Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Trygve Wakenshaw, numărul care a făcut-o pe Delia să vrea să vadă mai mult: „E o chestie a mea”

Concurentul a venit pe scena iUmor, sezonul 14, cu un număr comic de mimă, dar un pic cam „deocheat”. Cu toate acestea, jurata a apreciat momentul și a spus că și-ar dori să vadă mai des în platou astfel de reprezentații. Iată ce s-a întâmplat!

iumor, sezonul 14, Trygve Wakenshaw Galerie
iUmor sezonul 14, 25 februarie. Trygve Wakenshaw, numărul care a făcut-o pe Delia să vrea să vadă mai mult: „E o chestie a mea” | Antena 1

Trygve Wakenshaw este un alt concurent care a venit la iUmor cu speranța că le va „fura” un zâmbet juraților. Pentru că era mut și vorbea doar prin semne, Trygve Wakenshaw i-a cam pus în dificultate atât pe Șerban Copoț și Dan Badea, cât și pe magicianul Robert Tudor, care tot încercau să îi afle originea: „Londra! Londonez!”, și-a dat și Delia cu presupusul în momentul în care acesta a început momentul.

Citește și: Trupa Duo Olé s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Jurații emisiunii i-au felicitat pe artiști pentru musical

Trygve Wakenshaw i-a lăsat muți pe jurați cu show-ul inedit de mimă la iUmor, sezonul 14: „Cred că face o grămadă de bani!”

În timp ce se îndrepta către partea opusă a scenei, unde se afla o cutie, Trygve Wakenshaw era prins de niște sfori care îi trăgeau, treptat, recuzita vestimentară. De la fesul din cap și până la lenjeria intimă, toate au căzut pe rând: „Presimt un cuc curând!”, a glumit Nelu Cortea.

În momentul în care acesta a rămas gol, reacțiile au fost împărțite. O parte din sală a fost acaparată de hohote de râs, în timp ce o altă parte exprima interjecții de mirare, citindu-se același lucru și pe fețele oamenilor: „Dar eu nu am crezut că rămâne și fără chiloți!”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale./„Era clar că rămâne fără chiloți. Pe mine m-a enervat că a rămas cu șoșete. N-a dus până la capăt.”, a spus, în schimb, Nelu Cortea.

Concurentul a luat-o de la capăt, însă, de această dată, fără sforile din dotare. Cu gesturi exagerate, Trygve Wakenshaw și-a dat jos, din nou, fiecare articol vestimentar: „L-am văzut deja! E okay!”, a zis, în glumă, Nelu Cortea, făcând referire la momentul tras la indigo.

După ce s-a dezbrăcat complet, concurentul a îmbrăcat costumația de mim și a continuat cu un număr de mimă care a fost cireașa de pe tort! Acesta a mimat cum învârtea în aer niște bile, iar „accesoriile” de joc s-a făcut că le ia chiar din pantalonii săi!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Trygve Wakenshaw la iUmor sezonul 14

După ce au aflat de unde provine concurentul, jurații și-au exprimat părerea față de numărul de comedie pe care l-au văzut la dublu:

„Să vii din Noua Zelandă doar să îți arăți cucul....”, a spus Nelu Cortea la testimoniale, citindu-se o urmă de dezamăgire în vorbele lui.

„Am avut niște doamne aici, care au zis că vor să vadă din nou, pentru că au probleme cu dioptriile.”, a spus Cătălin Bordea

„Vreau să vă întreb cum de reușiți să fiți atât de relaxat, gol fiind și vulnerabil în fața multor posibilități, pentru că nu știi niciodată ce se poate întâmpla!”, a întrebat Delia./„Vă mulțumesc, dar eu sunt confortabil cu asta. Nici nu mă prea gândesc la asta, preocuparea mea este să ajung la cutie.”, a răspuns, într-un mod extrem de inocent, concurentul.

„Noi nu vedem asta, tu realizezi? Când vreodată mai am ocazia să văd asta, că nu sunt medic. Să vină oameni dezbrăcați! Este ca o lecție de anatomie. Este o chestie de a mea de când eram mai măricică. Eu i-am zis lu` mamaia odată... Nu, asta nu trebuie să o povestesc.”, a mărturisit Delia la testimoniale.

Trygve Wakenshaw a primit două like-uri din partea Deliei și a lui Bordea și două dislike-uri din partea lui Cortea și Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. Văru` de la Timișoara, glume făcute cu cap. Jurizarea a creat un moment fără precedent

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Tudor Bondoc, concurentul copleșit de emoții pe scenă: „Doamne, tremura!”. Sfatul dat de... iUmor sezonul 14, 25 februarie. Pipino de România, momentul care l-a făcut pe Cortea să cedeze nervos: „Eu o iau razna!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x