Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 11 martie. Snooze Boys s-au jucat cu arta improvizației. Bordea a eclipsat momentul cu talentul nativ

Cei patru concurenți au venit pe scena iUmor, sezonul 14, din pură pasiune pentru improvizație. Însă, aici și-au întâlnit „nașul”, care le-a cam tăiat aripile: „trebuie să ai foarte mult exercițiu!”. Iată cum s-au descurcat cei de la Snooze Boys.

snooze boys, iumor, sezonul 14, episodul 5 Galerie
iUmor sezonul 14, 11 martie. Snooze Boys s-au jucat cu arta improvizației. Bordea a eclipsat momentul cu talentul nativ | Antena 1

Snooze Boys au pășit în platoul iUmor, iar numele lor de scenă i-a atras imediat atenția lui Cătălin Bordea, care a ținut să facă un comentariu dur la testimoniale: „Numele trupei nu e bun! <<Snooze>>, acum în limbajul tinerilor, e când ești mega <<boring>>, adică tu zici ceva și ăla zice: <<snooze>>.”

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Pipino de România, momentul care l-a făcut pe Cortea să cedeze nervos: „Eu o iau razna!”

Snooze Boys au încercat un număr de improvizație pe scena iUmor, sezonul 14: „Mie mi-a plăcut cel mai tare de Bordea”

După ce au trecut de etapa prezentării, cei de la Snooze Boys au chemat pe scenă un voluntar. Cătălin Bordea a fost cel care s-a oferit, mai ales că este un maestru al artei improvizației, precum avea să îl laude, mai târziu, colegul său de la masa juriului: „Chiar face improvizație!”.

„Arătați ca o trupă de improvizație!”, a exclamat Delia./„De unde ai știut? Suntem amatori, dar impresionați de improvizație teatrală și următorul joc se va numi scenă cu surzi, însă voi avea nevoie de ajutorul unui jurat.”

Pe urmă, concurentul a descris regulile „jocului”: „Cei doi băieți vor juca o scenă de improvizație normală într-un context oferit de voi. Între timp, voi aveți voie doar să priviți, dar nu veți auzi. După, tu împreună cu Alex va trebui să redați aceeași scenă pe care o vedeți, dar veți folosi cuvinte.”

Cheloo a fost rugat să ofere un context: „Sunt pe patinoar, sunt doi infractori și sunt urmăriți de poliție.”, a fost răspunsul juratului.

Improvizația celor doi concurenți l-a amuzat copios pe Nelu Cortea, care a ținut să menționeze, anterior, că este foarte greu ce se petrece acolo: „Trebuie să ai foarte mult exercițiu. Eu am făcut o dată asta și a fost super greu”.

„Mi-am băgat (degetele) până în creier.”, a spus Bordea.

În aplauzele publicului, juratul și concurentul au încercat să pună în scenă, prin cuvinte și gesturi, ce au văzut înainte la ceilalți doi, însă momentul a fost hilar și total pe lângă subiect:

„Alex: Mă trece, nu mai știu ce să fac.

Bordea: Eu m-am scăpat un pic pe mine. Tu ai hârtie igienică la tine? Ține-mă de mână!

A: N-am hârtie, dar am șervețele umede.

B: De unde le-ai scos? Sunt cu miros de banane. Știi că sunt alergic la banane.

A: Atunci te trece mai ușor!

B: Am crezut că mă iubești, ți-am zis de atâtea ori!

A: Am și căpșunele, sunt două! Tot ceea ce ai învățat până acum este o minciună. Ești bătut în cap!

B: Eu?! Tu ești bătut în cap cu toată familia ta!

A: Ești frate-meu!

B: Păi sunt înfiat, tu n-ai știut treaba asta? Sunt înfiat, tocmai am aflat de la mine.”, a fost improvizația lui Cătălin Bordea și a lui Alex, care a stârnit hohote de râs.

„S-a văzut o diferență foarte mare între ei! Cătălin are experiență în improvizație!”, l-a lăudat Cortea pe camaradul său, la testimoniale.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Snooze Boys la iUmor sezonul 14

Jurații nu au „gustat” numărul de improvizație a celor de la Snooze Boys. Deși Delia s-a arătat extrem de plăcut impresionată de acest tip de umor, Cheloo, Bordea și Cortea au analizat aspru fiecare detaliu al momentului: „Se încurcau!”.

„Problema pentru mine a fost că mie mi-a plăcut cel mai tare de Bordea. Chiar a fost foarte implicat. Una din regulile improvizației este să te ajuți reciproc. Eu am impresia că voi, în scenă când erați, vă încurcați, nu vă dădeați ceva în plus să vă ajutați, vă îngropați unul pe altul.”, a jurizat Nelu Cortea./„Tot ce a zis acum e improvizat!”, a completat Cătălin Bordea, amuzându-l pe colegul din stânga sa.

„Ați fost foarte departe de subiect. Eu mă bucur pentru voi.”, a jurizat Cheloo./„A fost un moment penibil, care m-a făcut 100% fericit. Tristețea și dezamăgirea din sufletul lor va fi pentru mine combustibil pentru încă două-trei ore în această seară.”, a adăugat juratul la testimoniale.

Pentru că nu au fost convinși de improvizația lor, Cheloo și Bordea le-au propus celor de la Snooze Boys să încerce o a doua „poveste”: „Povestea în patru merge foarte repede. De obicei, spectacolele se deschid cu asta.”, a sugerat Cătălin Bordea.

Iar titlul propus de Cheloo pentru poveste a fost: „un arici în călduri”./„Nu se ascultau unii pe alții! Se încurcau! Ei se uitau la Delia”, a comentat juratul la testimoniale./„E foarte simpatică treaba asta! Mi-ar plăcea sa merg la niște cursuri de așa ceva.”, a mărturisit Delia.

„Votul meu o să fie bazat pe cum m-am simțit eu acolo și reacția publicului.”, a spus Bordea, dând start votului.

Snooze Boys au primit trei dislike-uri din partea lui Bordea, Cortea și Cheloo și un like din partea Deliei.

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Trygve Wakenshaw, numărul care a făcut-o pe Delia să vrea să vadă mai mult: „E o chestie a mea”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 11 martie. Fanyo și Andrei Ungureanu, spectacol inedit de hipnoză. Ce efect a avut numărul asupra unui... iUmor sezonul 14, 11 martie. Marian Blănar, număr sincer de comdie. Una dintre „glumițe” i-a deschis lui Bordea caseta c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x