Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 11 martie. Bia Khalifa a îmbrăcat costumul Evei și a urcat pe scenă să facă haz de necaz: „Susțin mișcarea”

Celebra Bia Khalifa a venit pe scena iUmor în calitate de concurent și a făcut haz de necaz: Pot direct să fac chestii și eu chiar le fac!”. Iată în ce era să se bage Nelu Cortea! Colegii de la masa juriului l-au atenționat: „În ce te bagi?!”

bia khalifa, iumor, sezonul 14, episodul 5 Galerie
iUmor sezonul 14, 11 martie. Bia Khalifa a îmbrăcat costumul Evei și a urcat pe scenă să facă haz de necaz: „Susțin mișcarea” | Antena 1

Bia Khalifa a ales să vorbească despre experiențele amoroase pe scena iUmor, sezonul 14. Însă, spontană precum ne-a obișnuit deja, concurenta a ales să vină complet dezbrăcată, acoperindu-și zonele intime cu frunze.

„De fiecare dată când vine, vine ca o zână, ca o nimfă, arată impecabil!”, a complimentat-o Delia pe concurentă.

„Eu sunt Eva modernă și uite așa îmi încep păcatele pe ziua de astăzi. (Pe o scară de la 1 la 10), mă consider 666. Păcătuiesc pur și simplu prin existența mea. Eu sunt ispita tuturor. (...) Regula numărul unu: trebuie să arăt bine, nu trebuie să îmi fie cald! Așa ne-am născut, așa trebuie să fim cu toții.”, a declarat Bia Khalifa la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 4 martie. Denisa Gliga, ironii pe note de chitară la adresa unui fotbalist celebru: „Un moment de sinceritate!”

Bia Khalifa a venit acoperită doar de frunze la iUmor, sezonul 14: „Așa ne-am născut, așa trebuie să fim cu toții”

Încă de la intrarea sa pe scenă, corpolenta blondină a acaparat toate privirile: „Ochii lui Bordea au făcut ca în desenele animate”, au spus Șerban Copoț și Dan Badea, din culise, care aveau parte de o privire de ansamblu asupra platoului.

Însoțită de câțiva bărbați bine făcuți, aceasta a intrat în pielea Evei moderne și „a dat tot din casă”. Momentul de sinceritate s-a împletit cu opinia ei despre ce înseamnă să fii o femeie independentă în zilele noastre:

„Haide să vă spun care e treaba cu Eva modernă. Nu mai este la modă să stai cu un bărbat doar să nu fii singură și începem de la început. Spălatul pe dinți. Nu ai cum să mă pupi pe mine dacă nu miroși bine. Gândește-te că se duce unul la biserică și se ferește și icoana de el dacă vrea să o pupe. Eu m-am gândit să termin cu bărbații, însă n-am reușit. Nu știu dacă a fost de la ei, de la mine, însă, până acum, toți au fost niște terminați cu mine!”, a început Bia Khalifa show-ul pe scena iUmor.

„L-am întâlnit pe unul, l-am adus acasă la mine și când l-am dezbrăcat, a început să tremure. I-am zis: <<ușor, băiete, că vibrator am deja!>> Și a început să tremure și mai tare și când am văzut că o dă la viteza a doua, l-am trimis acasă. Lui îi e frică să mă dezamăgească, mie mi-e frică să nu facă infarct.”, moment în care toată lumea a început să râdă: „Stați că și eu râd, că îmi amintesc faza, că e adevărată!”, a explicat Bia Khalifa.

„Domnul nu stă confortabil!”, a sugerat, la un moment dat, Delia, făcând referire la unul din băieții care o „susțineau” pe Eva modernă: „Nu contează! Regina trebuie să stea confortabil!”, a completat Bia Khalifa.

„Aș vrea și eu să am o relație mai serioasă, dar pentru el preludiu însemna dacă ești trează.”, i-a amuzat concurenta pe spectatori./„Și nu sunt eu o romantică, dar semnul cel mai bun că i-a plăcut este sforăitul. Cum să te culci imediat după?”, moment în care Cheloo a reacționat și a sărit în apărarea bărbatului: „Poate a muncit o zi întreagă! Poate vine de la muncă. Face sacrificiu personal. Poate și gătește, că așa e la modă, să gătească bărbatul.”

„(...) Trăim în epoca în care (bărbații) plâng la epilat. Unde o fi bărbații ăia care te iau de extensii, în cazul meu și te pun la perete? La pușcărie!”, a răspuns tot ea la întrebarea adresată.

„Asta înseamnă să fii o femeie modernă! Să îți câștigi singură pâinea. Pentru cine mănâncă pâinea, că eu îmi câștig caviarul!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Bia Khalifa la iUmor sezonul 14

Încă de la început, Delia a ținut să îi complimenteze corpul concurentei: „Bia, corpul tău este de zeiță, afrodita! Eșt superbă, divină!”.

Însă, restul juraților iUmor au dorit să înțeleagă ce a vrut să transmită prin numărul său, așa că au luat-o la întrebări:

„Oamenii de acasă trebuie să înțeleagă ce vor să înțeleagă. Eu v-am spus doar despre experiențele mele personale și am făcut haz de necaz. (...) Am ales Eva, pentru că eu sunt păcătoasă.”, a explicat Bia Khalifa, atunci când a fost întrebată care e mesajul pe care trebuie să îl înțeleagă publicul de acasă.

Remarca lui Nelu Cortea a fost foarte aproape de a crea un moment fără precedent: „Prea ai lipit la loc toate alea!”, a făcut referire juratul la frunzele de pe zonele intime./„Mi s-au dezlipit de foarte multe ori înainte să intru aici.”/„Asta te ține pe tine?”/„Nu. Vreți să le dau jos? Pot direct să fac chestii și eu chiar le fac!”/„Nelu în ce te bagi?”, l-au luat la întrebări colegii de la masa juriului pe acesta.

„Eu cred că dacă vorbeai la liber, era mult mai bine! Eu te știu pe tine și ești mult mai spontană.”, a jurizat Cătălin Bordea./„A avut emoții!”, a spus, în schimb, Delia.

„Am chestia asta mereu, când e public în fața mea. Dacă erați doar voi patru, poate era diferit. Am avut emoții, n-am de ce să mint!”

Iar afișarea voturilor s-a lăsat așteptată, pentru că apariția concurentei pe scenă a creat un manifest: „Suntem prea mulți oameni îmbrăcați pe lumea asta!”/„Jos textila!”/„Susțin această mișcare a golirii sânilor falși, nefalși, nu contează.”/„Ar trebui să venim goi la masa juriului!”, au strigat Bordea și Delia.

Bia Khalifa a primit două like-uri din partea lui Cortea și a lui Bordea și două dislike-uri din partea Deliei și a lui Cheloo: „Sunt un bărbat slab!”

Citește și: Maria Grosu s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Delia: „A sunat impecabil numărul tău!”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 11 martie. Marian Blănar, număr sincer de comdie. Una dintre „glumițe” i-a deschis lui Bordea caseta c... iUmor sezonul 14, 11 martie. The Mysterious Crew, numărul pe care nu poți să îl privești de două ori: „Se dă la televizo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x