Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 11 martie. Fanyo și Andrei Ungureanu, spectacol inedit de hipnoză. Ce efect a avut numărul asupra unui jurat

Concurentul a pus în scenă un număr care i-a uimit pe toți cei din platoul de televiziune. Iar atmosfera a fost cu atât mai spectaculoasă cu cât Andrei Ungureanu (aka Omul cu Tourette) l-a asistat. Iată care dintre jurați a fost mai „sensibil” la hipnoza lui Fanyo!

iUmor sezonul 14, 11 martie. Fanyo și Andrei Ungureanu, spectacol inedit de hipnoză. Ce efect a avut numărul asupra unui jurat

Antena 1

Fanyo, un fost inginer, a venit pe scena iUmor, sezonul 14, ca să își arate măiestria în arta hipnozei. Concurentul se declară foarte mândru de abilitățile sale și speră ca „performanța” la care a ajuns să fie „gustată” și de jurații emisiunii, mai ales că nu este deloc novice la așa ceva:

„Mă joc cu mințile oamenilor.”, a spus Fanyo./„Asta fac de aproximativ șase ani de zile. Înainte am lucrat, paradoxal, ca inginer. Eu cred că am atins și performanța de a face artă din această activitate. Se pare că nu mă duce la faliment. Îmi merge foarte bine!”, a completat concurentul la testimoniale.

Citește și: Andrei Ungureanu revine pe scena iUmor într-un număr spectaculos de hipnoză

Fanyo a venit cu „ceva ce nu s-a mai făcut până acum” la iUmor, sezonul 14. Alături de Andrei Ungureanu (aka Omul cu Tourette), l-a indus în transă pe Cheloo

„Eu sunt Fanyo și sunt hipnotist, nu mentalist, ca să corectăm.”, a fost prima replică a concurentului atunci când s-a afișat în fața publicului iUmor, făcând referire la prezentarea care i s-a făcut anterior.

„Mentaliștii, hipnotiștii se iau foarte în serios! Deci când te duci la Facultatea de <<mentalistică>>, prima oară trebuie să exersezi privirea.”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale, iar replica sa l-a amuzat copios pe Nelu Cortea.

Nici mult nu a durat și concurentul a anunțat venirea pe scena iUmor a unui invitat special, care avea să joace rolul de „asistent personal”: „un om pe care îl cunoașteți, îl îndrăgiți foarte tare. A mai fost aici. Așa că să intre în scenă Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette!”, iar invitația sa a fost urmată de ropote de aplauze și exclamații de fericire.

„Să știți că eu am emoții încă!”, a spus Andrei Ungureanu, stârnind hohote de râs. Replica câștigătorului sezonului 9 al show-ului de umor l-a determinat pe Cheloo să reacționeze și să facă o remarcă prin care să îl mai scape de emoții pe Andrei Ungureanu: „N-am fost eu stâlp de înaltă tensiune pentru tine de când ai venit aici? Mulțumesc! Suntem o echipă!”.

După un oftat prelung, Fanyo a preluat inițiativa și a decis să îl „bage în transă” pe invitatul său special: „Dă-mi un scaun, că pic!”, a spus, în schimb, Omul cu Tourette.

„Eu m-am speriat un pic. Chiar părea la un moment dat că are omul o problemă.”, a mărturisit Cortea la testimoniale.

Astfel, pentru a-l pregăti de hipnoză, Fanyo l-a rugat pe Andrei Ungureanu să își fixeze privirea într-un punct, moment care a distrat copios publicul. Pe urmă, după o serie de „incantații”, concurentul l-a indus pe asistentul său într-o stare de relaxare, care avea, apoi, să îl scape de orice tic: „Dacă a scăpat, e fenomenal! E cea mai tare dovadă că hipnoza e reală.”, a exclamat, din culise, Șerban Copoț.

Hipnoza a funcționat pentru Andrei Ungureanu, acesta scăpând, pe bune, de orice urmă de tic, chiar sub ochii juraților. Iar ca să îl testeze, Fanyo l-a rugat să își amintească cum era, însă nu înainte de a stabili că, în momentul în care vor da mâna, el va reveni la „normal”. Ulterior, gestul cu mâna a tot fost repetat pe scena iUmor, sezonul 14: „De ce nu îl lasă așa?!”, a întrebat, din culise, Dan Badea.

