Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 4 martie. Ansamblul Folcloric Valea Prahovei a distrat audiența cu o mică istorie a dansului: „Fac pe ei, mă?”

Cu douăzeci de ani de dans popular în spate, cei de la Ansamblul Valea Prahovei au venit pe scena iUmor cu un moment distractiv care s-a încadrat perfect în registrul emisiunii: „Mulțumim că ați ținut cont și de numele acestei emisiuni!”. Iată cât de bine se pricepe și Nelu Cortea la dans!

ansamblul folcloric valea prahovei,  pe scena iUmor, sezonul 14, episodul 4 Galerie
iUmor sezonul 14, 4 martie. Ansamblul Folcloric Valea Prahovei a distrat audiența cu o mică istorie a dansului: „Fac pe ei, mă?” | Antena 1

Fiecare dansator din Ansamblul Folcloric Valea Prahovei a intrat în pași de dans pe scena iUmor, sezonul 14. Până să își dea seama despre ce este vorba, jurații s-au arătat puțin confuzi de maniera prin care dansatorii au ales să își facă intrarea în platou.

Singurul care a intuit despre ce este vorba a fost însuși magicianul Robert Tudor, care a făcut tot de felul de ironii distractive în culise:

„De ce se țin, mă, așa? Fac pe ei? De ce nu au făcut înainte să intre?”/„Așa o fi dansul la ei în Prahova. La noi în Moldova, mâinile sunt la spate.”, a spus un alt concurent din culise./„Unde sunt călușarii de altă dată? Acum ții călușarul în mână!”

Citește și: Jurații iUmor, față în față cu un număr unic în lume: „Omul-mașinută a fost spectaculos!“. Câți bani a investit artistul străin

Ansamblul Folcloric Valea Prahovei a combinat folclorul cu umorul la iUmor, sezonul 14: „Și strigăturile din dansuri sunt pline de umor. O să fie o surpiză!”

În timp ce se balansau de pe un picior pe altul, dar într-un ritm bine pus la punct, dansatorii de la Ansamblul Folcloric Valea Prahovei au pus în scenă, așa cum aveau să zică mai târziu, o istorioară a dansului.

Pe rând, fiecare dintre bărbați apărea pe scenă și își executa extrem de precis mișcările de dans, după care se îndrepta către toaleta publică care era afișată în colțul scenei și care făcea parte din momentul artistic.

Numărul a continuat cu înfățișarea pe scenă a formulei complete de dansatori. Împreună, aceștia executau aceeași mișcare în sincron. La un moment dat, concurenții și-au dat mâna, însă aceasta era poziționată exact către partea din față a partenerului de dans, ceea ce i-a amuzat copios pe jurați. La final momentului, dansatorii s-au „ușurat” de povara emoțiilor.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Ansamblul Folcloric Valea Prahovei la iUmor sezonul 14

Pe cei de la Ansamblul Folcloric Valea Prahovei i-a unit dansul, dar și dorința de a face comedie, reușind un număr inedit de umor, care nu i-a lăsat indiferenți pe jurați.

Cei patru de la masa juriului au apreciat ideea concurenților de a combina folclorul cu umorul, iar momentul a fost cu atât mai spectaculos cu cât și Nelu Cortea și-a arătat calitățile artistice.

„Este un omagiu adus bărbaților care sunt prinși în trafic și care nu găsesc o toaletă, care nu le merge liftul și stau la etajul 8 sau 9 sau 10. Ansamblul incontinență urinară. Excelentă idee!”, a jurizat Cătălin Bordea./„Aștept să văd și numărul doi. Veniți cu enterocolita de la Valea Prahovei.”, a fost replica juratului care a stârnit hohote de râs.

„Mie mi-a amintit de Nelu pe scena iUmor.”, a spus Delia./„Vă mulțumim că ați venit și pe la noi, că ați ținut cont și de numele acestei emisiuni, v-ați gândit să faceți să fie cumva și despre umor. Bravo!”, a mai adăugat jurata.

„Vrea să zică că și eu am făcut dansuri populare, pentru că era singura chestie de la mine din oraș, din Huedin. Am făcut și vioară și dansuri populare și am apreciat foarte tare! Doar că noi n-am avut de astea subțirele, lejere, aveam de alea de pânză de făceam rană la gât. Oribil!”, a fost comentariul lui Cortea, completat de întrebarea lui Bordea: „Vrei să dansezi?”, dar și de insistențele Deliei.

Astfel, în aplauzele publicului, Nelu Cortea a urcat pe scenă și a executat un dans popular pe loc, apreciat inclusiv de cei din Ansamblul Folcloric Valea Prahovei: „Acesta e mersul pe lângă curțile oamenilor.”, a glumit Cheloo./„Tu arăți ca ursul polar și te miști ca o rândunică. Nu pot să cred!”

„Ce credeți că a făcut amuzant acest număr?”, i-a provocat Cheloo pe concurenți să răspundă./„Acest moment se vrea a fi un pamflet la istoria descoperirii dansului. Toată lumea a stat la toaletă, a încercat să facă așa câțiva pași pe loc.”, a răspuns unul dintre dansatori.

„Întrebarea mea a fost un test. Hai să vedem cât umor au dansatorii noștri. Mi se pare că au fost în total disconfort pe scenă, nu erau pregătiți să ne dezvăluie secretele vieții lor și au rămas la intrare, chiar dacă au ajuns pe scenă.”, a jurizat Cheloo la testimoniale.

Ansamblul Folcloric Valea Prahovei a primit trei like-uri din partea Deliei, lui Cortea și Bordea și un dislike din partea lui Cheloo.

Citește și: O concurentă iUmor s-a „infiltrat” câteva zile pe platoul de filmare. Cheloo: „A gravitat în jurul nostru”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 4 martie. Marius Vizante, pamfletul care trebuie tratat ca atare: „Pușcăriile e pline de scriitori!”... iUmor sezonul 14, 4 martie. Ela Voineag l-a „desființat” pe Cortea. Cheloo a părăsit platoul: „Nu vrea să te privească î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x