Antena Căutare

iUmor 2020, Semifinala. Mihai Bendeac, furios din cauza lipsei de pregătire a concurentei Mihaela Pripici 

Mihaela Pripici a pășit emoționată pe scena semifinalei iUmor și în momentul său de stand up a avut autoironii, dar și o glumă despre Mihai Bendeac, care l-a distrat pe jurat. Totuși, jurații au simțit că Mihalea nu a fost prea pregătită pentru moment, așa că au depunctat-o.

Mihaela Pripici, purtând un sacou, pe scena semifinalei iUmor Galerie
Mihaela Primipici nu se aștepta să intre în Semifinala iUmor

Mihaela Pripici a fost extrem de emoționată în audiții și nu se aștepta să fie votată de public și să ajungă în Semifinală. Tânăra de 20 de ani a povestit că a avut sentimente foarte puternice de entuziasm când cineva a recunoscut-o în viața reală, de la televizor.

Tânăra s-a autoironizat, a glumit despre dinții și nasul ei, dar și despre stilul de a conduce o mașină.

Mihaela Pirpici: După momentul de la audiții preotul din sat a făcut din cutia milei cutia miloagei. Strânge bani să-mi pun eu aparat dentar

„După momentul de la audiții preotul din sat a făcut din cutia milei cutia miloagei. Strânge bani să-mi pun eu aparat dentar, pentru că cineva a zis că am un dinte lipsă. Nu, e aici, dar e un pic mai timid.

Când a auzit vecina mea că o să apar la televizor m-a întrebat ce fac, cânt? i-am spus că nu toți paraziții cântă.

Am o problemă cu cei care spun că femeile conduc prost. În primul rând noi nu conducem. Eu la volan doar încerc să fentez moartea.

I-am scirs o scrisoare lui Moș Crăciun. Scrisoare motivațională, voiam să mă înrolez în armata lui de elfi. Pentru asta mi-a spus că ar fi trebuit să am urechile mari, nu nasul”, s-a autoironizat tânăra.

De asemenea, Mihaela a vorbit și despre marketingul care îi poate determina pe cumpărători să achiziționeze obiecte de care nu au nevoie:

„S-a dezvoltat foarte mult marketingul, fac reclame încât te conving să cumperi orice mizerie. Am fost să cumpăr pâine și m-am întors cu o lumânare parfumată cu miros de bani. Ați mirosit vreodată banii? Am stat 2 zile cu geamul deschis să iasă mirosul de bombardier din casă”.

Mihaela a avut ca în audiții un moment de blocaj, însă jurații au încurajat-o să-și continue momentul.

Aveam o glumă de facultate, dar am realizat că o fac degeaba.

Scrisesem o glumă despre Bendeac. Când a realizat Bendeac că nu-i merge cu actoria și-a lăsat chelie pentru că era singura lui șansă să strălucească pe scenă.

Mihaelea Pripici: Când a realizat Bendeac că nu-i merge cu actoria și-a lăsat chelie să strălucească pe scenă

Jurații i-au cerut Mihalei să mai prezinte un moment, dar Mihaela a precizat că nu a avut timp să se pregătească. Mihai Bendeac și Cheloo au criticat-o pentru că nu s-a pregătit suficient și nu i-au dat like.

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care decid cui acordă șansa de a merge în marea finală.

Dacă pe parcursul întregului sezon publicul a trimis direct în finală un concurent în fiecare ediție iUmor, alți doi concurenți au încă o șansă dacă îi conving pe cei trei jurați în semifinală.

Citește și: iUmor 2020, ediția 11: Roast neașteptat al Laviniei Dalea. Numărul s-a terminat, dar Lavinia nu s-a oprit

Semifinaliștii sunt Mirela Didei, Triada Chineză, Mihai Lucacs, Cristina Șchiopu, Hari Grămoșteanu și Mihai Costea, Elena Voineag și Mihaela Pripici. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care aleg care concurent poate merge mai departe, dar numai dacă obține și trei voturi pozitive.

Citește și: iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Elena Ceaușescu urcă pe scena iUmor pentru un strop de politică ce stârnește hohote de râs

iUmor a bifat o nouă premieră în acest sezon după ce canalul de YouTube al emisiunii a înregistrat abonatul cu numărul 2.000.000! Canalul de YouTube a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iCommedy, iar din aprilie 2016 a primit numele iUmor. În prezent, canalul însumează peste zece miliarde de minute vizionate, mai mult de 2.000 de clipuri încãrcate și aproximativ 1,5 miliarde de vizualizări. Minutele de vizionare de la lansarea canalului, reprezentat în ani, ar însemna peste 19.200 ani!

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Citește toate noutățile despre iUmor aici

iUmor 2020, Semifinala. Hari Gromoșteanu și Mihai Costea au venit cu o baladă despre jurați și prezentatori... iUmor 2020, Semifinala. Triada chineză, momentul la care s-au aruncat mulți bani pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x