Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Giri Sisodiya a pregătit un show bollywoodian. Finalul a luat o întorsătură neașteptată

Giri Sisodiya a deschis seria concurenților din a doua ediție a noului sezon iUmor cu un spectacol indian, care a avut un final cât se poate de neașteptat. Dar pentru că Cheloo a văzut „potențial” în unul dintre ei, a dat o provocare care a schimbat „soarta” momentului: „Arăți a un mic Mântuitor”!

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Giri Sisodiya a pregătit un show bollywoodian. Finalul a luat o întorsătură neașteptată Galerie
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Giri Sisodiya a pregătit un show bollywoodian. Finalul a luat o întorsătură neașteptată | Antena 1

Grupul Giri Sisodiya a venit pregătit cu un dans bollywoodian de-a dreptul fascinant. Dar pentru că vorbim de cel mai nebun show de televiziune, cu toții se așteptau la un moment care să „explodeze”: „Crecă o să facă o cascadorie, ceva care să sfideze orice lege a fizicii.”, s-a auzit din culisele iUmor.

Ei bine, cum „socoteala de acasă nu se potrivește întotdeauna cu cea din târg”, Cheloo l-a provocat pe unul dintre ei să danseze pe versurile unei cunoscute piese dansate pe plaiurile mioritice.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Tomiţă de la Insula Iubirii a venit să facă roast. Cum arată fosta ispită masculină acum

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Giri Sisodiya a adus un strop din cultura indiană pe scena de comedie: „Când apar ei pe scenă, Salman Khan oftează!”

Grupul Giri Sisodiya a reușit să îi ducă în derută pe jurații iUmor. Dacă Cosmin Natanticu, noul jurat, a recunoscut că el nu are nicio tangență cu cultura indiană: „Singura tangență e că știu că Iulia Vântur e o româncă care face filme pe la Bollywood, atât.”, Cheloo a mărturisit că nu se „pretează” cu gusturile sale: „Bollywood este varianta indiană pentru Hollywood. Este o industrie incredibil de mare, filmele indiene respectă legile, tradițiile, au anumite coordonate artistice, dar mie nu-mi place!”

În realitate, însă, grupul compus din doi băieți și o fată a pregătit un moment dansant, cu un final care a depășit așteptările: „Când trebuia să ne îndreptăm atenția către ea, noi plecăm împreună, asta a fost.”

Dar nici această răstunare de situație nu l-a convins pe Cheloo, așa că i-a cerut lui Iulian, concurentul cu o figură „familiară”, să danseze românește: „Văzând cum <<micro Jesus>> se bucură și trăiește din tot sufletul această muzică, aș dori să îmi prezinți un dans autentic românesc”. Așa că s-a decis: „5 Bani 10 Bani 15 Bani 25 De Bani, să fie!”.

Pe Bordea l-a impresionat: „Da! Momentul acesta chiar a fost fain! A fost ca și cum s-a ridicat din iesle și a început să danseze de nebun pe acolo. (...) Tu, la final, cu ideea lui Cheloo! Aia a fost amuzantă! Să vezi un <<micro Jesus>> dansând muzică populară, da! Mi-aș pune pe telefon și m-aș uita din când în când și aș face <<HAHA>>.”, iar Delia a venit cu soluția: „Dar poți să îți iei aplicația AntenaPLAY pe telefon!”

În ciuda faptului că au dansat după cum „a cântat” Cheloo, grupul Giri Sisodiya a primit un dislike din partea acestuia și a lui Cătălin Bordea și doar două like-uri din partea Deliei și a lui Cosmin Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Alin Sîrbu le-a adus juraților păpuși care să-i reprezinte. Cum arată jucăriile

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Yasmin Asar și Otilia Zaicu l-au dat de gol pe Bordea. Tatuajul pe care juratul îl... iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Filippo Spreafico, italianul care a oferit o lecție de stand-up comedy ca la carte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x