Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 4 martie. Bilby, omul-mașinuță care a emoționat-o pe Delia până la lacrimi. Râsul pe bune a început la jurizare

Concurentul a venit pe scena iUmor, sezonul 14 și a topit-o pe Delia cu spectacolul adorabil realizat cu o minimașină. Însă, numărul a devenit cu adevărat amuzant abia la jurizare, când cei patru s-au întrecut să vorbească în limba engleză cu Bilby. Hai să vezi ce s-a întâmplat!

bilby pe scena iUmor, sezonul 14, episodul 4 Galerie
iUmor sezonul 14, 4 martie. Bilby, omul-mașinuță care a emoționat-o pe Delia până la lacrimi. Râsul pe bune a început la jurizare | Antena 1

Bilby Vielkin este originar din Ucraina, însă a venit tocmai din Italia, acolo unde, în calitate de este artist stradal, și-a îndeplinit visul de a construit o mașină unică pe mapamond. Răspunsul la întrebarea lui Cheloo dacă este refugiat a făcut deliciul publicului și a stârnit hohote de râs: „Ce? Nu, eu vorbesc engleza”.

Concurentul și-a descris actul ca fiind singular în lume, iar pentru punerea în practică a ideii mărețe, el susține că a investit o sumă colosală:

„Acest act este unic în lume. Nu are copie. Este ideea mea. Eu am construit-o. Am cumpărat o mașină electrică pentru copii și am tăiat-o. Are niște sisteme în costumul meu, niște computere de bord în mașină. Pe mine, crearea acestui act m-a costat 20.000 de dolari.”, a explicat Bilby la testimoniale.

Citește și: Jurații iUmor, față în față cu un număr unic în lume: „Omul-mașinută a fost spectaculos!“. Câți bani a investit artistul străin

Bilby, mașina care a creat sentimente contradictorii la masa juriului de la iUmor, sezonul 14. Numărul a făcut-o pe Delia să-și dorească să intre așa într-un concert

Bilby a reușit să instaleze suspansul printre jurații de la iUmor. După ce s-a lăsat așteptat câteva minute, concurentul a intrat pe scenă, însă apariția sa a fost una extrem de neobișnuită!

Astfel, în platou s-a prezentat o mașină, iar nu mică le-a fost mirarea juraților când au constat că, de fapt, Bilby se afla sub ea, concurentul fiind un adevărat contorsionist:

„E dedesubt!”, a constatat Cheloo./„A venit Transformers!”, a exclamat Delia, de-a dreptul înduioșată de ce vedea în fața ochilor.

„Ăsta e cel mai bun moment din sezonul 14!”, și-a dat cu părerea și Pipino de România în culise, acolo unde atmosfera s-a simțit la fel de incendiară./„Lejer ia patru like-uri, vă spun eu!”.

„Mie îmi vine să plâng!”, a spus Delia./„M-a făcut să mă gândesc și la mașina mea, care aștepta în parcare în ploaie. Care e mai mult decât o adunătură de fiare care stă să ruginească în parcare. Că ninge peste ea și mă așteaptă cu orele și mă duce. Adică o voi trata altfel!”, a mărturisit jurata la testimoniale.

„Cred că încearcă să ne transmită un mesaj!”, a încercat Cheloo să își dea seama ce se întâmplă./„Ești dependent de AdBlue?”, au întrebat, ironic, Bordea și Cheloo.

După mai multe sunete și mișcări specifice unei mașini, care o topeau pe Delia, concurentul și-a arătat adevărata față, moment care s-a bucurat de toate aplauzele: „E Piticu de la Simplu!”, a glumit Dan Badea în culise.

Pe urmă, a urmat un scurt spectacol de lumini care au cucerit-o pe jurată, inspirând-o pentru o idee viitoare de concert:

„Domnul mașinuță a fost spectaculos! Pentru mine a fost un spectacol. Eu m-aș duce să văd un concert de genul ăsta, cu un spectacol cu oameni cu mașinuțe care se transformă.”, a declarat Delia la testimoniale./„Aș putea să intru așa într-un concert? «Mași-nelia» să se numească“.

„Era adorabil, dar mai amuzant a fost ce s-a iscat în juriu. Acolo a fost numărul!”, a spus Bordea la testimoniale, anticipând ce avea să urmeze în etapa de jurizare.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Bilby la iUmor sezonul 14

Bilby a fost luat la întrebări de către jurații iUmor, iar ce s-a întâmplat la masa celor patru a fost o adevărată nebunie din care nu se mai înțelegea aproape nimic. Aici a început răsul pe bune!

„Mie nu mi-a plăcut numărul tău.”, a jurizat Cheloo, extrem de sincer.

„Numărul tău este foarte costisitor.”, a spus Bordea, însă nu a apucat să termine, fiind întrerupt imediat de colegii de la masă: „Nu, este emoționant...!”, a spus Delia./„Da, emoționant. Am plâns toată noaptea!”, a intervenit și Cheloo ironic./„Zici că suntem la examenul de engleză.”, a revenit Bordea cu replica.

Pentru că exprimarea lui Bordea în engleză „lăsa de dorit”, juratul l-a numit pe Cortea în calitate de purtător de cuvânt, respectiv de traducător: „Am să traduc pentru colegul meu. Este prima dată când vede acest număr și îl apreciază și .... își cere scuze că este atât de chel și de prost, că nici măcar nu știe să vorbească în engleză.”, a fost replica lui Cortea atunci când Bordea i-a zis să traducă că miroase a slănină.

„Stricăm un moment foarte frumos. Hai să nu îl stricăm, pentru că a fost un moment internațional superb!”, a intervenit Delia, moment în care deja nu se mai înțelegea nimic din jurizare./„Urăsc mașinile roșii! Îmi plac mașinile adevărate. Genul de mașini în care trebuie să te urci, nu în cele care trebuie să cobori ca și cum ai coborî într-un mormânt.”, a adăugat și Cheloo.

„El este supărăciosul dintre noi toți, nu pune la suflet!”./„Din punctul meu de vedere, a fost un număr foarte bun pentru un spectacol stradal.”, a încercat Cortea să dreagă situația.

Bilby a primit un singur like din partea Deliei și trei dislike-uri din partea lui Bordea, Cortea și Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. Văru` de la Timișoara, glume făcute cu cap. Jurizarea a creat un moment fără precedent

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Jurații iUmor, față în față cu un număr unic în lume: „Omul-mașinută a fost spectaculos!“. Câți bani a investit artistul... iUmor sezonul 14, 4 martie. Marius Vizante, pamfletul care trebuie tratat ca atare: „Pușcăriile e pline de scriitori!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x