Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Diana Vieru „a venit fiartă pe Bordea!”. Ce ”surpriză” i-a lăsat pe scaunul de jurizare

Diana Vieru a venit pe scena iUmor și nu s-a mai ascuns! I-a făcut o adevărată demonstrație de iubire lui Cătălin Bordea, însă juratul s-a lăsat greu. Iată ce s-a întâmplat până la final!

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Diana Vieru „a venit fiartă pe Bordea!”. Ce ”surpriză” i-a lăsat pe scaunul de jurizare Galerie
iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Diana Vieru „a venit fiartă pe Bordea!”. Ce ”surpriză” i-a lăsat pe scaunul de jurizare | Antena 1

Înainte de a-și începe numărul de pe scena iUmor, Diana Vieru l-a surprins pe Cătălin Bordea cu o pereche de chiloți roșii, pe care i-a lăsat pe scaunul lui de jurizare.

„Stupid total! Dacă tot îți lași chiloții, măcar scrie numărul de telefon pe ei! Adresa... Semnat cu nume, CNP...”, a spus juratul la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Florin Gheorghe, numărul demn de finală. I-a cucerit pe jurați cu glume date pe bandă rulantă

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Diana Vieru, concurenta care i-a lăsat o pereche de chiloți lui Cătălin Bordea pe scaunul de jurizare: „Poate că sunt nebună, poate nu”

„Am o problemă de intimitate. Sunt obsedată doar de bărbații celebri. Am înțeles că mai sunt și femei obsedate de băieți săraci, dar foarte puține. Apropo, să o saluți pe Lizi, Natanticu!”, a început Diana pe scena iUmor.

„(...) Nu mă simt bine în pielea mea, dar aș putea să jur că m-aș simți mai bine în pielea lui Cătălin.”, a fost prima demonstrație de iubire pe care concurenta i-a făcut-o juratului.

„Doamne ce-mi plac tatuajele tale! M-aș înveli cu ele. Nu știu dacă există o femeie în viața ta... Alta în afară de tine. Îți știu tatuajele pe dinafară, aș vrea să ți le știu și pe dinăuntru.”, a continuat ea, iar Delia a precizat: „Diana a venit fiartă pe Bordea! A fost prima concurentă din acest sezon care și-a asumat această îndrăgosteală.”

Abia după declarația de dragoste ciudată, Cătălin Bordea a făcut conexiunea chiloților roșii pe care i-a găsit pe scaunul său: „Erau ai ei? Ea a făcut asta??”

„N-aș vrea să mă privești ca o nebună. Eu chiar știu totul despre tine!”, moment în care concurenta a început să ofere mai multe informații neștiute despre jurat: „(...) Îl ai tatuat pe Shakespeare, pentru că prima bucată pe care ai făcut-o în facultate a fost Shakespeare. Îl ai pe Charlie Chaplin! El reprezintă comedia mută. Tu, și nu exagerez deloc, ai fost mereu Charlie Chaplin pentru Capatos. Vrei să îți mai spun?”

„(...) Avem două variante. Ori ne vedem aici, în Finală ori ne vedem la tine, pentru final. Tu decizi!”, a mai adăugat ea, iar Cheloo a intonat, acompaniat de aplauze: „Bună abordare!”.

Însă, concurenta nu terminase aici.

„Poate că sunt nebună, poate nu, dar trebuie să îți spun! Îmi placi ca la balamuc.”, a punctat ea, după care a vrut să iasă din platou, iar Cătălin Bordea a reacționat: „Faci ca toate femeile din viața mea.”

Pe urmă, s-a trecut la jurizare.

„O obsedată pe cinste! Îți mulțumesc frumos pentru obsesie, dar asta e marea problemă, că pe Instagram sunt foarte multe fete cum ai interpretat tu.”, a mai spus juratul, iar, la testimoniale, el a completat: „Personajul pe care l-a făcut ea nu este atrăgător pentru un bărbat. Din contră! E dusă de acasă!”

La întrebarea insistentă a lui Cosmin Natanticu, dacă îl place pe bune pe Cătălin Bordea, Diana a dat afirmativ din cap. Însă, juratul tot nu s-a lăsat impresionat.

„Nu ai studiat subiectul! Eu nu te-am crezut! Nu ești convingătoare la capitolul ăsta, deloc!”, a jurizat Cheloo, iar Delia nu a fost de acord cu cele spuse de colegul de la masa juriului: „Dar subiectul nu era că e nebună, ci că e îndrăgostită. Momentul a fost unul foarte plăcut, foarte simpatic. A fost un om îndrăgostit, care se fâstâcea... I-a ieșit foarte bine!”, iar concurenta a intervenit cu o replică care l-a cucerit, într-un final, pe Bordea: „Ei, de fapt, sunt geloși că n-am vorbit despre ei.”

Cătălin Bordea a recunoscut, în sfârșit, că este foarte frumoasă: „Orice Bordea ar fi tare norocos să fie cu tine! (...) Acum o să votez intrerpretarea.”

Așadar, Diana Vieru a primit doar două like-uri din partea Deliei și a lui Cosmin Natanticu și două dislike-uri din partea lui Cătălin Bordea și a lui Cheloo: „S-a rupt lanțul de iubire!”, a spus concurenta, iar Natanticu a completat, făcând referire la una dintre replicile ei: „Asta înseamnă că nu o să ajungi în Finală, dar Cătălin asta și-a dorit... Ca într-un final să ajungi la el!”

Citește și: Fachirul Testa, show care le-a tăiat respiraţia juraţilor pe scena iUmor. Ce dezvăluire neașteptată a făcut concurentul

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Ionuț Coman, cel mai viral participant, a revenit la iUmor! De ce Natanticu îl are l... iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gregory Brown, fostul angajat al lui Cătălin Bordea, revenire spectaculoasă pe scena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x