Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Alexandru Țiproc, invenția care i-a băgat pe toți în ceață."Dumnezeul invențiilor în România”

Alexandru Țiproc, concurentul iUmor, a revenit la iUmor cu noi invenții pentru a-I surprinde pe jurații iUmor.

Galerie
iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Alexandru Țiproc

Alexandru Țiproc a venit cu soluții pentru mai multe probleme care ne preocupă astăzi pe toți. Cheloo și Mihai Bendeac s-au bucurat nespus să îl revadă pe Alexandru Țiproc

“M-am bucurat foarte tare când l-am văzut pe regele invențiilor, regele României practic”, a spus Mihai Bendeac.

Prima invenție a lui Alexandru Țiproc este volanul pentru căruță. De asemenea, el a vorbit și despre animalele de companie.

“Vreau să scot câinele din locuințele oamenilor și să băgăm măgărițe pentru că dă lapte și laptele de măgăriță e 1 milion”, spune concurentul iUmor.

Alexandru Țiproc, invenția care i-a surprins pe jurații iUmor

Ideea lui este să nu mai folosim cal sau măgar pentru căruță și să folosim un volan. Măgarul sau calul ar fi pus în spatele căruței pentru ca animalul să împingă, în loc să tragă căruța.

“De fiecare dată vine cu o chestiune care pare așa la îndemână”, spune Șerban Copoț.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Oana Damaschin, glume despre greutățile vieții de mămică. Cheloo: “Subiect infertil”

“Acestă inovație ce am făcut eu aici ar putea să însemne foarte mult pentru turismul românesc. (…) Ăsta va fi un taxiu care merge pentru toate”, a explicat Alexandru Țiproc.

“Oamenii de genul domnului Țiproc (…) nu au foarte mari tangențe cu concretul, cu logica imediată a lucrurilor”, spune Mihai Bendeac.

Cheloo l-a provocat pe inventatorul Țiproc să își imagineze cum ar fi automobilul lui dacă ar fi tras de delfini în apă, gândindu-se că se va duce pe apa sâmbetei proiectul său.

Ana Morodan a zis că s-a săturat să îi asculte poveștile lui Cheloo și s-a ridicat de pe scaun, așezându-se în poala lui Mihai Bendeac. Juratul iUmor o ținea de mijloc și îi explica proiectul concurentului de pe scenă.

Mihai Bendeac nu a scăpat fără să fie întrebat despre acele momente cu Ana Morodan, câd jurata a stat la el în brațe.

“Hai mă zi acolo, ce știi tu”, i-a spus Mihai Bendeac în culise celei care l-a intervievat, fiind vizibil emoționat.

Domnul Țiproc a creat și un cal pentru trăsura lui. Doi oameni îmbrăcați într-un costum de cal au intrat în scenă și toată lumea a început să râdă și să aplaude.

“Păreau ca o cămilă, drăguții de ei”, spune Ana Morodan.

Alexandru Țiproc a făcut și un test cu calul său: “Am inventat această caleașcă să fie cu semafor al măgarului”, a mai adăugat concurentul iUmor.

Jurații erau derutați de faptul că există un semafor pentru cai, animale care nu pot distinge culorile. Apoi concurentul a venit cu o clarificare.

“Eu vreau ca să fie eliminat biciul de la animale”, a mai spus Alexandru Țiproc.

Între timp, Mihai Bendeac căuta pe telefon ce animale văd în culori.

“I s-au topit inelele de pe degete, I se scurg așa”, spune Dan Badea în culise despre Ana Morodan.

Cea de-a patra jurată iUmor s-a dus pe scenă și s-a urcat în caleașcă pentru a înțelege cum funcționează invenția lui Alexandru Țiproc.

“Ea a se asorta cu mustața lui”, spune Delia despre Ana Morodan.

Ana Morodan a făcut un test de viteză cu șareta și apoi a renunțat.

“La doi neuroni ai mei, vă urez succes”, i-a zis Ana Morodan și s-a dat jos din trăsură.

Jurizare Alexandru Țiproc la iUmor sezonul 12. Câte like-uri a primit

“Pentru mine acest număr este de nereconceput. Pentru mine rămâneți Dumnezeul invențiilor în România”, i-a spus Cheloo concurentului iUmor.

Alexandru Țiproc a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Mihai Bendeac și Ana Morodan au votat la fel, au oferit voturi negative, iar Delia a concluzionat că acest lucru vine de la faptul că s-au ținut în brațe.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Alin Bourașu a (re)venit cu ghicitori la purtător. Jurații s-au întrecut în răspunsuri

“S-au luat pretențiile”, spune Delia.

La final, Mihai a dezvăluit faptul că vederea cailor chiar este în culori pentru că verificase informația pe Internet în timpul numărului.

Domnul Țiproc, care e un om credincios, a spus că își dorește ca lumea să îl voteze pentru a ajunge în finala iUmor.

Pentru a vedea ce se întâmplă între Ana și Mihai, Delia a plecat de la masa juriului. Între timp, Mihai i-a întins mâna Anei Morodan.

“Eu vorbeam cu ea și ea vorbea cu mine și nu se spărgea acest balon, nu se ridica bariera, nu se ridica ceața”, a explicat Delia.

Ana i-a dat mâna, Mihai s-a apropiat, a început să îi cânte la ureche un cântec pentru copii și a sărutat-o pe umăr.

“Ce-ai făcut, libidinosule? Ai lins fata pe mâini?”, l-a întrebat Cheloo pe Mihai Bendeac.

“Ești bine așa tu cu tine? Femeile pun botu la asta? Din cauză că ești Bendeac probabil”, a concluzionat Ana.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Radu Pietreanu, glume despre femeile din viața lui. “Este prima oară când am plâns ... iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Marius Vizante alias Florin Zidaru', spune lucrurilor pe nume: "Super Doamne a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x