Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Mihaela Pripici a oferit un material savuros de stand-up despre aventurile ei ca locuitor în Chiajna

Concurenta a revenit pe scena iUmor cu un material plin de ironi la adresa zonei în care stă în București, dar și la cea a orașului din care provine. Jurații s-au bucurat să o revadă în platoul de umor și au râs la fiecare replică ironică pe care a rostit-o: „Acum nu te mai poți întoarce în Argeș!”

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Mihaela Pripici a oferit un material savuros de stand-up despre aventurile ei ca locuitor în Chiajna Galerie
iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Mihaela Pripici a oferit un material savuros de stand-up despre aventurile ei ca locuitor în Chiajna | Antena 1

Mihaela Elena Pripici este studentă și face stand-up de aproape două luni, deși a mai cochetat și în trecut cu acest domeniu. Iar pentru că își urăște ambele prenume, concurenta vrea să fie strigată „Pripi”:

„Mi se par nume de secretară serioasă și nefericită tot timpul. (...) Pripi este vicepreședinte într-un ONG, este omul acela care aleargă și zi și noapte. Am drumuri atât de lungi de făcut, încât pot să zic că trăiesc o experiență de viață pe un simplu drum de acasă și până la birou.”, s-a descris Pripi la testimoniale.

Citește și: iUmor 2020, Semifinala. Mihai Bendeac, furios din cauza lipsei de pregătire a concurentei Mihaela Pripici

Mihaela Pripici, revenire spectaculoasă pe scena de audiții a sezonului 14, iUmor: „Poate avea un viitor în stand-up”

Pripi a urcat pe scena iUmor, sezonul 14 și a dezvăluit că provine din Curtea de Argeș, dar, momentan, stă cu chirie în Chiajna, motiv pentru care pierde foarte multe ore în trafic. Cu toate acestea, concurenta spune că știe să conducă foarte bine, având o relație extrem de apropiată cu mașina ei, pe care, mai mult din nevoie, a învățat să o repare singură.

„Numele meu e Pripi și sunt din Curtea de Argeș și am dat banii pe un apartament în Chiajna. Judecați-mă, dar o să înțelegeți, la un moment dat, conceptul de centrală proprie.”, clipă în care au început să fie afișate, în platou, imagini de-a dreptul deplorabile cu satul din județul Ilfov.

Concurenta a continuat prin a lua la roast comuna Chiajna, făcând diverse comparații și descrieri la care jurații s-au amuzat copios:

„(...) Chiajna este pentru București fix ce este Republica Moldova pentru România! Toți au joburi <<corporate>> în București, dar seara se întorc la wc-ul din fundul curții. Este atât de aglomerată, încât ajung mai repede la biroul de șomaj de la Argeș, decât la biroul de unde muncesc. Dar e o zonă foarte liniștită... Oamenii din Chiajna sunt o comunitate atât de unită, încât au făcut un grup de Facebook care se numește <<MR Chiajna>>. Ei zic că <<MR>> vine de la <<Militari Residence>>, eu îi zic Mica Românie, pentru că stau moldoveni, lângă ardeleni, lângă unguri.”

„(...) Dar dacă îi pun și asfalt, chiar nu o să îi mai lipsească nimic. (...) Eu conduc foarte mult și conduc foarte bine. Cunoașteți femei care conduc bine, prin aplauze?”, moment în care a început să aplaude o bună parte din sală, iar concurenta a continuat: „Înseamnă că nu le cunoașteți pe prietenele mele. Am sunat-o pe una într-o seară, că mi-a murit bateria de la mașină și i-am cerut niște cabluri pentru curent și ce-mi zice a mea: <<mașina mea nu e electrică, e pe GPL.>>”, Pripi dezvăluind, în acest fel, că se pricepe și la mecanica din spatele mașinii.

„(...) Eu conduc foarte mult și de asta am intrat pe toate grupurile de Info trafic din București și Ilfov și văd acolo toate atrocitățile... de exemplu, cum parchează Loredana Chivu... și la toate postările cu accidente sunt comentarii de genul: <<Tataie, te caută moartea pe acasă>> sau <<E femeie>>... Dar cel mai tare mă enervează comentariile de genul: <<A luat permisul la Pitești>> (...) Mă enervează gluma asta, pentru că e foarte veche și fumată, în sensul în care fabrica de permise de la Pitești nu mai funcționează de foarte mult timp, de asta am dat examen la Curtea de Argeș...”

Pe final, concurenta a făcut și o reclamă orașului său: „Chiar vă recomand să mergeți. Este un oraș frumos, regal și nu știu dacă știți, dar la Cutea de Argeș se află cel mai greu <<escape room>> din Europa: Ana lui Manole încă se chinuie să treacă în camera următoare.”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Mihaela Pripici la iUmor sezonul 14

Jurații iUmor au râs mult în timpul numărului de stand-up pregătit de Pripi, iar Nelu Cortea a apreciat cunoștințele concurentei în tainele mecanicii: „Chiar asta îi ziceam Deliei înainte, că vreau să văd și eu femei mecanici.”

„Pregătește-te că o să rămâi în Chiajna!”, i-a spus Cătălin Bordea, dând de înțeles că glumele ei piperate vor fi dur „taxate” în orașul de proveniență, amintindu-și, totodată, de o experiență asemănătoare la Târgoviște.

Mihaela Pripici a primit toate cele patru like-uri: „Licărește o speranță acolo. Mi se pare că poate să aibă un viitor în lumea stand-up-ului.”, a spus Delia la testimoniale.

Citește și: iUmor 2020, ediția 10. Mihaela Pripici a urcat cu emoții pe scenă, dar a făcut show

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Andreea Stoica, „profesoara trăsnită” care i-a amuzat pe jurați cu experimente hazlii pentr... iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Carmen Belensi a revenit să-l cucerească pe Cheloo. Cu cine s-a sărutat pasional de această...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x