Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 20 noiembrie. Gabriel Gherghe, cele mai „reale” glume. Ce s-a întâmplat după ce a zburat la low-cost

Gabriel Gherghe, invitatul special al Galei juraților, a amuzat juriul cu numărul său inedit de stand-up comedy, în care a inclus povești amuzante din viața reală, „condimentate” cu umor. La ce replici s-au auzit hohote de râs din sală.

iUmor sezonul 13, 20 noiembrie. Gabriel Gherghe, cele mai „reale” glume. Ce s-a întâmplat după ce a zburat la low-cost Galerie
Gabriel Gherghe | iUmor / Antena1

Seara de gală de duminică, 20 noiembrie, nu putea să nu aibă și un invitat special, astfel că Gabriel Gherghe a urcat pe scena iUmor pentru a le povesti celor prezenți câteva întâmplări desprinse din viața personală, care au amuzant publicul și juriul deopotrivă, iar reacția a fost una pe măsură.

Gabriel Gherghe, invitatul special al serii, moment de stand-up inspirat din viața personală, la iUmor sezonul 13

Gabriel Gherghe și-a început numărul autoironic, dezvăluind cum a decurs ultimul său spectacol de comedie. „Am văzut că s-a băgat marfă nouă la raionul jurați iUmor. Fac stand-up de câțiva ani și am realizat că fac asta oriunde. Ultimul meu spectacol, din vară, a fost la o terasă lângă o piață agroalimentară unde se făceau mici. E foarte greu să faci stand-up când vine fum de mici spre tine”, a povestit el.

Comediantul a dezvăluit că a ajuns în Anglia, tot pentru un show, cu o companie aeriană low-cost, iar glumele s-au scris, practic, „singure”, după experiența trăită. „Sunt și surprize plăcute uneori. Ne-a chemat un domn să facem stand-up pentru românii din diaspora.

Când dai 15 euro pe biletul de avion tot ce poți să bifezi la așteptări e: sper să ajungem. (..) Eu nu mă mut niciodată. Dacă nu ai dat 15 euro în plus să stai lângă nevastă, nu meriți să stai lângă ea.

Eu când zbor cu soția mea nu mă zgârcesc, eu plătesc 15 euro pentru că vreau să mă asigur că stăm separați. Sunt 3 ore de liniște, nici nu vreau să o văd pe același rând. La întoarcere am zburat tot cu această companie și am crezut că murim”, a adăugat el.

Invitatul special a „dat din casă” și când vine vorba de familia lui, dezvăluind că tradiția era ca hainele să fie „moștenite” de la un frate la altul.

„Frații mei mai mici nu au văzut haine noi până nu au ajuns la primul salariu. (..) Cu două zile înainte de banchet vine mama la mine și îmi zice: o să mergi cu costumul de mire al tatălui tău”, a povestit el, iar glumele au stârnit hohote de râs.

Gabriel Gherghe a mai glumit, spre final, și pe seama partenerilor de viață geloși: „Nevasta mea mă iubește foarte mult. În medie, de 13 telefoane pe zi (..) de asta încerc să țin telefonul cu mine. La un spectacol, l-am lăsat la încărcat undeva la bar. După spectacol, am uitat de el. Când am dus mâna la telefon: panică. Nu știu cum să vă descriu, îmi intrase speciala la apeluri pierdute.”

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 20 noiembrie. Rocco Siffredi, poveste emoționantă. Cum a ajuns actor pentru adulți, de la „băiat de al... iUmor sezonul 13, 20 noiembrie. Surpriza serii: Dan Badea și Șerban Copoț, moment memorabil de roast. Ce „atac” a pregăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x