Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Viorel Botezatu a urcat energic pe scenă, dar a plecat plângând. Un jurat a părăsit platoul

Cunoscut deja în toată lumea, concurentul a vrut să devină popular și pe scena iUmor: „Am prea multe talente”. Cu un mesaj de încurajare de la Pipino de România, Viorel Botezatu a intrat, fără alte cuvinte, în platoul de comedie și a oferit un show hilar. Iată ce s-a întâmplat pe parcurs!

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Viorel Botezatu a urcat energic pe scenă, dar a plecat plângând. Un jurat a părăsit platoul Galerie
iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Viorel Botezatu a urcat energic pe scenă, dar a plecat plângând. Un jurat a părăsit platoul | Antena 1

Viorel Botezatu este din Iași, dar s-a stabilit la Londra. În această seară, la iUmor, el le-a oferit juraților o reprezentație a talentelor pe care le posedă și pe care le consideră apte pentru cursa marelui premiu. Jurații, cu greu, și-au dat seama la ce asistă!

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Pipino de România, momentul care l-a făcut pe Cortea să cedeze nervos: „Eu o iau razna!”

Viorel Botezatu a cerut, cu lacrimi în ochi, a doua șansă la iUmor, sezonul 14

Cu o energie de nota zece, Viorel Botezatu a intrat în platoul iUmor pentru a le arăta juraților de câte talente dispune. După cel de prezentator, concurentul și-a luat foarte în serios rolul de cântăreț: „Dedicație specială pentru iUmor! Viorel Botezatu de la Londra!”.

Nelu Cortea nu s-a mai putut opri din râs în momentul în care Viorel Botezatu a început să interpreteze celebra piesă din filmul „Titanic”, la care Cătălin Bordea a completat: „Acela era Titanicul care se scufunda cu tot cu Celine Dion.”

Jurații au trecut prin toate stările urmărind cum se desfășura concurentul pe scenă, iar următorul talent i-a intrigat și mai tare pe Delia, Bordea, Cortea și Cheloo. Concurentul a început să danseze, invitându-i și pe cei patru jurați: „Nu am înțeles nici până acum ce ar fi trebuit să facem, care era scopul! Îți dădea impresia că se va întâmpla ceva, dar nu se întâmpla nimic!”, a spus Delia la testimoniale.

Delia a intrat în jocul concurentului și i-a cerut lui Viorel să le mai arate încă un talent, punându-l să facă ca un animal: „Când ai prea multe talente, poți face și ca un armăsar!”. Așadar, Viorel a imitat un cal, în timp ce alerga prin platoul iUmor, fără să se mai înțeleagă absolut nimic din numărul său.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Viorel Botezatu la iUmor sezonul 14

Cheloo nu a mai putut asista la momentul care nu avea nicio noimă în mintea lui, motiv pentru care a decis să le predea celorlalți jurați ștafeta și să părăsească platoul. La rândul său, concurentul a cerut, cu lacrimi în ochi, a doua șansă la iUmor. Iată cum a încercat Delia să gestioneze situația:

„A fost foarte creativ momentul. A avut de toate! Dar eu n-am înțeles nimic. Ai oferit prea mult!”, a jurizat Delia.

Așadar, Viorel Botezatu a primit un singur like din partea juratei.

Concurentul a fost profund afectat de decizia juraților, iar tot ce a mai putut să spună a fost că voia să meargă mai departe. O urmă de lacrimi se putea citi în ochii lui: „A intrat râzând și a plecat plângând!”.

Citește și: iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Nicu de la Căzănești, renumit pentru piesa „Melodie pe două voci”, i-a încântat pe jurați cu noul hit

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Costin Lazăr a făcut glume la greu! Nu o să îți vină să crezi câte partenere a avut în ult... iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Kelly Folco, show total marca Circul Belluci. Cum s-a descurcat Magicianul Robert Tudor pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x