„După cum vedeți acum, mintea lui a fost setată ca de fiecare dată când dau mâna cu el, să uite că a avut acest sindrom, să dispară absolut orice tic.”, a explicat concurentul, moment în care l-a invitat pe Bordea pe scenă pentru a încerca „schema”: „Pe mine mă sperie lucrurile astea. Te bagă într-un film dubios. Îți ia energia, asta face!”, a explicat juratul la testimoniale, asta după ce a primit „invitația” de a fi și el suspus aceluiași „tratament”.

Însă, înainte să afle voturile juraților iUmor, concurentul le-a sugerat tuturor celor aflați în platoul de televiziune, inclusiv telespectatorilor, să participe la un experiment:

„Dacă vrea cineva să participe, am să vă rog să vă țineți picioarele pe podea, cine vrea să simtă ce înseamnă o transă hipnotică, mâinile pe picioare și vreau să priviți la mine, inspirați, acum, adânc, expirați și dați-vă voie să vă relaxați. Aș vrea să priviți centrul ecranului acum! Pe măsură ce priviți acel ecran, o să simțiți cum corpul vostru devine din ce în ce mai moale, ca și cum ai fi o cârpă udă care cade pe jos și atunci când atinge podeaua, devine extrem de relaxată (...).”, a explicat Fanyo.

„Nu sunt de acord cu aducerea în platou a hipnotiștilor. Ei împrăștie o energie malefică.”, a spus Cheloo la testimoniale, făcând referire la jocul de grup pe care l-a lansat, anterior, Fanyo./„Acest număr mi-a distrus ziua, eu fiind sensibil, empatic. N-am mai reușit să îndeplinesc misiunea sfântă de jurat la iUmor. Am căscat în continuu!”, a explicat juratul, care părea că se află sub hipnoza concurentului.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Fanyo la iUmor sezonul 14

Deși jurații au fost impresionați de capacitatea lui Fanyo de a schimba total atmosfera din platoul iUmor, numărul nu a fost „gustat”, ba chiar Cheloo a ținut să îl descrie ca pe ceva „deloc amuzant”:

„Domnule mentalist, eu cred că dumneata ești un om rău! Ai puterea să îl vindeci și totuși, nu o faci. Ești ca lanțurile farmaceutice. Andrei, eu vreau ca tu să fii ca înainte, pentru că mi-e teamă că dacă te duci acasă fără defecte, prietena ta te părăsește.”, a jurizat Cheloo, iar replica sa a stârnit hohote de râs./„La un moment dat, defectele devin calități!”, a mai adăugat juratul, moment în care Fanyo l-a adus pe Andrei Ungureanu „la starea inițială”./„Te-am salvat și de data asta!”, a continuat Cheloo.

„Faceți și prin telefon, la certuri cu soția? Când mai merg în bucătărie să discut cu soția ce mai vrea, vă sun și poc! Te relaxezi: <<Cătălin e cel mai tare bărbat!>>”, a glumit Cătălin Bordea.

Îngrijorată de situația în care se regăsea colegul său de la masa juraților, Delia l-a întrebat pe concurent care e motivul pentru care Cheloo nu se mai oprește din căscat: „A intrat un pic în transă. Se numește hipnoză conversațională.”, a răspuns concurentul./„Stai să vezi dumneata în ce hipnoză intri când vorbesc eu!”, a replicat Cheloo, amuzându-i copios pe Cortea și pe Delia.

„Mie nu-mi place ce faci, pentru că ești cu adevărat profesionist, dar nu ești amuzant!”, a mai spus juratul.

Astfel, Fanyo a primit trei dislike-uri din partea lui Cheloo, Bordea și Cortea și un like din partea Deliei.

Citește și: iUmor sezonul 14, 4 martie. Ansamblul Folcloric Valea Prahovei a distrat audiența cu o mică istorie a dansului: „Fac pe ei, mă?”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 11 martie. Romanticul X, revenire spectaculoasă pe scenă: „Am văzut regizori care nu pot să facă ce ai... iUmor sezonul 14, 11 martie. Snooze Boys s-au jucat cu arta improvizației. Bordea a eclipsat momentul cu talentul nativ...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x