Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Nicu de la Căzănești, renumit pentru piesa „Melodie pe două voci”, i-a încântat pe jurați cu noul hit

Concurentul a revenit pe scena iUmor și le-a dat doza de energie juraților pentru a rezista și la alte momente pe care numai emisiunea de umor le poate „servi”. Fără să se schimbe prea mult de la ultima apariție care l-a făcut viral, bărbatul s-a reîntors cu un nou hit. Jurizarea a fost hilară!

iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Nicu de la Căzănești, renumit pentru piesa „Melodie pe două voci”, i-a încântat pe jurați cu noul hit Galerie
iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Nicu de la Căzănești, renumit pentru piesa „Melodie pe două voci”, i-a încântat pe jurați cu noul hit | Antena 1

Nicu de la Căzănești a rămas cunoscut pentru piesa „Melodie pe două voci”, al cărui videoclip, cufundat într-o „baie” de lumini, îl arăta într-o sufragerie cu un ATV în mijloc, devenind imediat viral cu versul „of, of, deșteaptă ești”.

Bărbatul, care locuiește în mediul rural, nu mai lansase nicio piesă până în prezent, dar se pare că apariția pe scena iUmor îl aduce cu o altă melodie „de succes”: „Mi s-a despotcovit calul”.

„Combin vocile cum combină chimiștii substanțele chimice. Ce fac eu, nu va face niciunul! Ceilalți artiști scot hit după hit, eu scot unul și e bomă nucleară. A explodat România! Eu am darul de la Dumnezeu de a face toate astea. Nu poate oricine! Chiar dacă le-am explicat eu anumite reguli, nu pot!”, a mărturisit Nicu de la Căzănești la testimoniale.

Însă, până ca și melodia cântată pe scenă să își capete notorietatea, jurații nu au putut uita de prestația primei piese care l-a făcut cunoscut, motiv pentru care s-au întrecut în a-și testa capacitățile de a cânta pe două voci, dorind, totodată, să afle cum reușește această performanță!

Citește și: Ce mai face și cum arată acum Nicu de la Căzănești, cel care a devenit celebru cu videoclipul piesei ”Melodie pe două voci”

Nicu de la Căzănești, momentul de la iUmor, sezonul 14, care va deveni viral: „Este apogeul televiziunii!”

Concurentul a intrat pe scena iUmor, sezonul 14 și a început să cânte încă de la primii pași. Reacțiile juraților au fost care mai de care... În timp ce Delia și-a scos deja telefonul să filmeze momentul, privirea lui Cheloo nu putea decât să exprime dorința de a nu fi acolo!

„Este apogeul televiziunii.”, a exclamat Dan Badea din culise.

După alte momente amuzante care făceau parte din coregrafia piesei cântate pe scena iUmor, Delia nu s-a putut abține și a îndreptat toată atenția către hitul care l-a făcut celebru pe Nicu de la Căzănești: „Melodie pe două voci”.

„Noi te știm pentru piesa asta!”, a spus jurata./„Clipul e magic! Videoclipul, hainele, atitudinea...”, a continuat Delia la testimoniale, amintindu-ne tuturor de memorabilul videoclip cu lumini din sufragerie.

„Noi nu l-am știut pe Nicu de la Căzănești până la această emisiune. Dar după ce a început această emisiune, a venit doamna Delia și mi-a arătat un clip și mi s-a părut foarte amuzant!”, a mărturisit Nelu Cortea la testimoniale.

Cătălin Bordea și Delia au insistat să cânte piesa „Melodie pe două voci”, cu pretextul de a-l pune în temă și pe colegul lor de la masa juraților, aflat la început de drum: „Puteți să ni-l reproduceți pentru Nelu Cortea, aici de față?”, l-a îndemnat, așadar, Bordea pe concurent.

„Mulți vor să-l imite, dar nu e chiar așa!”, a strigat și Magicianul Robert Tudor din culise.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Nicu de la Căzănești la iUmor sezonul 14

Jurații iUmor au vrut să afle cum reușește concurentul performanța de a cânta pe două voci, motiv pentru care l-au rugat să dezvăluie așa-zisul secret. Iată cum a sunat reproducerea extrem de comică a concurentului, dar, mai ales, a celor patru de la masa juriului. Răsul pe bune a început abia acum!

„Atenție! Prima voce sună cam așa...”, clipă în care Nicu de la Căzănești a început să cânte pe vocea mai groasă./„Stop! A doua voce, mai sus...”

„Te vreau în echipa mea!”, a exclamat Delia, replica stârnind hohote de râs în sală.

Pe urmă, Nicu de la Căzănești a lansat și o provocare care avea să schimbe total desfășurarea etapei de jurizare: „Acum aș vrea să vă provoc să îmi cântați și mie pe două voci.”, a provocat-o concurentul pe Delia.

În scurt timp, momentul s-a transformat într-unul hilar: „Nu e ușor! Încercăm pe rând dacă vreți.”/„Vreau să asist de data asta!”, a adăugat și Cheloo, care părea că, treptat, numărul nu i se mai părea așa rău de suportat.

Delia a încercat să cânte pe două voci, însă, Nicu de la Căzănești nu părea deloc „mulțumit” de interpretarea juratei, motiv pentru care o tot oprea și o corecta: „Încercați să reglați vocea, vă rog frumos!”

A doua voce, cea înaltă, le-a dat cele mai mari bătăi de cap juraților, recunoscând că ei nu pot face asemenea performanță: „Zici că ștrangulează cineva un mânz.”, a spus Cortea la testimoniale.

Cu toate acestea, Nelu Cortea pare că și-a făcut cel mai bine temele, imitând cel mai „corect” vocea de jos: „Bă, tu ai o femeie în tine...!”, a rămas surprins Cătălin Bordea de „talentul” ascuns al colegului din stânga sa.

Momentul a devenit cu atât mai amuzant cu cât toată atenția s-a îndreptat către Cheloo, rugat să cânte și el pe două voci. Extrem de tăcut până în acel moment, juratul a devenit dintr-o dată extrem de vocal, exprimându-și dorința de a nu participa la așa ceva. În scurt timp, el a părăsit platoul iUmor:

„Eu consider că domnul nu face parte din emisiunea asta. Face parte din X Factorul tău!”, a mai adăugat acesta, moment în care a părăsit scaunul juraților./„Dacă Delia s-a bucurat atât de tare la acest număr, eu vreau ca Delia să ajungă să cânte unde cântă Nicu de la Căzănești astăzi, împreună cu Nicu de la Căzănești și rudele lui.”, a mai adăugat Cheloo la testimoniale.

„Eu m-am distrat! Consider că dumneavoastră cântați mult mai bine pe vocea înaltă decât pe cea joasă.”, a jurizat Nelu Cortea.

Așadar, Nicu de la Căzănești a primit două like-uri din partea Deliei și a lui Cortea și două dislike-uri din partea lui Cheloo și Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 14, 11 martie. Romanticul X, revenire spectaculoasă pe scenă: „Am văzut regizori care nu pot să facă ce ai făcut tu”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Dima Țui, interpretarea care a stârnit fiori în rândul publicului: „Nu cred! Carla's Dreams... iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Vlad Bieltz a stârnit hohote de râs cu lecțiile sale de viață. Ceva l-a nemulțumit pe Corte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x