Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Șerban Copoț, transformare spectaculoasă în Grinch. Cum l-a „bătut” pe Moș Crăciun

Cu costumul și replicile bine puse la punct, Șerban Copoț a avut parte de o transformare spectaculoasă în personajul antagonic de Crăciun, Grinch-ul, care își dorește în fiecare an să distrugă sărbătoarea. În loc să facă acest lucru însă, cântărețul a provocat hohote de râs în platoul iUmor, după ce a dat și startul unei bătăi cu globuri.

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Șerban Copoț, transformare spectaculoasă în Grinch. Cum l-a „bătut” pe Moș Crăciun Galerie
Șerban Copoț, transformare spectaculoasă în Grinch, în Gala de Crăciun iUmor | Antena 1/iUmor

Emoția Crăciunului a fost adusă în casele telespectatorilor chiar în seara de sărbătoare, pe 25 decembrie, în Gala de Crăciun iUmor, care a venit la pachet cu darul...comediei. Pe scenă au urcat mai multe personaje specifice acestei zile speciale, printre care și însuși Moș Crăciun, care a primit la rândul său un cadou: un loc la masa juriului. Iată cum arată magia sărbătorilor, presărată din plin cu umor!

Șerban Copoț, transformare spectaculoasă în the Grinch, în gala de Crăciun iUmor

Șerban Copoț a dat rolul de prezentator pe cel de Grinch, în ediția specială de Crăciun iUmor, și a intrat pe scenă în forță, cu o personalitate debordantă și destul de..iritată deopotrivă. Șerban a intrat cu brio în pielea personajului său, și la propriu și la figurat, având în vedere costumul său, și i-a pus gând rău lui Moș Crăciun. Până atunci însă, a încercat să „distrugă” sărbătoarea cu câteva glume acide.

„Ce ciuperci ați consumat?”, a întrebat Cheloo încă de la primele replici și gesturi ale personajului.

Înainte să își înceapă momentul, Grinch-ul a aruncat cu un glob către Moș Crăciun, aflat în juriul iUmor, și l-a nimerit pe acesta chiar în frunte, gest care a cauzat „isterie” în sală. „L-ai omorât pe Moșul”, au strigat jurații.

„Mai sunt și alții care urăsc Crăciunul, dar îl urăsc așa..amatoricește, doar în decembrie. La fel cum iubesc oamenii România. Eu când mi-l imaginez pe Moș Crăciun copil îmi apare în minte fața lui Costel”, a continuat Șerban Copoț. Grinch-ul s-a certat și cu jurații, dar și cu publicul. „Gura! Gura!”, le tot striga el acestora, chiar și când era aplaudat de sală.

„Ce v-o plăcea vouă la boșorogul ăsta care aduce cadouri?! Cu toți copiii de pe lumea asta am ceva. Așteaptă să vină Moșul mai emoționați decât Badea când așteaptă să vadă dacă mai e aici în sezonul viitor”, a continuat Grinch-ul.

„A înnebunit, băi, băiatule! S-a dus”, a zis Delia despre Șerban Copoț, care se complăcea parcă prea mult în pielea personajului său.

„Îmi place să creez confuzie…M-a văzut Cheloo mai devreme, că sunt verde, subțire. M-a prins de picioare și a vrut să îmi aprindă moțul”, a mai zis Șerban Copoț.

Cântărețul a dezvăluit că transformarea i-a dat bătăi de cap, din pricina costumului care era mult prea călduros, motiv pentru care, cel mai probabil, a fost și atât de „supărat”.

„Cel mai tare urăsc colindele. Cea mai proastă muzică. (..) Le bagă în magazine din octombrie..Iar colindatul ce este? Cerșetorie organizată. Șantaj emoțional cu copii. Câștigă un salariu mediu pe economie în 3 zile de colindat. Investiți cu cap! (..) Jucăriile din ziua de azi sunt mult mai scumpe decât o vasectomie cinstită”, aici a arătat spre Costel, spre amuzamentul celor prezenți.

„Îl respect pe Nicușor Dan. A băgat bilete de intrare la Târgul de Crăciun ca să îi ardă pe moși. Tot Crăciunul e o țeapă să cumpărați lucruri de care nu aveți nevoie. (..) Dacă voiam să mă văd cu familia de ce i-am mai evitat tot anul? (..)

Aglomerația…cozile. Sunt de fapt oamenii care se mută de la o coadă la alta. Este aceeași coadă. Pe 20, coadă la mâncare și băutură. Pe 26, la cabinetul medical, că a pleznit ficatul. Iar pe 30, la mâncare, că de pe 1 intrăm la dietă, Singura parte frumoasă a Crăciunului era zăpada. Dar s-a ocupat încălzirea globală și de asta”, a mai spus Grinch-ul.

Jurații s-au declarat cuceriți și speriați deopotrivă de prestația lui Șerban Copoț. „Nu mă așteptam ca Grinch să fie atât de..Grinch”, a zis Costel. „M-a speriat puțin. Mi s-a părut un musical nebun”, a dezvăluit Delia.

„Maestre! Ce s-a întâmplat cu tine de te-ai transformat în halul ăsta?”, l-a întrebat și prezentatorul Dan Badea pe colegul său.

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Moș Crăciun, cel de-al patrulea jurat! Ce cadouri inedite le-a adus colegilor săi... iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Moș Ajun s-a „îmbătat” pe scenă. Radu Pietreanu a servit un moment inedit de comedie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x