Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. „Salman Khan”, roast fără egal pentru Iulia Vântur: „Dacă rămâneai în Moldova..”

Iulia Vântur, juratul surpriză al acestei ediții iUmor, sezonul 13, a avut parte de o surpriză de proporții, atunci când operatorii au anunțat că pe scenă urmează să intre Salman Khan. Iată momentul!

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. „Salman Khan”, roast fără egal pentru Iulia Vântur: „Dacă rămâneai în Moldova..” Galerie
„Salman Khan”, roast fără egal pentru Iulia Vântur | Antena 1/iUmor

Salman Khan și-a făcut apariția pe scena iUmor pentru un moment de roast, însă nu așa cum s-ar fi așteptat publicul. Chiar și Iulia Vântur a avut câteva emoții la auzul numelui partenerului ei. Actorul Marcelo Cobzariu a fost cel care l-a impersonat pe Salman Khan în această ediție de iUmor, spre amuzamentul publicului.

„Salman Khan” a urcat pe scena iUmor, sezonul 13, impersonat de Marcelo Cobzariu

Marcelo Cobzariu s-a transformat în Salman Khan și a acceptat provocarea de a o lua la roast pe Iulia Vântur, juratul surpriză al acestei ediții iUmor.

„Am zis că poate, poate i-a venit în minte să vină”, a zis Iulia Vântur la testimoniale, după ce a auzit că pe scenă va urca Salman Khan.

„Am venit la iUmor cu toate că am auzit că domnul Cheloo nu prea suportă indienii. După cum știți, toate ziarele au scris că sunt într-o relație de câțiva ani cu Iulia Vântur. Așa că îmi doream foarte mult să o cunosc și eu”, și-a început Marcelo Cobzariu numărul, iar toată sala a izbucnit în râs.

Actorul a insinuat că Salman Khan nu ar cunoaște-o, de fapt, pe Iulia Vântur. „Iulia..prima femeie care folosește pe Instagram filtru cu Salman Khan. Ai început televiziunea la Iași și cred că cea mai bună decizie a fost să te lași.

Visul tău a fost să devii cântăreață, dar uite că mai sunt și lucruri pe care nu poți să le obții doar pentru că ești frumoasă. Deși Andreea Bălan a reușit. Bine, poate am exagerat cu frumusețea”, a continuat el.

„Toată lumea își amintește că ai prezentat și Ferma Vedetelor. Nu ți-a fost greu să lucrezi cu atâtea staruri, pentru că tu te-ai născut…..la țară”, a mai spus Marcelo Cobzariu.

Actorul a glumit din nou pe seama relației Iuliei Vântur cu Salman Khan, însă l-a „țintit” și pe Mihai Bendeac. „Eu sunt un bărbat prea mișto ca să mă leg de o singură femeie, după cum Mihai Bendeac este prea mișto să se lege de un singur tip… de medicamente”, a adăugat el, impersonându-l pe Salman Khan.

„Ai vrut să cunoști cultura noastră și ți-ai făcut un punct roșu în frunte. Dacă rămâneai în Moldova, îl aveai pe toată fața..”, a mai glumit invitatul cu Iulia Vântur.

Marcelo Cobzariu i-a mai atacat și pe Moga, cu care Iulia a fost într-o relație, pe Mihaela Rădulescu și pe Sorin Ovidiu Vîntu, pe prezentatorul Dan Badea, Dragoș Bucur, dar și peînsuși Salman Khan.

„Tatăl meu nu prea era de acord să mă căsătoresc cu tine, dar o să îl conving (..) Iulia, ești o femeie frumoasă, deșteaptă, ambițioasă și talentată. Și asta nu e o glumă. De aceea, vreau să îți cer să accepți să îți găsești pe cineva ca tine”, a mai spus el.

„E un actor bun. I-a prins câteva din gesturi. Putea să meargă mult mai departe, dar s-a descurcat bine”, a spus Iulia Vântur despre număr.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat 0săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Dragoș Mitran i-a salvat pe jurați de la plictiseală: „Mai vrem” Cum a reacționat concu... iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Johnny, Noni și Virgil, numărul care i-a făcut pe Delia și Cheloo să se îmbrățișeze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x