. Așa se manifestă depresia. (…) Pe tine, Mihai, te-a făcut să intri în dulap de unde nu pare să ieși foarte curând”, a zis Dragoș, aceasta fiind gluma care a stârnit aplauze și râsete.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Alexandru Țiproc, invenția care i-a băgat pe toți în ceață."Dumnezeul invențiilor în România”

Pentru că Răzvan Exarhu e un fan al kitsch-ului și al vorbelor suburbane, Dragoș spune că de-aia a ales ca în această seară să stea între Delia și Cheloo.

“Răzvan are o vârstă. De-aia și ține cu dinții de matinal pentru că doar așa mai are parte de Morning Glory”, a mai zis Dragoș, stârnind hohote de râs.

Dragoș nu putea să ignore faptul că Exarhu apare și în reclamele la supermarket.

“Toată lume crede că glumele lui sunt deștepte deși nu le înțelege nimeni”, a mai zis Dragoș.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Brent Ray Fraser a venit cu o tehnnică diferită de pictură. "E dincolo de limite&q... iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Alin Dincă, roast-ul care a stârnit hohote de râs. “De data asta răul o să fie făcut”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x