Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 4 martie. Les Zabloks, numărul la dentist care s-a ocupat de zâmbetul juraților: „Sunt fanul lui!”

Concurentul a urcat pe scena iUmor, sezonul 14 și i-a amuzat pe jurați cu un număr la dentist. Însă, pacientul nu a fost oricine, ci însuși Dracula. Așa că dacă Delia, Bordea, Cortea și Cheloo nu aveau de gând să râdă de bunăvoie, Les Zabloks era pregătit să le examineze imediat zâmbetul.

Lez Zabloks, pe scena iUmor, sezonul 14, episodul 4 Galerie
iUmor sezonul 14, 4 martie. Lez Zabloks, numărul la dentist care s-a ocupat de zâmbetul juraților: „Sunt fanul lui!” | Antena 1

Patrick Cottet, în calitate de Les Zabloks, a venit la iUmor și a jucat rolul unui vampir la dentist. Deși, inițial, Delia nu s-a prins ce personaj interpretează, concurentul a reușit să o facă să zâmbească atât pe ea, cât și pe colegii de platou:

„Dar nu era vampir, nu avea nicio capă!”, a spus jurata la testimoniale./„Stai, măi, că omul era la dentist, nu era în câmpul muncii. (...) Tu când te duci la dentist, te duci pe bocancii ăia de 20 de centimetri și cu paiete?”, a întrebat-o Cheloo în mod ironic.

În cele din urmă, situația a fost lămurită de Șerban Copoț, care a fost mai atent și a observat că Patrick Cottet venise, de fapt, cu capa în spate, numai că așa-zisul stomatolog i-a dat-o jos în timpul intervenției: „Primul lucru pe care i l-a dat jos, când a intrat în cabinet, a fost capa de vampir.”

Citește și: Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Mr. Cherry a adus arta japoneză pe scenă. Cum s-a descurcat să spargă nuci cu posteriorul

Les Zabloks, vampirul care le-a adus zâmbetul pe buze juraților la iUmor, sezonul 14: „Omul este 100% geniu”

„Sunt contele Dracula! Sunt bătrân, acum am și probleme dentare.”, a spus concurentul în culise, intrând deja în pielea personajului.

Când a urcat pe scenă, Patrick Cottet, care interpreta rolul lui Dracula, s-a prezentat la „cabinetul” dentistului, acolo unde a fost supus la extracția dentară a celor doi colți. Cu capul bandajat și fără capa de pe spate, personajul nu mai părea așa fioros, făcând-o până și pe Delia să se îndoiască de cine este cu adevărat.

Mișcările sacadate, dar ritmate, țipetele, dar și mimica au reușit să aducă zâmbetul pe fața juraților. Iar momentul în care a făcut semnul crucii a fost deliciul publicului, făcându-l până și pe Cheloo să își arate dantura.

După mai multe încercări în care s-a folosit și de forța fizică, doctorul a reușit să scoată renumiții colți ai lui Dracula, moment primit cu ropote de aplauze. Acum, pentru că vampirul nu mai era vampir fără dinții din dotare și nici nu mai putea vorbi, a primit o dantură nouă și foarte comică.

Iar, pentru că a fost cuminte, concurentul a primit și o acadea!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Les Zabloks la iUmor sezonul 14

Jurații s-au confruntat cu un moment de dificultate atunci când au trebuit să-și verbalizeze opinia cu privire la numărul concurentului, deoarece acesta era francez și nu dispuneau de un traducător. Dintre toți, se pare că Nelu Cortea s-a descurcat cel mai bine să comunice cu Les Zabloks.

„La limbă, totul e din ochi, nu e din gură.”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale./„Cine știe ce doamne iartă-mă le-am zis!”/„Mi-e rușine de oamenii ăia.”, i-a spus Cortea lui Bordea.

Așadar, pentru a nu mai lungi foarte mult conversația care oricum nu mai avea niciun sens, Delia a luat cuvântul și a prezentat voturile:

Les Zabloks a primit toate cele patru like-uri.

„Omul este 100% geniu și restul de 500%, e muncă.”, a zis Cheloo la testimoniale./„Ce găsesc anormal în cazul de față e că după ce că ești bun, toată lumea râde, te aplaudă, mai vii și cu ajutoare?!”, a mai spus juratul./„Eu sunt fanul lui. Eu zic că omul ăsta o să umbrească marii umoriști ai Franței peste cinci-zece ani.”

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Pipino de România, momentul care l-a făcut pe Cortea să cedeze nervos: „Eu o iau razna!”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 4 martie. Denisa Gliga, ironii pe note de chitară la adresa unui fotbalist celebru: „Un moment de sinc... iUmor sezonul 14, 4 martie. Paul Socol, ironii la adresa „antipatiei” dintre bucureșteni și clujeni: „Măcar avem apă cal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x