Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Johnny Bădeliță a făcut show cu șlagărele românești de odinioară. Cu cine l-au confundat jurații

„E cu președintele! E tare rău cu președintele!”, a fost reacția juraților la apariția lui Johnny Bădeliță. Însă, nu era rubrica cu președintele, ci doar un alt concurent care a revenit pe scena iUmor, sezonul 14, ca să își încerce norocul în tainele comediei: „Puteam să jur că e cu președintele!”.

iumor, sezonul 14, johnny badeliță Galerie
iUmor sezonul 14, 25 februarie. Johnny Bădeliță a făcut show cu șlagărele românești de odinioară. Cu cine l-au confundat jurații | Antena 1

Johnny Bădeliță a adus pe scena iUmor nostalgia pieselor românești vechi, dar rostite cu o intonație care i-a amuzat copios pe jurați. Iată cum a sunat descrierea ambiguă a numărului prestat de concurent:

„Am pornit pe o specializare din vremurile respective, dar cum sunt vremurile, între timp, specializarea a dispărut, adică nu se mai recită, nu se mai declamă ca pe vremuri. Nu știu ce e de făcut. Încerc să găsesc aici o oportunitate, poate mi se deschide o perspectivă, să zicem ce trebuie spus într-un mod cum se spunea.”

Citește și: Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Cristian Anheliuc, numărul care a contrazis prejudecățile. Cu ce i-a emoționat pe jurați

Johnny Bădeliță a adus nostalgia în platoul emisiunii iUmor, sezonul 14 și a reinterpretat piese vechi românești pe un ton „ca pe vremuri”: „Ai doar nostalgia de pionier”

„Tu, Alin, Alin, numai tu, Alin, inima tu mi-o alini. Sunt un jupân, vând fân, vând fân. Donez un plămân, vând fân, vând fân. Plămâni de români, vând fân, vând fân. Sună periculos, trage-mi fusta mai jos. Pare primejdios, dar așa e frumos! Așa-s băieții, umblă numai după fete. Roșcate, blonde, șatene și brunete. Haide, vino-napoi. Vreau să fiu iar cu tine. N-am crezut, n-am crezut, n-am crezut că vei pleca din viața mea. Oare o să mai pot iubi pe altcineva? (...) Gașca mea nu poate să stea liniștită, nicio clipă. Hai și tu, dacă simți așa, hai în gașca mea!”

„Dragostea se face în minim doi, e secret rămâne între noi! Ai să înțelegi cândva cât ai greșit, nu vei afla. Cum te-am iubit, vei regreta.”, a încheiat concurentul textul compus din versurile celebre din repertoriul muzical românesc.

„Ai alergie la cântecele astea?”, l-a întrebat Delia pe Cheloo./„Mamă, asta a fost mișto!”, a mai spus jurata.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Johnny Bădeliță la iUmor sezonul 14

Jurații au crezut că este vorba despre un moment dedicat rubricii „Dacă aș fi președinte” și au fost foarte confuzi când au aflat că era doar unul dintre concurenți pe care trebuiau să îl jurizeze ca atare. Dintre toți, Delia a fost cea mai confuză: „N-am mai înțeles nimic din ce a ieșit”. Aici a început râsul pe bune!

„Ai părut un bătrân dintr-un azil de nebuni așa care merge pe holuri. A rămas el cu caseta. Înainte să înebunească, asculta el caseta cu toate nebuniile astea.”, a jurizat Cătălin Bordea.

„Pentru mine a fost puțin trist, că mi-a adus aminte de toate momentele pe care nu m-au pupat fetele.”, a spus și Nelu Cortea.

„Felicitări pentru text. Numărul dumneavoastră a decurs șnur. Interpretarea a lăsat un pic de dorit totuși. Nu v-ați implicat emoțional. Ce meserie aveți?, a întrebat Cheloo./„Șomer recitator!”, a răspuns concurentul pe același ton.

„Dar nu e număr Cătălin!”, a exclamat Delia, extrem de încurcată./„Eu am crezut că e președinte!”, a adăugat jurata la testimoniale./„M-am gândit că îi Duban când era mic, care voia să fie președinte. Zic: <<băi, l-au adus pe Duban când era mic, îl joacă actorul și Duban când era mic și a recitat Ceaușescu>>, știi? Eu am zis că stă să vorbim cu el, că de aia nu pleacă.”,a mai adăugat jurata.

Johnny Bădeliță a primit două like-uri din partea Deliei și a lui Cheloo și două dislike-uri din partea lui Bordea și Cortea: „Textul nu vă aparține! Ne-am simțit lăsați pe dinafară, domnule Johnny.”, a explicat Cortea.

Citește și: Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Titi Bouroș i-a furat „meseria” magicianului Robert Tudor. Cu ce i-a „vrăjit” pe jurați

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Tudor Costina a revenit cu forțe proaspete: „M-am întors”. Ce mai urmează acum... iUmor sezonul 14, 25 februarie. Tudor Bondoc, concurentul copleșit de emoții pe scenă: „Doamne, tremura!”. Sfatul dat de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x