Antena Căutare

Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Cristian Anheliuc, numărul care a contrazis prejudecățile. Cu ce i-a emoționat pe jurați

În ciuda posturii și a felului în care arată, concurentul a venit cu intenția de a le demonstra juraților, dar și oamenilor de acasă că și un om „mare” poate fi sensibil. Iată cum a reușit să îi sensibilizeze pe jurați. Delia a fost, de-a dreptul, impresionată.

cristian anheliuc pe scena iumor 14 Galerie
Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Cristian Anheliuc, numărul care a contrazis prejudecățile. Cu ce i-a emoționat pe jurați | Antena 1

Cristian Anheliuc, cunoscut drept Micuțu’ din Rădăuți, a urcat pe scena iUmor, unde a făcut o demonstrație de forță și nu numai. Concurentul a povestit despre el că atunci când nu este în cușca de MMA sau la competițiile de skanderbeg, lucrează ca ambulanțier.

În trecut, el a fost gardă de corp pentru Michael Schumacher și Rubens Barrichello, dar și pentru echipa de fotbal Juventus Torino. Însă, astăzi, Cristian Anheliuc a vrut să le demonstreze tuturor că sensibilitatea sa este pe măsura aspectului fizic: „Prin ceea ce am făcut pe scena iUmor, am vrut să arăt că și noi, cei care avem peste 160 de kilograme, avem, de fapt, și inimă“,

Cristian Anheliuc a recitat poezia „Gândăcelul” în premiera sezonului 14 iUmor

Cristian Anheliuc a început cu o demonstrație de forță pentru a le arăta juraților ce știe să facă atunci când se folosește de corpul său. Însă, ce a urmat a lăsat cu gura căscată pe toată lumea: „Să trecem la treabă!”

În hohote de râs, concurentul a intonat poezia „Gândăcelul”, renumită în rândul celor mici pentru versurile emoționante. Deși a reușit să aducă zâmbetul pe buzele celor prezenți, momentul i-a sensibilizat pe jurați, fiind aplaudat de toată sala.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au vrut și ei să își demonstreze abilitățile fizice și au încercat să ridice roata de aproximativ 100 de kilograme.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Cristian Anheliuc la iUmor sezonul 14

Cei patru jurați s-au declarat impresionați de numărul lui Cristian Anheliuc:

„Mie mi-a plăcut! Pe lângă faptul că a fost emoționant, discrepanța asta!”, a jurizat Nelu Cortea.

„Din punctul meu de vedere, mă bucur că ai venit aici. Ești sportivul, nu ești umoristul. Mă bucur că ai venit, pentru că lumea trebuie să știe că exiști și că te bați în ring!”, a jurizat Cheloo.

Cu toate acestea, concurentul a primit doar un singur like, din partea Deliei. Cheloo, Bordea și Cortea i-au dat dislike: „După ce am văzut că ăsta a ridicat anvelopa, am prins tupeu!”, a spus Cătălin Bordea./„Și eu ridic anvelopa aia!”, a spus Delia.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Vlad Olteanu, ironii despre viața de comediant. Profesia sa i-a intrigat pe jur... Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Andreas Petrescu a intrat în pielea lui Cheloo și a spus cum ar arăta țara cond...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x