Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 11 martie. Marian Mihăilă a imitat-o perfect pe Dana Budeanu: „Eram sigură că schimbă piciorul”

Celebru pe TikTok pentru clipurile în care o imită pe Dana Budeanu, concurentul a venit pe scena iUmor, sezonul 14, pentru a-și arăta afinitatea față de „credințele” creatoarei de modă. Iată dacă replicile memorabile i-au adus succesul concurentului.

marian mihăilă, iumor, sezonul 14, episodul 5 Galerie
iUmor sezonul 14, 11 martie. Marian Mihăilă a imitat-o perfect pe Dana Budeanu: „Eram sigură că schimbă piciorul” | Antena 1

Marian Mihăilă se declară un fan înfocat al Danei Budeanu, motiv pentru care i-a studiat fiecare gest și replică. Iar ca să nu lase de izbeliște toată truda, a adus pe scena iUmor „pastila Dănuța”, ca să le arate juraților ce capacități bune de memorare are: „Mai bine învățai Luceafărul”.

„Eu sunt Dana, varianta masculină. În 2023, eu cred că Dana va recunoaște că e bărbat. Ea nu este feministă, cumva mă reprezintă ideile ei. Ținuta este inspirată tot de la ea. Este un om foarte deștept! Avea ea o vorbă: <<dacă vă dau caterinca mea, nu mai vorbiți unii cu alții șase luni.>> Nu este pe înțelesul tuturor!”

Citește și: iUmor sezonul 14, 4 martie. Fachiru` din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, împreună pe aceeași scenă: „Este un dublu wow”

Marian Mihăilă a imitat un personaj în vogă de pe internet la iUmor, sezonul 14

Deja așezat pe celebrul fotoliu de pe care Dana Budeanu își filmează vlogurile, concurentul a început să mimeze gesturile vedetei, în timp ce pe fundal rulau replicile care au făcut-o celebră pe creatoarea de modă:

„(...) Sunteți într-o căutare și o păcăleală permanentă, în care vă mințiți non-stop. <<Eu nu știu ce caut! Să vină și la mine cineva! Să mă ia oricine!>> (...) Că n-ai cum să ai reacția asta când îți dă unul inelul. (...) Ce aveți, mă? După care îl faceți fătălău la cratiță. El nu știe la ce se înhamă, că el în secunda în care ți-a pus inelul, nu știe ce urmează. Urmează nunta, tăticule! Urmează organizarea nunții. Sfârșitul lumii, tată. Nu există. Nunta e oricum.”, clipă în care Marian Mihăilă a imitat-o perfect pe Dana Budeanu în momentele în care aceasta își rearanjează piciorul peste picior în felul specific.

„(...) Aici aș vrea să fac o separare așa, efectiv, ca Moise. Aici punem familiile de parveniți, ăștia cu cașcaval, care își organizează nunta și în partea asta săracii.”

„(...) Parveniții vorbesc despre nuntă, la locație și ei fac degustări. De pe ce poziție, nebunilor? Că la voi în frigider, pe Nordului unde stați voi cu chirie sau nu, aveți oala de ciorbă în frigider. Ăștia sunteți. Marș!”. a încheiat Marian Mihăilă pe scena iUmor, sezonul 14.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Marian Mihăilă la iUmor sezonul 14

Deși au apreciat exactitatea gesturilor, jurații iUmor s-au arătat cam plictisiți de încercarea lui Marian Mihăilă de a intra în pielea Danei Budeanu. Iată cât timp i-a luat concurentului să memoreze vorbele:

„Domnule Marian, apreciem faptul că ați fost milisecundă cu milisecundă alături de Dana Budeanu, care are o emisiune. Dumneavoastră nu aveți nimic! N-aveți talent, iar umorul dumneavoastră, cu siguranță, este cusut cu ață albă.”, a reproșat Cheloo la testimoniale.

Întrebat de ce a venit îmbrăcat așa, concurentul a oferit următorul răspuns: „fiecare accesoriu, să spunem șosetele, știți că Dana urăște foarte mult treaba asta la un bărbat, să i se vadă <<gleznuța>>. Lanțul de la gât este un <<fashion>>!”

„Eu sunt <<liderline> la o fabrică care se ocupă cu tapițeria auto pentru <<mafioți>>. (...) Am încercat să-l memorez destul de bine. Am pierdut vreo oră jumate pe zi, în ultimele două săptămâni.”, a fost răspunsul lui Marian Mihăilă la întrebările legate de ocupație și de cât de mult i-a luat să memoreze toate replicile pe de rost.

„E inutil! Dacă nu provoacă un efect comic, dramatic, de orice fel, e inutil!”, au spus Cortea și Bordea la testimoniale.

Etapa votării s-a lăsat cu un moment de suspans și cu un joc de culise: „Aș da o încurajare”. În cele din urmă, Marian Mihăilă a primit un singur like din partea Deliei și trei dislike-uri din partea lui Cortea, Bordea și Cheloo: „Delia e mama tuturor răniților!”, a spus Nelu Cortea despre colega de la masa juraților, la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Tudor Bondoc, concurentul copleșit de emoții pe scenă: „Doamne, tremura!”. Sfatul dat de jurați

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 11 martie. Ionuț Țigănescu a folosit comedia ca să facă dreptate. Ironii savuroase care merită asculta... iUmor sezonul 14, 11 martie. Ana-Maria Calița, roast de senzație la adresa relațiilor din ziua de azi: „Un nepoțel când ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x