Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Virgil Ciulin, câștigătorul sezonului 11, despre război și fake-news. Gluma despre Florin Salam

Câştigătorul celui de-al 11 sezon iUmor, Vlad Ciulin, a urcat din nou pe scena iUmor, de data aceasta în calitate de invitat special. Iată cu ce moment s-a prezentat!

virgil ciulin la iumor Galerie
Virgil Ciulin, câștigătorul sezonului 11, despre război și fake-news | iUmor

Câştigătorul celui de-al 11 sezon iUmor şi concurentul despre care Mihai Bendeac a declarat că îi este fan, Virgil Ciulin, a revenit pe scenă, cu un moment îndelung aplaudat de public.

Virgil Ciulin a revenit pe scena de la iUmor, sezonul 13

Virgil a fost invitatul special al serii și nu a dezamăgit. „Mă bucur că m-am întors. Ne vedem după vreo 6 luni. Mă bucur că e un context mai pozitiv, s-a terminat pandemia, s-a terminat războiul. N-am greșit, chiar s-a terminat războiul. Din punctul meu de vedere, că nu mai citesc știri.

Știți problema aia de logică: dacă se taie un copac într-o pădure și nu e el Alex Nedea să filmeze, mai e copacul defrișat ilegal? E cam aceeași teorie”, a început el numărul.

Apoi Virgil a explicat de ce nu crede că generația lui ar fi potrivită pentru a merge la război. „A doua zi după ce a venit prima știre că se invadează, eu atunci era să fac infarct de la o babă care bătea covoare în spatele blocului. M-am trezit la 8 dimineața în bubuiturile alea…

Generația mea nu e pregătită pentru un așa eveniment. E nevoie de bărbați adevărați, ca pe vremuri. (..) Dacă trebuie să facem acum la repezeală o armată: paznicii de la supermarket. (..) O să fie prima forță terestră înarmată cu lanterne”, a mai spus el.

Virgil Ciulin a atins, în glumă, și subiectul fake-news. „Sunt oamenii ăia revoltați: cum să prindă știrile fake-news la noi?! Cum se poate în 2022 să nu îți dai seama care e o știre adevărată și care e falsă? Frate, avem horoscop la știri de 25 de ani. Horoscopul e antreul pentru fake-news. (..) Apogeul știrilor false a fost ăla cu războiul atomic. Când am auzit am zis că nu pot să pun botul la așa ceva. Ne amenință Salam de 12 ani că el e bomba nucleară. Nu s-a întâmplat nimic..”, a glumit câștigătorul sezonului 11 iUmor.

„Cred că e unul dintre cei mai meritorii câștigători pe care i-a avut iUmor”, a zis Mihai Bendeac despre prestația lui Virgil Ciulin.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Diseară, de la 20:30, la Antena 1, Spectacol inedit de varietăţi la premiera iUmor: "Dacă vom câştiga, mă va cere î... iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Nick Bodea, o voce de Hollywood. Momentul inedit de roast prezentat pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x