Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Jelly Boy, un număr greu de digerat pentru privitori. Nelu Cortea a bifat o altă experiență unică

Concurentul a urcat pe scena iUmor, sezonul 14, cu promisiunea că va prezenta un moment de magie reală, care îi va lăsa înmărmuriți pe jurați. Iată cum s-a descurcat Nelu Cortea atunci când a fost pus să scoată o sabie din interiorul concurentului: „M-am emoționat până la lacrimi.”

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Jelly Boy, un număr greu de digerat pentru privitori. Nelu Cortea a bifat o altă experiență unică Galerie
iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Jelly Boy, un număr greu de digerat pentru privitori. Nelu Cortea a bifat o altă experiență unică | Antena 1

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional. Nu încercați așa ceva acasă!

Jelly Boy, un american care locuiește în Islanda, a adus un alt număr dur de magie în etapa de audiții a sezonului cu numărul 14, iUmor. Clovn de meserie și proaspăt tătic, concurentul și-a propus să îi cucerească pe jurați cu un show despre care spune că este destinat tuturor categoriilor de vârstă:

„Sunt clovnul Jelly Boy, un pic <<vâscos>>, un pic <<sărit>>, iar ceea ce o să fac este magie reală! Așa că pregătiți-vă să fiți amuzați, confuzi, derutați și uluiți. Totul se va întâmpla chiar în fața voastră și nu o să vă vină să credeți, dar va fi real!”, a spus concurentul la testimoniale.

„Sunt din New York, acum locuiesc în Islanda. Îmi plac iernile lungi. Îmi place și focul. Îmi place să produc explozii. Spectacolul meu este pentru toate vârstele. Chiar dacă unele lucruri pe care le fac sunt înfricoșătoare, sunt în același timp și foarte amuzante.”

Citește și: iUmor sezonul 14, 11 martie. The Mysterious Crew, numărul pe care nu poți să îl privești de două ori: „Se dă la televizor?”

Jelly Boy a promis un spectacol exploziv la iUmor, sezonul 14: „Nu o să vă vină să credeți!”

Înainte de a-și începe spectacolul inedit, Jelly Boy i-a „îndulcit” pe jurați cu câteva jeleuri, pentru că avea să urmeze un moment greu de privit!

Cu ajutorul unor cârlige pe care și le-a prins de ochi, concurentul a format o inimă, de care a atârnat ulterior... un umeraș. În timp ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea abia își puteau ține ochii deschiși pentru a urmări momentul, colegii lor, mai cu experiență, îl aplaudau cu toată puterea pe Jelly Boy: „Eu nu înțeleg cine se poate uita la așa ceva!”, a spus Magicianul Robert Tudor în culise.

Și bineînțeles că momentul nu s-a încheiat aici... Concurentul și-a dat haina jos de pe el și a agățat-o de cuierul improvizat: „I s-au înroșit ochișorii.”

Pe urmă, Jelly Boy i-a uimit pe jurați cu performanța sa de a înghiți obiecte de diferite mărimi. Pentru început, concurentul și-a introdus în gură un aruncător de flăcări: „Uite flacăra olimpică!”, a exclamat Cheloo.

„Acum o să încerc să înghit această pușcă. Nu pot să garantez că voi putea să integrez toată țeava, dar o să trag cât pot de bine ca să îmi iasă.”, a spus concurentul, urmând un moment și mai de greu de „digerat” pentru jurați./„De ce am mâncat?!”, a spus Nelu Cortea.

Delia s-a speriat în momentul în care s-a auzit un pocnet ca de pușcă în platou. Numai că... pe partea dorsală a concurentului au ieșit doar câteva confetti: „Asta a fost amuzant!”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Jelly Boy la iUmor sezonul 14

Jurații iUmor l-au felicitat pe Jelly Boy pentru numărul amuzant pe care l-a creat, dar și pentru performanța lui de a-și introduce diverse obiecte în gură.

„Mi-a plăcut numărul tău, respect meseria voastră, e minunată, e prea mult pentru mine, dar o să votez...”, a jurizat Nelu Cortea, moment în care concurentul l-a întrebat dacă ar dori să își depășească frica: „E timpul să faci niște terapie!”

„Înghițitul săbiilor este o artă veche, mistică. Așadar, ce voi face eu e să înghit sabia și o să te las pe tine să o scoți. Nu o răsuci, nu o scutura, nimic de genul acesta, doar drept. Am încredere în tine.”, a explicat concurentul regulile./„E tare senzația! Am făcut și eu asta!”, l-a încurajat Delia.

Zis și făcut! Nelu Cortea a scos impecabil sabia din gâtul concurentului, deși a mărturisit că acest lucru nu a făcut decât să îi amplifice teama: „M-am emoționat până la lacrimi...”, moment în care pe obrazul juratului s-a prelins și o lacrimă.

„Este cel mai bun număr de înghițit și scos chestii! A fost și interactiv și amuzant, iar scena cu flăcările o văd și într-un concert!”, a jurizat Cătălin Bordea.

„Mulțumim pentru spectacolul oferit! Ne-am bucurat, ne-a plăcut!”, a mai spus Delia.

Așadar, Jelly Boy a primit toate cele patru like-uri.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 martie. Morten The Maniac a revenit pe scenă cu un show pe trepte de durere. Cât de mult au rezistat jurații

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Mădălin Ghioc a revenit cu numărul specific de ironii la adresa celor mai proaspete subiect... Mihaela Pripici s-a calificat în finala sezonului 14 iUmor. Cea de-a opta ediție de audiții, lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x