Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 4 martie. Fachiru` din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, împreună pe aceeași scenă: „Este un dublu wow”

Înainte ca Fachiru` să intre pe scenă, Delia l-a prezentat noilor jurați de la iUmor, sezonul 14: „Țineți-vă bine, că face numai nenorociri!”. Iată cum a decurs numărul plin de adrenalină, mai ales că Fachiru` l-a avut ca partener de show pe nimeni altul decât Perversu` de pe Târgu Ocna!

Fachiru` din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, pe scena iUmor, sezonul 14, episodul 4 Galerie
iUmor sezonul 14, 4 martie. Fachiru` din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, împreună pe aceeași scenă: „Este un dublu wow” | Antena 1

În aplauze puternice, Fachiru` din Periș a intrat pe scena iUmor în costumul lui Superman: „Nu credeam că o să mai vină!”, a spus Delia.

Chiar înainte ca Fachiru` să înceapă show-ul, Cheloo a făcut o mișcare inedită și a ales să folosească joker-ul, o carte care avea să îl blocheze pe Cortea în jurizarea acestui număr:

„Pentru că nu am încredere în niciunul dintre voi și în discernământul vostru, dumneavoastră veți ține ciocul închis și veți plânge alături de noi! Sunteți în pauză!”/„Vai de capul tău! O să dai like Cortea!”, a reacționat Cătălin Bordea.

„Ați ajuns la mâna mea!”/„Am văzut privirea blândă și am zis: «tu ești omul meu!»”, a explicat Cheloo la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Mihail Kovali, moment de tensiune la cote maxime la masa juraților. L-a făcut pe Bordea să plângă

Fachiru` din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, spectacol la dublu pe scena iUmor, sezonul 14: „După numărul acesta o să fie «mi-a dat de am murit!»”

După ce Cheloo și-a pus planul în aplicare, Fachiru` a luat cuvântul și i-a anunțat pe cei prezenți că are o surpriză pregătită pentru această seară:

„M-am gândit că trebuie să duc ce fac mai departe. Cum? Vreau să am un discipol. Am pus un anunț. Mi-a atras atenția al patrulea băiat care scria: «Salut, eu sunt Sorinel și mă încadrez perfect la ceea ce spui tu acolo». (...) Haide să nu mai povestim și să intre Sorinel!”, a introdus Fachiru` personajul pe scenă, care s-a dovedit a fi nimeni altul decât Perversu` de pe Târgu Ocna.

„Celebrul julit! Asta o să facă el în această seară!”, și-a făcut prezentarea și Perversu` de pe Târgu Ocna./„Noi ne știm de foarte mult timp (...) Am o ceartă și un balamuc cu el de 12 ani de zile. De atunci, ne-am bătut.”, au povestit cei doi concurenți la testimoniale.

„Când am văzut că e vorba de «neoane», m-am ridicat și m-am ascuns, ca să nu îmi intre ceva în ochi!”, a spus Nelu Cortea în momentul în care cei doi concurenți au început să își etaleze recuzita.

Pe de altă parte, Cheloo relaxat, obișnuit deja cu astfel de momente, l-a rugat pe Perversu` să își dea cămașa jos. Însă, într-o clipă de neatenție, Fachiru` l-a lovit cu neonul pe „cobaiul” său: „Pe bună dreptate! Mi-au venit în păr vreo patru-cinci cioburi.”, a continuat Cortea la testimoniale.

„Să nu îi dai la cot, acolo unde s-a julit!”, a spus Delia, timp în care toți stăteau cu sufletul la gură./„Nu este sigur ceea ce vedeți!”, i-a atenționat Fachiru` pe privitori.

„M-a bucurat foarte tare revenirea campionului nostru de la iUmor. Fachirul, astăzi, în chip de profesor, ne aduce o nouă victimă a brutalității lui caracteristice.”, a spus Cheloo la testimoniale.

„Maestre, în timp ce spargi aia cu capul, pot să îți rup și eu una pe spate?”, a fost întrebarea lui Perversu`, care a stârnit hohote de râs în platou./„A fost ca un film românesc!”, a comentat Delia la testimoniale.

Însă, momentul care a creat suspansul și adrenalina pe bune a fost atunci când Perversu` a fost întins pe jos și i s-a pus o bucată de cărămidă pe piept care urma să fie spartă cu un baros: „Aici e moarte de om!”/„Cel mai periculos număr!”/„Închide ochii!”/„Chiar mi-era frică pentru domnu` Perversu`!”, au fost replicile care s-au auzit din sală.

„De asta mi-e cel mai frică! Sunt foarte multe cioburi.”, a comentat și Perversu` de pe Târgu Ocna.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Fachiru` din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna la iUmor sezonul 14

Jurații iUmor s-au arătat încântați de numărul pus în scenă de Fachiru` din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, iar Cheloo le-a pus o condiție pentru a-i vota să meargă mai departe, de vreme ce soarta concurenților stătea acum în mâinile sale.

„Acesta nu este număr, este inițiere. Aplauze!”, a spus Cheloo, moment în care juratul a vrut să încerce barosul: „E greu precum căsătoria!”.

„Număr cu grad de periculozitate, număr cu adrenalină și nu putem să ignorăm că a fost și amuzant!”, a jurizat Delia.

„Chimia dintre voi doi a fost fantastică! Eu zic să mai colaborați. Dacă treci mai departe, veniți împreună.”, a jurizat Cătălin Bordea./„Nu știu dacă prinde finala 100%, că nu știu dacă o duce.”, a spus Fachiru` despre camaradul său.

„Mie numărul nu mi-a plăcut. Consider că poți mult mai mult, am văzut mai mult, vreau să te regrupezi și să vii data viitoare cu forțe proaspete, cu umor și cu acțiune. Îmi aduceți mărturie patru dinți, doi de la fiecare? (...) Au zis «da».”, a fost jurizarea și în același timp condiția pusă de Cheloo.

Așadar, Fachiru` din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna au primit toate cele patru like-uri.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. Ion Șaulescu, numărul care a „împietrit” fețele doamnelor din sală. Bordea a calmat spiritele

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 4 martie. Claudia Moroșanu i-a luat la roast fără milă pe jurați după ce a aflat informații prețioase ... Ela Voineag s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Cheloo: „A fost unul dintre cele mai bune numere de stand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x