Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 4 martie. Marius Vizante, pamfletul care trebuie tratat ca atare: „Pușcăriile e pline de scriitori!”

Actorul a jucat rolul unui zidar de rând și a venit pe scena iUmor să facă glume cu și despre români, ironizând fiecare palier al societății la care stăm prost: „Nu vă uităm așa ușor!”. Iată cum a sunat numărul plin de sarcasm al lui Marius Vizante în calitate de invitat special.

marius vizante aka dorin zidaru, pe scena iUmor, sezonul 14, episodul 4 Galerie
iUmor sezonul 14, 4 martie. Marius Vizante, pamfletul care trebuie tratat ca atare: „Pușcăriile e pline de scriitori!” | Antena 1

Marius Vizante a intrat în pielea lui Dorin Zidaru` și a venit pe scena iUmor, sezonul 14, ca să îi distreze pe jurați cu cea mai pură comedie românească. Înainte de a recita textul plin de ironii la adresa societății românești, din poziția unui om mai puțin școlit, invitatul special a luat „pulsul” noii formule de jurați:

„I-a crescut păr lui Cheloo! Domu` Cheloo, pui păr pe tot corpul sau decât pe față așa? Tot respectul aici la domnu` care nu-l știu și la domnu` Bendeac! Eu sunt Dorin Zidaru` și Dorin vă dorește decât sănătate și super doamne ajută! Eu de ce am venit? Că m-a chemat ăștia aici, ca să mai dau o mână, că cică e multe vedete care le-a căzut tencuiala, nu e niciun apropo! Nu râde! Stai, mă, că acuma văd, nu e Bendeac, mă! E tot chel, dar e mult mai slab!”, și-a început numărul Marius Vizante, în calitate de invitat special, la iUmor, sezonul 14.

Citește și: Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Cosmin Natanticu, despre „sfatul” primit de la Bordea în tinerețe: „Nu poți să le spui”

Marius Vizante a făcut comedie curată la iUmor, sezonul 14: „Să nu vă mai aud că românu` nu are!”

„M-a chemat ăștia și am tras și eu cu urechea la ce glume mai se face aici și am venit să zic că <<bă, nene, nu este normal care cum vine să ne ia la mișto pe noi, că românii e vai steaua lor>>. Nu sunt de acord! Cum adică să te iei de români? Acum suntem cei mai tari din lume! Când a trebuit ca să intrăm în Schengen, ce a făcut austriacul și olandezul? Ne-a umplut frigiderul!”

Marius Vizante a ironizat fiecare capitol al societății românești care „scârțâie”. De sarcasmul lui nu au scăpat nici politicienii și nici popii:

„Vă mai zic una și cu asta v-am terminat pe mâncare. Ciolanul! Cine a inventat, tată, ciolanul pe lumea asta? Românul! E bătaie pe el, n-ai văzut cum pleacă juma` de Românie? Stă trei zile la coadă. Cum le scoate pe tejghea acolo, se bate, se împinge, se leșină pe ciolan, e disperare mare! Eu am crezut că ei se înghesuie de foame. Nu de foame, tată! Mi-a zis o babă care e maratonistă la ciolane că ei decât se duce, stă trei zile la coadă, îndeasă niște cruci, pupă ciolanele alea și gata, le ajunge un an de zile!”

„Care e cei mai mari bucătari din lume? Nu e bucătarii români de la noi din biserică? Cei mai bucătari e popii de la noi de la biserică. Și eu cred că ei nici nu e bucătari, e direct <<chefi>>! De ce crezi că are <<bonețile>> alea pe cap? Faceți, mă, o emisiune <<Chefi la ciolan>>, că cel mai <<rating>> o să aveți. La cum e popii ăștia <<afemeiați>> după bani, crecă pune ecrane peste tot cu emisiunea. Crecă pune și la cimitire, mai plângi un pic, mai te uiți la emisiune.”

„Vă mai zic una. Pe ce suntem noi locul întâi? Pe sănătate, avem cei mai doctori. Arată-mi altă țară care are mai mulți doctori! Ei nu trebuie să scrie, trebuie să te opereze! Cum zice românul: <<doctorul trebuie să îți ia ca cu mâna!>> Lasă-i să te facă bine de tot!”

„Cei mai tari care suntem, suntem pe cultură. E plin de scriitori! Pușcăriile e pline de scriitori. Nu poți să ții toată cultura la pușcărie și s-a făcut o regulă: <<bă nene, care scrie mai multă carte, mai dăm drumu>> și acu suntem cea mai țară pe cultură, care avem cei mai mulți <<pârnași>> care e scriitor și toți umblă liberi prin țară!”

„La ce suntem noi cei mai tari? David Popovici, că a auzit toată lumea de el! Gândește puțin, dacă noi, România, care n-are nici bazine, nici apă să punem în ele și avem cel mai campion din lume! Și dacă n-avem nici apă, noi, de fapt, suntem campioni mondiali la înot pe uscat. Bravo!”

„Să nu vă mai aud că românu` nu e, că n-are, că nu știe! Vă mai zic una și nu aveți cum să mă contraziceți! Dacă țara e așa cum e ea și viața e așa cum e ea, bă române, dacă tu mai ai umor, înseamnă că e bine!”, a fost o parte din numărul lui Marius Vizante în calitate de invitat special pe scena iUmor.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Marius Vizante la iUmor sezonul 14

Jurații s-au distrat copios pe numărul lui Marius Vizante aka Dorin Zidaru` de la iUmor, sezonul 14. La final, toată sala s-a ridicat în picioare pentru a felicita pamfletul recitat de actor la care s-a râs copios.

„Mie mi se pare că Vizante a renăscut și mediatic și artistic. El impersonează supereroul născut după Revoluție. El este omul care clădește de la subsol și ridică până la cer!”, a spus Cheloo la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Mane Voicu a ironizat tendințele din societatea românească contemporană: „Toată lumea scrie cărți”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 4 martie. Bilby, omul-mașinuță care a emoționat-o pe Delia până la lacrimi. Râsul pe bune a început la... iUmor sezonul 14, 4 martie. Ansamblul Folcloric Valea Prahovei a distrat audiența cu o mică istorie a dansului: „Fac pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x