Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Elastique a stârnit o criză de râs din primele secunde. Bordea i-a strâns mâna cu respect

Amintindu-ne de aparițiile lui Patrik Cottet-Moine, un personaj deja notoriu pe scena iUmor, francezul s-a folosit de pantomimă, dar și de imaginația bogată a juraților și a reușit să stârnească simpatia lui Cheloo, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și a Deliei după numai câteva secunde.

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Elastic a stârnit o criză de râs din primele secunde. Bordea i-a strâns mâna cu respect Galerie
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Elastic a stârnit o criză de râs din primele secunde. Bordea i-a strâns mâna cu respect | Antena 1

Precum a recunoscut în clipul de prezentare, concurentului îi place să împartă umor, zâmbete și voie bună, iar acesta a fost motivul pentru care a ales să își facă debutul pe scena showbizului românesc.

Explicația pentru felul în care arată a fost una la fel de simplă și nostimă: „Dintr-o joacă mi-am făcut părul ăsta... Aveam o priză de curent care nu mai funcționa și mi-a făcut părul așa... Partenera mea a înceut să râdă și am zis că trebuie să îl las așa.”, a spus acesta.

Înainte de a păși pe scena de comedie, Emi și Cuza, noi jurați iUmor, au avut grijă să îi facă concurentului o prezentare a juraților celui mai nebun show de televiziune. Dacă la Cosmin Natanticu și la Delia l-au „avertizat” să aibă grijă, ei bine despre Cheloo și Cătălin Bordea l-au asigurat că sunt „tipii cei buni”.

Iar, când ne așteptam mai puțin, concurentul a dezvăluit că nu va urca singur pe scenă, ci însoțit de un partener, despre care nu a dorit să dezvăluie mai multe detalii.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Adela Lupșe, prezentatoarea poreclită "Isterica de la TV", a venit la iUmor. Cum arată acum

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Elastique, momentul care ne-a transpus în copilărie după numai câteva secunde de la începutul prestației: „Cât de expresiv este!”

Cu un râs molipsitor și de-a dreptul nebunesc, concurentul l-a scos din valiză pe Flippo, ajutorul său în numărul de pantomimă din această seară. Câteva trucuri mai târziu și jurații deja nu se mai puteau opri din râs.

După ce și-a „adormit” dihorul de jucărie, Elastique a încercat să-l trezească prin diferite mijloace. Atât expresivitatea, cât și suntele pe care le scotea nu au putut fi primite decât cu reacții pe măsură: „Am râs cum n-am mai râs de mult timp. M-am crăcănat de râs!”, a spus Cosmin Natanticu.

Și de această dată, jurații au lansat ipoteze greșite cu privire la naționalitatea sa. Delia era mai mult decât convinsă că este italian, ceea ce a stârnit și mai tare amuzamentul în platou. Într-un final, concurentul a lămurit situația și a dezvăluit că este din Belgia și vorbește limba franceză.

Pentru că nu se mai înțelegea nimic din ce a urmat, Cătălin Bordea și-a însușit rolul de „gazda perfectă” și a urcat pe scenă pentru a-i strânge mâna călduros personajului nostru, dar și pentru a-și exprima scuzele de rigoare pentru primirea pe care i-au făcut-o colegii de la masa juriului:

„A fost un număr extraordinar. Eu sunt singurul normal de acolo.”, a intonat rar juratul, cu speranța că acesta va înțelege și nu va mai fi nevoie de o traducere în cască. Și pare că vorbele spuse din suflet de către Cătălin Bordea l-au impresionat până la lacrimi pe concurent, iar nimeni nu se mai aștepta ca din batista lui să țâșnească un jet de apă.

Așadar, concurentul a reușit ce și-a propus, aducând în platoul iUmor un număr demn de marile scene ale lumii și asta fără ca jurații „să plătească bilet”. Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea l-au felicitat pentru interpretare, oferindu-i fiecare câte un like.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Don Cooper, americanul care a primit o ofertă de lucru din partea lui Cătălin Bordea

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Cheloo, impresionat de un concurent italian la iUmor „Mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmo... iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Yasmin Asar și Otilia Zaicu l-au dat de gol pe Bordea. Tatuajul pe care juratul îl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x